Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fug si io la nani ca acum se trezeste zagtix si isi cere drepturile.

Noapte buna dragelor

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Mai, al meu ma iarta rar de tot, doar cine stie ce ciudatenie sa se iveasca, eventual eu varuita intr-un mare fel
Si ca sa dau tot din casa...ma ia intr-o zi prin invaluire, eu...nu si nu ca nu se poate ca trebuie sosete-n picioare si fes pe cap. Si-si aminteste el ca are pe undeva...dinainte de a-l proiecta pe Radulescu dar nu era convins ca nu-s expirate. Mai, a intors toate sertarele cu fundu-n sus, si da-i si cauta si suceste-te si invarteste-te, eu radeam ca nebuna si-i spuneam ca n-are noroc . Intre timp adorm si la o bucata de vreme il aud pe Radulescu ca se foia...ma trezesc sa-i dau papi si..ce credeti??? Vad lumina prin casa!! Al meu tot cauta de zor si era 2 noaptea!!!
A doua zi dimineata cand m-am trezit, cafeaua era aburinda, el proaspat aranjat, imbracat bine si-mi arunca in freza 3 pachete nou-noute. S-a trezit cu noaptea-n cap nebunu' ca sa-si faca provizii. In caz de cedeaza nevasta sa nu mai fie prins in ofsaid . De-acum ne-ajunge tot anu', ce naiba!! Le-a luat si el mai proaspete sa fie termenul de garantie cat mai indepartat

[/quote]

vai ce-am mai ras. vai, vai. sunteti mortali. si al meu le-a gasit untr0un final sub pat dupa vreo sp de indemnat, hai cauta tu, pai du-te tu ca stii ma bine.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
ca nu mai puteam de tobe si caltabosi si fripturi...si si-a executat si-o fasole cu coasta afumata si cu carnati afumati, pentru sufletul lui...dar nu m-am putut abtine sa nu bag o portie maaaare in mine si-acum sufar si iau espumisan. Deh, riscuri si riscuri.

trebuia sa-i fi spus sa puna si ceva triferment pe langa toti carnatii aia. in fiecare an imi spun ca nu mai mananc porc. dar mor dupa caltabosi sau maiosh, cum ii spun eu dupa denumirea din ardeal. oare de ce toate lucrurile rele au un gust asa de bun?

Mergi la inceput

Citat:

Gata, v-o prezentez pe ciufulici. Tot un picut apatica dar are incredere ca e cea mai frumoasa fetita a mamei ei si ca orice-ar fi noi o iubim din tot sufletul! Ca si pe frate-su, bineinteles.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

sa-i spui Andrutei ca e asa de delicata cu tunosarea si ca ii ies foarte bine ochisorii aia superbi in evidenta. si sa nu fie suparata ca e foarte, foarte frumoasa si hushchita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Ma alatur veseliei!!! Mi-a trimis mama mancare!!!

de Natalia (03.09.09)

ce putin ne trebuie sa fim fericite, nu????

cred ca ralu bobineaza la greu ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Jur ca nu m-am atins de nimic! Nu mai mananc seara dupa 7..am zis am zis...

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Ma preocupa intens subiectul diversificare....cum sunt eu de imprastiata cu mancarea si daca nu-mi da cineva, mananc numai prostii..am un mare stres sa ma descurc cu fata.

Acum, de 3 ceasuri stau pe net si caut castronele, lingurite, aparate de gatit pt copii, vase de depozitat etc.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:

Mangulico despre relatia mea cu frate-miu as scrie romane!!! Eu am fost f atasata de el. Nu stiu...asa erau vremurile. Eu eram aia de stateam cu el cand ai mei schimbau turele (unul pleca, unul venea) si de voie, de nevoie s-a creat ceva special. Daaaaar, si-acum ne amintim si radem ca disperatii despre cum intelegeam noi sa "share".
Aveam banutii de pachet. Eu imi cumparam prostioare in drum spre casa. Daca vedeam ca punga nu este golita corespunzator pana ajungeam acasa, stateam in usa pana mancam aproape tot. Ei, bucatica aia mica-mica ce se transforma de multe ori in firimituri, o imparteam frateste cu frate-miu Nu putea sa zica nimeni ca nu-s o surioara grijulie.
Eiiii, au trecut vremurile, si ma pun eu sa-i pove lu' frate-miu cum il fentam. Aveam procese de constiinta...si-i spuneam ce rau imi pare si ca ce cruda eram si aproape ca-mi dadeau lacrimile de durere. Ma opreste frate-miu din monolog..si-mi pove ca si el facea acelasi lucru, doar ca statea in fata usii pana termina TOT!!!!!

Mai am o gramada de de-astea dar o sa va mai pove pe parcurs Sper doar ca din greselile mele ca si copil sa pot trage concluzii in asa fel incat copiii mei sa ia doar partea buna a lucrurilor.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

ce mishto. si dk tot veni vorba de povesti din astea....noi primeam dulciuri in mod egal. le, haplea junior le manca pe toate din prima ora si apoi venea cu cersitul la mine. si atata se mai miliogea is imi juram ca nu-i mai dau niciodata. si ii dadeam si mai fura si el cand nu eram atenta. of, of si acum isi mai cere iertare pentru cat ma batea si in ce moduri "sadice". si cand il apuca melancolia tare, trebuie sa ma ratioesc la el sa-l scot dintre regrete. ce timpuri dom'le. parca ieri au fost...pustoiaca de liceu cu ganduri de cucerit lumea. unde naiba s-au dus anii astia ca eu tot acolo sunt cu mintea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Manga, eu vreau neaparat sa vad manusile alea cu degetele!!!!! Pai cum mai cu degetele??!?!! Cat de mici sunt?
Monica, m-ai dat gata cu tortul nr.2!!!! Zau ca mor de pofta!!!
Oare daca va zic ca va fac si eu tortul Ellenutei veniti la mine?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

maine fac poze si pun. sunt asa scumpe.

Mergi la inceput

Acum ma gandesc cum sa-i fac eu suc de morcov ca n-am storcator.

Imi amintesc ca inainte cu vreo 2 saptamani de a naste am luat material pt lenjeria de patutz si l-am dat la cusut. Era material cu ratuste, printese, d-asta de fete si mi le-a cusut aiurea..erau ratustele cap in cap, printesa nu avea tot parul cu ea.. M-am jelit o zi intreaga ca eu nu pot sa pun copilu sa doarma pe ratustele cap in cap, ca eu nu nasc pana nu am alte lenjerii

Inutil sa zic ca n-a dormit nicio noapte in patut

So, ma duc la somn, jelindu-ma ca n-am storcator

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Las o cafelutza pt Nela si-o felie de chec

Va pupa fata!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput