Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

mNo,in sfarsit am terminat
surpriza

La Multi Ani sarbatoritilor de azi ,copilasilor sa creasca mari si frumosi iar celor mari deja,le urez multa sanatate

Am plecat la somn ca-mi pica ochii pe tastatura

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

elle parca esti mai bine azi, nu? multumesc de explicatia cu centrul de activitati.

gegea frate-miu era un zambet cand ma vedea si eu eram disperata dupa el. il pupam toata ziua, il dragaleam. dupa ce a inceput sa mearga, a inceptu sa faca o gramada de prostioare, pentru care mai plateam si eu. a inceput apoi perioada batailor in parte pe oriunde apucam. era cu 7 ani mai mic, dar cand ma prindea, nu ma lasa. isi aducea aminte toate sicanele pe care i le faceam. dar tot ne iubeam in pauze. numai ca se facuse un paracios. si nu mai eram asa prieteni. eram in tabere adverse. iar cand el a facut vreo 12-14 ani, eu eram deja in facultate si cand veneam acasa deja ne intelegeam altfel. si totusi prin anii aia tumultosi, cand eu stateam cu el in casa pana veneau ai mei de la munca, daca auzeam ca e sicanat la scoala, ma duceam peste ei. orice pana la el. avea un baietel in clasa care il chinui, desi a fost voinicut pana in adolescenta. si a venit o data cu urechea aproape rupta. a fost genul foarte sensibil, nu voia sa sa loveasca inapoi si cam era bullied. si m-am dus la scoala dupa ala sa vad ce tot are cu fratele meu. deci legatura, indiferent prin ce lupte vor duce ei acasa, va exista in afara. la noi era si mare diferenta. eu voiam afara cu copii de varsta mea, nu prea puteam ca trebuia sa stau cu el, etc. opriti-ma ca-s vorba lunga.

dana si unul si pentru lungana.

am notat retele Ellei si ma duc la somn.

dar nu inainte de a ura La Multi Ani, Ioanelor si Ionilor! Cristina, un pupic pentru Emma. asta im iaminteste sa-mi sun nasul de la tg. mures ca e Ion.

v-am pupat. sa nu va destrabalati prea tare, da?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cu diversificarea...si io pana la 6 luni exclusiv. e comod tare.

raluca eu mi-am luat unul ieftin din tesco, vreo 15 lire, no name. am avut nvoie cand aveam probleme cu stomacul si bagam suc de morcov pe stoamcul gol. si io imi fac griji cum o sa ma descruc. ca prima oara io mananc pe la pranz cand uit breakfastul.

ne-om descruca noi, nu?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata!

La multi ani de onomastica Sf. Ion.
Apropo de asta am vorbit ieri cu mama care m-a sunat "intamplator", de fapt sa imi aminteasca in stilul ei finut sa nu uit de taica-miu, tot Ion. O sa il sun astazi sa ne uram reciproc.

Asta imi aduce ca de la tatal meu mi se trage numele, atat de mult si-a dorit ca eu sa port numele lui incat asa mi-au zis, Nela, simplu. Nu tu Ioana, nu tu Ionela, nu tu Ionica... Toata lumea ma intreba, copil fiind, de la ce vine Nela (eu-s Nela in buletinul de nastere). Pai de la nimic, asa ma cheama pe mine, Nela.

Va servesc cu "fracpucine si crapucine" in cinstea evenimentului si ii multumesc tare Ralucai de chec si cafeluta, tare bune!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Raluca, eu zic sa nu te stresezi prea tare cu storcatorul acela. Eu am realizat ca sucurile astea sunt mai mult de tatonare, n-au cum sa aduca aport caloric consistent dietei bebelusului. Insa il obisnuiesc cu gustul si cu ce va urma. Cred ca totusi piureurile sunt de baza, asa ca eu mi-am achizitionat un mixer/blender care sper sa ma ajute mai mult decat un storcator.

_

Mergi la inceput

Le multumesc frumos Lilianei si Danei de cuvintele frumoase la adresa Anei.

Nu mai stiu cine intreba, parca Suede: si noi am vacut prevenarul acela la recomandarea pediatrului si nu a avut reactii adverse, doar stare subfebrila in seara cu pricina, pe care putea la fel de bine sa o aiba de la oricare dintre vaccinurile ce le-a facut la doua luni.

Mi-am dat seama ca centrul de activitati il avem de la fisher&price, nu chicco. Eu sper sa il foloseasca Ana pana mai incolo, ca acum este inca micuta si nu si-a dat seama in totalitate de ce e cu el, rasarit la noi in sufragerie.. dar e frumos colorat. O sperie inca zornaitoarele acelea, daca le agit brusc deasupra ei.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

mNo,in sfarsit am terminat
surpriza

La Multi Ani sarbatoritilor de azi ,copilasilor sa creasca mari si frumosi iar celor mari deja,le urez multa sanatate

Am plecat la somn ca-mi pica ochii pe tastatura

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Foarte frumoasa surpriza! Sa-ti traiasca micul jucaus!

Ascult melodia de la Luci, e superba! Multam. Uite ce frumos imi incep ziua.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetelor...
Mai intai de toate vreau sa urez tuturor celor care poarta numele de Ion sau Ioana un sincer si calduros "La Multi Ani" si nu in ultimul rand ptr bebeicii ce poarta aceste nume le urez sa fie sanatosi,sa creasca mari si frumosi si sa nu fie fitosi (ca puiul meu)
Acum ce voiam sa va intreb...voi ce le dati bebicilor ptr calmarea durerilor de dinti?....Lui Alex ii ies 2 dintisori odata si ma termina sufleteste cand il vad cum sufera...Acum a adormit dar geme si ofteaza in somn..plus ca din cand in cand mai plange un pic siapoi adoarme la loc...nu stiu cum sa-l fac sa manance si el...azi am recurs la lingurita...i-am dat lapticul cu lingurita ca sa manance si el ceva...nici ceai nu vrea..cum simte la buzite tetina de la bibe incepe sa urle...cu suzeta nu face asa...o ia din prima si trage la ea de mama focului...
Azi dimineata am fost de i-am dus probele ptr analize si i-a luat sange din degetel...nu va spun cat a putut sa planga si sa se uite in ochii mei sa ceara mila ...la un moment dat cand l-am vazut cum plangea si cum curgea sangele din degetel mi s-a facut rau..era sa lesin,noroc ca il tinea sotu' in brate ca altfel nu stiu ce faceam...mi-a sfasiat inima sa-l vad asa...

Astept raspunsurile voastre referitor la durerile de dintisori..
va multumesc...
Am plecat la nani ca nu mai pot...sunt rupta..

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Elle, am notat retetele, multam tare ca iti faci timp de noi, sa le postezi. Gatesti niste mancaruri tare rafinate, imi place. O sa incerc si eu pe aceea cu orez odata, ca avem de unde, slava domnului! Eu nu-s fan orez, dar asta suna bine.
Si m-am uitat prin albumul tau de la nunta si nu pot sa ma abtin sa nu iti zic ca aratai superb in acel costumas verde praz. Cel mai mult mi-au placut pantofii si poseta (eu am o slabicune pentru astea doua accesorii, trebuie sa recunosc... da, stiu, sunt superficiala , dar imi merg la suflet un pantof bun, de calitate si o poseta asemenea).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Nela...mi-e si rusine sa intreb...ce inseamna stare subfebrila? ca nu stiu...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput