Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris - multumesc mult pt idei

este buna cartea, sa ma apuc sa o comand?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

[b]Aris[/] nr-ul ala cu 369 la sf nu-l mai ai?????/
Ti-am trimis mesaj pe el cand disparusei de pe forum , de Craciun si de Revelion si nu s-au trimis

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

`neata .eu am cautat cartea pe et sa o descarc , inca nu am gasit-o ... dar nu ma las

kea vazut keutu ... ce frumusete de baiat ai ascuns tu pana acum si te ptr pm.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

simina - multumesc mult, am inteles ce trebuie sa fac si voi trece la treaba mai organizat

sa stii ca nu din alint a fost tinutul in brate ci de nevoie: ca sa nu-mi vomite a trebuit sa o tin cam la 70 grade mai tot timpul si-n timpul mesei si cand dormea... noi am avut probleme ffff mari cu refluxul gastro-esofagian...

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Va mai zic ceva si o sterg. De 2 zile copchilu asta al meu e imposibil de hranit. Il pun in scaun, se ridica in picioare si incepe sa bata toba in faianta, sa se arunce pe masa, sa traga de clantza. Daca-l leg ma injura pe limba lui bebeluseasca si nu mai deschide gura neam. In premergator alerg prin toata casa dupa el cu castronul. El ar manca, nu e vorba de lipsa de pofta de mancare, ci de... distractie. Voi cum reusiti??

Si inca ceva. Cum faceti cu bibliotecile?? Cristi trage cartile si cand e in premergator si cand nu e, iar tat-sau se isterizeaza. Io le pun la loc, el iar le scoate, tat-sau iar urla.

A, si nu in ultimul rand. Mai are careva sotz isterico-paranoico-cicalitor? Toata ziua: nu-l lasa sa puna mana pe carti, nu-l lasa sa bage-n gura mingiutele, nu-l lasa colo, nu-l lasa dincolo... Cred ca nici dac-as lega copilul n-ar fi destul Si mai nou i se pare ca ii pocnesc oasele piciului si ma bate la cap sa-l imbrac mai gros, in conditiile in care cred ca am cel mai infofolit pitic din odisee. In casa sta cu body cu maneca lunga plus pijama sau trening, are mereu manutele calde, nush de unde ideile astea crete si marete ca trebuie sa-l mai imbrac. Si am cam 22 de grade. Ziceti-mi si mie cum va imbracati plozii si la ce temperatura, ca sa-i dau cu firma-n cap. Parca mai erau bebici cu oase pocnicioase, ati depistat cauza?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

la mine se mananca numai in scaunul de masa. am urat intotdeauna ideea sa alerg prin casa dupa copil cu mancare. eu zic ca la masa sa incerci sa-i dai niste linguri, bucati de paine. poate il convingi sa se potoleasca si sa manance.
eu am un scaun de masa din care nu pot sa sara.

bibliotecile. la nivelul ioanei nu sunt carti. e doar tv si modemul de la tv, si se distreaza doar cu astea. cartile sunt mai sus, unde ajunge andrei (distractia e doar a lui) sau intr-un dulap. eu zic sa mutati cartile.

sotul tau e paranoic ca socrul meu. cred ca e din generatia "copilul tb fiert, sterilizat, tinut cu masca de oxigen, 50 de caciuli in cap, 40 de sosete...". si daca ai lega copilul tot nu ar fi bine, ca poate l-ai legat prea strans.
socrul uneori o trimitea pe soacra sa vada cum ii pun scutecul lui andrei, daca cumva il pun prea strans. vad ca cu ioana nu mai are treaba, poate si ca e fata (asta e alta paranoie de a lui). soacra, femeie intreaga la mine mi-l paraste si-mi spune "nu-l baga in seama pe nebun".
eu o las pe ioana sa bage in gura jucarii, pe care le-a mai lins si fratiorul. distracia ei e incaltamintea.

noi in casa avem cam 22 de grade, ii dau un body subtire cu maneca scurta si o bluza subtire cu maneca lunga, pantaloni si sosete. cand e mai cald o tin numai in body.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatzaaaa
kea saru'mana pentru info despre scaunele; din pacate nu sunt testate toate modelele.... dar asa o idee mi-am facut; faza e ca oricum sunt foarte multe omologate... deci la clasificarile de siguranta.. trec multe; iar restul de note acordate pentru confort... si alte alea... tin foarte mult si de copil; cred ca raman pe britax, acuma sa ma hotarasc si pe ce model: am de ales intre eclipse si, asis si first class....

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Wow Pisik! Ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la patinoar! La noi, patinoarul e fix in fata casei dar, din pacate, eu nu stiu patina

urca-te pe patineeeeeeeeee!!! ai sa fii uimita ca de fapt te tii pe picioare; eu am invatat sa schiez la 25 de ani de la cristi, nici macar cu instructor, intr-o singura zi, a doua zi deja eram pe partia clabucet aia normala, nu cea de incepatori; si la patinoar la fel, e adevarat ca ma tine cristi de mana si am luat vreo 3 trante din alea cu creierii zguduiti si fundu tocit... da ma tin tare pe pozitie; incearca, ca nu o sa regreti

EDIT LA MESAJ....... ca eu ii dadeam un indemn de curaj... si de fapt suna ca naiba... ziceai ca o cert si-o mustruluiesc de fapt... neuronu' ce sa-i faci
PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gianina - cartea e buna, desi am ratat perioada 0-9luni dar oricum merita pt restul.

provista - daca o gasesti online sa o pui si la noi pe mail, ca e destul de scumpa(78cu transport cu tot)

simina- scuze, mi s-a stricat un telefon asa ca a trebuit sa renuntz la unul dintre numere momentan, l-am sacrificat pe ala pt ca era mai personal. mai am unul mai de bussiness asa..ti-l dau pe ala pe pm

chiar, cine are cosmote???cum e? ca m-am enervat pe voda rau si vreau sa ma portez

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna ziua gagici
la mine a inceput munca asa ca ma uit la astea 20 de pagini pe care le-ati scris si zici ca ma uit la varful everest
mi-a vezit cartea"puncte de cotitura"merci mult Petrean
am descoperit ca multe le-am facut corect din instinct dar mai am multe de invatat, sau macar acum imi explic mai bine ce e in sufletul piticului si in mintea lui.
monnvas - tu ai fost vreodata la Alexis la spital? pe mine ma bate gandul sa ma duc saptamana viitoare cand se intoarce sa il decaloteze pe pitic. eu efectiv nu reusesc si am vazutca s-a adunat depunere din aia alba sub piele. tu cum stai la capitolul asta? ce a zis el despre subiect?

ce carte e asta??? e buna?? vreau si eu.. de unde ai comandat-o???

si legat de decalotare... eu mi-am facut treaba constiincioasa zilnic; e adevarat ca rezistenta am intampinat multa... dar din cand in cand trag mai tare si incet incet se decaloteaza; nu mai am mult, chiar saptamana trecuta am tras zdravan si s-a desfacut frumos; e adevarat ca se mai vad depuneri, si am mai scos intre timp, dar nu mai am mult; mai incearca tu, poate mai reusesti; eu m-am si speriat ultima data ca am tras, am tras... si dintr-o data s-a desprins pe o bucata maaaree, vreo 4 mm dintr-un foc; evident ca mutzu n-a avut nici o treaba, si-a vazut de ratustele lui in continuare... n-a simtit nimic, nu l-a deranjat nimic; mai bine ii trag eu asa progresiv, las sa se vindece pe bucatele.... eu eram ingrozita de manevra asta facut la doctor, dar acum nu-mi fac probleme, pentru ca incet incet o sa-l rezolv; eu cred ca pana la un an e decalotat complet, ca sincer, acum merge muuuuuult mai bine, de cand a trecut de "capul" ala de putica mai grosut; acolo e fost foarte greu, si a durat cam 2 luni

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eu n-am mai luat o trinta de cind aveam 10 ani si nici nu-mi doresc Nu sint o fire sportiva (desi mi-ar placea!) ci mai degraba...artista
Sa-ti spun ca nu ma stiu da pe bicicleta?

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatzaaaa
kea saru'mana pentru info despre scaunele; din pacate nu sunt testate toate modelele.... dar asa o idee mi-am facut; faza e ca oricum sunt foarte multe omologate... deci la clasificarile de siguranta.. trec multe; iar restul de note acordate pentru confort... si alte alea... tin foarte mult si de copil; cred ca raman pe britax, acuma sa ma hotarasc si pe ce model: am de ales intre eclipse si, asis si first class....

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Wow Pisik! Ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la patinoar! La noi, patinoarul e fix in fata casei dar, din pacate, eu nu stiu patina

da' pune mana si urca-te pe patine!!! ai sa fii uimita ca de fapt te tii pe picioare; eu am invatat sa schiez la 25 de ani de la cristi, nici macar cu instructor, intr-o singura zi, a doua zi deja eram pe partia clabucet aia normala, nu cea de incepatori; si la patinoar la fel, e adevarat ca ma tine cristi de mana si am luat vreo 3 trante din alea cu creierii zguduiti si fundu tocit... da ma tin tare pe pozitie; incearca, ca nu o sa regreti

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

simina - multumesc mult, am inteles ce trebuie sa fac si voi trece la treaba mai organizat

sa stii ca nu din alint a fost tinutul in brate ci de nevoie: ca sa nu-mi vomite a trebuit sa o tin cam la 70 grade mai tot timpul si-n timpul mesei si cand dormea... noi am avut probleme ffff mari cu refluxul gastro-esofagian...

avem 8 luni

Scuzeee...n-am zis cu rautate, am glumit.N-am vrut sa te supar

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput