Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*
Raspunsuri - Pagina 17
NelaM spune:
Asa, ii dau in continuare cu Dunarea Albastra, la sugestia Danei... si imi aduc aminte de Hangzhou, un oras langa Shanhgai, pe malul unui lac. Care m-a surpins placut cu Dunarea Albastra, spectacol de lumini si apa, nu-mi venea sa cred urechilor ca auzeam asa ceva, in China.
Asta a fost acum 3 ani! Ce trece timpul asta...incerdibil!
O salut pe Mihaela (kawaichan). Ma bucur ca Josh este bine. Si ca tot vorbeai de trasaturi si schimbarile prin care trec micutii, mai pune poze cu Josh, sa se delecteze si sufletelul meu.
Si am vazut-o pe Andra a Lilianei, care este o frumoasa. Eu i-am remarcat buzele, ce frumoase sunt, si forma, si acel roz de iti vine sa il mananci si alta nu. Inainte tot radea cu gura pana la urechi, acum insa am putut sa o admir calumea. 
A facut Ana ochi...
Revin, sper.
Plec nu inainte de a va zice ca ieri am vazut "Up in the air" cu Clooney. Un film usurel, care s-ar putea sa va placa, macar va clatiti ochii cu Clooney. Tot asa de frumusel a ramas, cum il stiam eu, nu imbatraneste deloc micutul! 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Nela...mi-e si rusine sa intreb...ce inseamna stare subfebrila? ca nu stiu...![]() MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
Criss, temperatura usor mai ridicata decat o are in mod normal, dar nu febra (aici se considera febra incepand de la 37.5 temperatura fruntii). Febra mare se considera incepand de la 39.2, caz in care mi s-a cerut sa merg la spital daca se intampla. Daca avea numai febra, mi s-a recomandat paracetamol pentru copii, administrat lichid. Eu nu i-am dat nimic, avand stare subfebrila.
Stai linistita, crezi ca eu stiam din astea?! Da de unde!

Sanatate multa puiului!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
kawaichan spune:
Hellou,
Deci vad ca iar a inceput nebunia cu un capitol pe zi:)
Sa va spun acum ca ma apucase si pe mine o mini depresie de sarbatori,pai se putea sa nu
Startul il daduse soacra-mea,urmata apoi de dragul meu cumnatel care ne-a sunat a doua zi dupa revelion "sa ne ureze" cu cate ceva din putul gandirii sale,are o depresie mica asa,de pe la vreo 19 ani.Acu are 36
Si circumstantele fiind create m-a luat valul cu di tate...ca m-a lasat memoria rau de tot(ma simt de parca m-as fi nascut si eu o data cu Josh,efectiv multe chestii de dinainte de nastere mi s-au sters di memorie..uit de la mana pan la gura etc),ca nu mai slabesc odata(nu ca as face ceva special pt asta) si ca-s grasa si urata...etc etc,stiti voi
Acu mi-a trecut,zic sarumana:)
Maria
sa stii ca n-am ratat pozele cu frumusete de Aidan de Craciun
N-am primit asa multe felicitari anul asta,vreo 50 cred.Inca mai vin si acum.
Nela va salutam si noi cu voiosie,o sa pun ceva poze un pic mai incolo,sa vad daca ma lasa piciul cocotat acum pe bratul stang.
Monica noi papam la fel ca si voi,san noaptea si bibe ziua.Josh are 6.500g si bea cam 120-140 odata,rareori 160.Eu nici nu i-am numarat mesele ca in fiecare zi e altfel dar in genearl cere cam la 2-3 ore.Are zile cand bea cate 80-100 dar mai des,insa f rar se intampla asta,de obicei e la 2-3 o masa.
Noi diversificarea o sa o incepem direct cu piure mai lichid un pic de legume(dovleac cred,ma mai documentez) pe la 5-6 luni,sa vedem cat e el de pregatit-faza cu tongue thrust reflex.
Revin,sper.
Sarbatori Fericite !

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
Asaaa
Nela ai un pupic de Sf Ion!
Si cate unul pt Emma Ioana si Ioan Amos de asemenea !

Bia vreau si eu sa spun ca esti exact cum mi te-am imaginat,frumoasa si sensibila.Superbe pozele,se vede ca-s profi(aia cu Darie in parc si cea in care il tii in spate sunt de revista),superbi copii,sa va traiasca !
Monikus ce mare si frumos s-a facut Rares si ce ochi albastri are ! Mai zic si eu o data(sper ca nu te superi
) ca e sotul tau in miniatura,copia lui perfecta,cu exceptia ochilor,hehe.Asa, si [emoticon care moare de invidie pt cum arati de bine]
Mada si Irinelul vostru are o freza de milioane! mi se pare mie sua e un pic roscat la par? te-am vazut in poze de sarbatori,super iti sta tunsoarea cea noua
Ca veni vba de par-hai mai Cristina nu te mai necaji atat.eu ti-am vazut niste poze mai demult si cred ca te prinde mai bine un pic mai scurtut decat asa lung.Bine ca nu stiu cat de scurt ti l-a taiat acum,ma refer la o freza asa gen Mireille Matieu.
Si un pup mare cu tzonc pt Andra cea nazdravana si frumoasa de Liliac
Sa-i spui si din partea mea ca o face mai domnisoara freza cea noua si ca-i oune in evidenta ochisorii aia superbi de un verde atat de adanc

Sarbatori Fericite !

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
Luto ai fost totala cu descrierea aia
Nu mi-am imaginat niciodata ca iti e asa de greu,la cat de senina povesteai tu ca mergeti la plimbare zilnic si ce va mai distrati,ehei.
Banuiesc ca nu folosesti marsupiul pt ca vrei sa faci cumparaturi si te ajuti de carucior,ca pt o plimbarica de o ora-doua merge si e super lejer. Eu de la o vreme am renuntat de tot la carucior,tocmai din cauza ca mi-era lene sa-l bag/scot din portbagaj in timp ce copilul tipa de zor in scaunul de masina.Cu bagajele ma descurc cat de cat din parcare pana sus(noi avem lift ca stam la 10,sac
)
Fetele cu diversificarea,eu mi-am luat un steamer de la Tefal de care sunt absolut indragostita
L-am luat supa ce am rumegat ideea cu Beaba Babycook care era si ff scump si nici nu se vinde pe la noi pe la tara in Japonia.Asa ca decat sa-l comand online si sa platesc dublu mi-am luat aparatul asta care la fel gateste la aburi si ies niste chestii absolut delicioase
si pe care il vom folosi cu totii,iar piureurile lui bebe le voi face la blender.Sa va las si link ca sa vedeti despre ce-i vorba,poate va tenteaza si pe voi ca e super easy de folosit si curatat dupa.Al meu are doar doua compartimente.
http://www.electricshopping.com/shop/electric-shopping/for-my-kitchen-cooking/food-steamers/tefal-simply-invent-3-tier-steamer-vc1027/index.html 
Sarbatori Fericite !

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
De servici si mie mi-e dor cateodata,dar imi trece repede numai cand ma gandesc ca ar trebui sa stau departe de Josh.L anoi anul economic incepe in aprilie si implicit cele mai mari oferte de joburi sunt in feb-martie..deci ca sa iau un start bun ar cam trebui sa-mi caut de pe acum(ca de la cel vechi am fost nevoita sa demisionez pt ca n-au vrut sa-mi dea concediul de materna promis).No thanks,desi stam cam prost cu banii.
Monique ce scumpa e Teodora cum da ea de papa la caluti,se vede pe ea ce incantata e.Asa-mi place de voi,sunteti o familie atat de frumoasa !
Gata,ca maraie.Am pus poze noi,daca doriti sa ne revedeti,vba ceea:)
http://community.webshots.com/album/576222299SLldTB
Pupam
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
| Citat: |
Plec nu inainte de a va zice ca ieri am vazut "Up in the air" cu Clooney. Un film usurel, care s-ar putea sa va placa, macar va clatiti ochii cu Clooney. Tot asa de frumusel a ramas, cum il stiam eu, nu imbatraneste deloc micutul! ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |

Mersi de idee,o sa-l caut si eu pe net ca tare-mi mai place de micutul de Clooney:))
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
HA HA HA...tu de'asta nu faceai ca nu aveai tavi Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |

abia dupa un ras bun dau si eu buna dimineata. sper sa mai pot rade si mai tarziu cu voi.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
dyamy spune:
buna
am nascut un baietel pe 8 septembrie de 3,340kg,lung de 53 cm nota 10 si e un vanjos
Ellenuta spune:
neata
dau si eu o
si
caci si mami meu e Ioana ..
nela pupici speciali si dulci si pentru tine .. caci si tu esti Ioana .. sper ca nu te-ai suparat.
multumesc pentru aprecieri .. eram tanara si draguta la nunta .. acum, is batrana si obosita .. sa stii ca plicul si geanta au fost facut la comanda .. si mie imi plac tare tare .. iar costumul .. nu stiu cand voi mai incapea in el .. aveam 60 kg atunci ..
manga centrul de activitate nu e o investitie inutila .. nu stiu daca ai vazut cine se joaca acum in el .. aici
ralu am inteles .. deci festinul are loc azi ..
cris of of cat a suferit puiul .. imi pare tare rau. eu ii dadeam evei cu calgel .. incercat pe mine. chiar functioneaza!
mihaela ce dulce e piticul .. si ce grasulin! tare frumos bradutul vostru si ce mos bogat!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

ca nu stiu...
de Natalia (03.09.09)