Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
dyanna - pai cartea e buna, ca doar omul asta e o somitate in materie, unele se potrivesc unele nu. eu am comandat-o de aici
http://www.librarie.net/carti/75517/Puncte-cotitura-nastere-ani-Dezvoltarea-emotionala-comportamentului-copilului-tau-Berry
singuri mai serioshi, pt ca mai comandata inca 3 carti de acelashi autor de la alt site si nu am primit nimic...sa le fie rushine
cu decalotarea suna f bine ce zici tu acolo, dar eu nu am trecut de cap si in plus de asta nici nu il mai prind sa fac chestia asta. nu ai vrea sa vezi cum decurge o schimbare de pampershi, eu fugind dupa copilul care alearga in 4 labe cu pantalonii in vine. si alearga la propriu, scutecul il schimb de obicei cand sta in picioare asa ca nu apuc sa trag deloc de ea. mai are doua luni si un pic si face un an iar eu nici pe aproape nu sunt, nu am chef sa ajung la chirurg cand stie si sa trec prin toata nebunia aia cu infectii, refuzat sa faca pipi...etc. daca o desprinde doctorul dupa aia reusesc eu sa o mentin curata
. cat statea pe spate aveam sperante, acum imi dau seama clar ca nu o sa reusesc in veci
25 martie 2009
aris26 spune:
vai in ce hal am scris....nici nu are rost sa editez.per doar ca se intelege ceva
mi-am luat un laptop mic de 10" si asa greu e sa ma obishnuiesc cu butoanele astea mici si inghesuite, dar e mult mai comod, ca il car peste tot si tzine bateria de ma satur![]()

25 martie 2009
Gianina34 spune:
simina - 

stai linistita ca stiu ca n-a fost cu rautate
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Al meu e apicultor si io nu mananc miere [x(((], asa ca macar fiu-meu sa-i aprecieze muncusoara. |
A, da. Aici socra-miu are noroc, ca ei au livezi cu mere, iar Adela e maaaaare amatoare de mere: piure de mere, mere cu cereale, suc de mere, compot de mere etc.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
Neatza!
INA, nici eu nu stiu sa merg cu bicicleta
. Dar sa stii ca si eu tot tarziu am invatat sa schiez, pe la 23 de ani, tot de la sot (bine, nu sunt experta si mi-e destul de frica) si pe patine tot tarziu m-am suit si nu sunt deloc descurcareata, ma misc ca un tanculet, dar ce conteaza? eu sa ma simt bine![]()
ARIS, tocmai am comandat si eu cartea. Am comandat-o direct de la editura, vine mai tarziu ca vine cu posta, dar e mai ieftin (67 ron cu tot cu taxe postale). Sper sa fie seriosi. Eu am dat search pe google dupa titlul cartii si mi-a dat 2 link-uri, asta cu libraria, de unde ai comandat tu si inca unul, care cred ca e chiar numedle cartii.ro, daca nu ma insel (nu mai stiu ca am inchis link-ul)
SIMINA, mercic
Incerc sa ies un pic afara cu Ana, ca e tare activa
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
aris - se intelege, se intelege![]()
eu desi am fetita sa stii ca am urmarit "dezbaterile " voastre pe tema asta si am retinut ca operatiunea era facuta in apa in timpul baii
, nu tin minte sa fi auzit vre-o mamica sa o faca in timpul schimbarii pampersului (sau poate nu mai stiu eu)
mai tin minte ca parca nicko (nu stiu exacut cum se scrie insa e vorba de mamica din italia ) a folosit nu stiu ce crema speciala pt asa ceva si a rezolvat problema din cateva aplicari
veeezi... se cunoaste ca nu ai mai intrat zilnic pe la noi
asa ca trebuie sa-ti revii si sa-ti bagi nasul incontinuu pe aici![]()
![]()
![]()
avem 8 luni
aris26 spune:
am inteles din raspunsurile fetelor ca Simina avea nishte intrebari, sa vedem ce am nimerit
- scoica - eu zic ca e bine sa iei o scoica initial dupa care poti sa alegi un scaun care sa mearga pana la 30si de kg, sau un scaun direct, gen marco polo inglesina care merge de la 0 la 18 dar oricum o sa schimbi minim doua scaune pana sa ajunga sa stea doar cu centura normala. daca aveti mai mult de o masina atunci asigura-te ca are un sistem simplu de prindere.
marsupiu - cele de la chicco sunt f proste. copilul are o pozitie absolut gresita pt coloana lui. trebuie sa fie f lat intre picioare, eu am ales baby bjorn, daca nu gasesti unul bun, atunci mai bine lipsa. poti incerca wrapul, care e muuult mai sanatos decat un marsupiu de proasta calitate, chiar daca la inceput o sa ti se para complicat de prins.
slingul e bun daca sta copilul in el. al meu nu a vrut si pace. oricum eu la 2 luni l-am pus in wrap in pozitie verticala cu fatza spre exterior(dar isi tzinea f bine capul)
25 martie 2009
petrean spune:
http://www.punctedecotitura.ro./index.html
asta e site-ul oficial al cartii..se poate comanda si de aici
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
Kea poti sa-i dai branzica zilnic, dar vezi sa nu se plictiseasca de ea.
eu ioanei ii dau 2 zile branza si alte 2 zile pauza.
Gianina34 spune:
pisik - sa n-o fi comandat pe aia de la 3 la 6 ani, ca aceea e mai ieftina![]()
avem 8 luni