Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*
Raspunsuri - Pagina 10
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Curierul tau s-a ratacit pe drum si a mancat checul. ![]() _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Lasa, draga, nu vezi ca deja s-a procopsit cu tavi??
Noi doar plangem si Ralu baga un chec la banda rulanta
Na, Ralu, pana aici ti-a fost
Apropos, cu ciocolata de casa cum mai stai??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Apropos, cu ciocolata de casa cum mai stai?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
Azi m-am infipt un pic in ea, recunosc, dar doar un pic. E buna rau ma..
de Natalia (03.09.09)
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 [ deci..usturoiul...pasiunea mea ascunsa! din acela verde as putea sa mananc si la micul dejun, cu cereale ; m-am abtinut pana ieri , cand am facut niste cartofi rantaliti peste care am presarat usturoi tocat marunt..minunat!!! Ana a tras niste parturi mai deosebite ca sonor ( nu aveau miros de usturoi![]() |
Vaaaaai, nici tu nu te dezici.

Auzi la tine, sa miroase parturile-a usturoi!

Mai, nu pot sa miroase decat a flori de tei.
Si io-s moartea usturoiului. daca s-ar putea pune in orice tip de mancare ar fi excelent. Eu recunosc ca mai strecor in oalele lu' musiu cate-un catel strivit dar fara sa ma vada. Ca daca stie ca iar am bobinat...se culca cu spatele la mine si io-s jmechera, vreau doar eu sa-i prezentez spinarea
Liliana,
D'ale Andrei
MangaGirl spune:
hello, hello
aici ninge ca-n povesti cu fulgi mari, mari si avem o zapada de i-a naucit pe englezoii astia. sunt total panicati si blocati. of, o zi dk i-as putea duce la romanika, sa-i vedem cum fac pe ei putin cate putin. in fiecare an sunt "surprinsi" de zapada, in fiecare an totul e varza. noroc de faptul ca io mi's casnica si nu am treaba cu drumu'. 

mai am de recuperat, dar vreau sa zic si io cate ceva la fiecare
liliacule tu esti o mamica asa de buna si sensibila, iar copii tai sunt foarte norocosi sa te aiba pe tine de mami. eu inainte eram cu cariera in fapt cum zice Nela. cu' as sta acasa vreo 5 ani sa nu pierd nimik, nimik si sa-l innebunesc pe Piski cu blitzurile la aparatul foto si zoomul de la camera de filmat. mi se pare ca face mereu ceva frumos si nou. cea mai fericita sunt cand suntem numai noi doi. ce egoista, nu? stiu ce zici de lasat copilului orice bunatate. ai mei faceau mereu asa. mie mi-a trebuit ceva timp la 7 sani cand a aparut fratele meu, sa stiu sa impart. mergeam cu tata in oras si imi lua ceva si eu voiam sa plec si el imi spunea mereu. nu uiti ceva? lui frate-tu nu-i luam nimik. el avea cateva luni, credeam ca nu are nevoie de nimik.
dar m-am invatat rpd. imi aduc aminte ca il adoram. ziceam ca-i frumos ca o fetita. iar el zambea doar cand ma vedea. a fost un bonding foarte puternic de la inceput. ceva gen Daria cu Filip. m-am dus o data la mama cu lingurita de bebe si am rugat-o sa-mi dea si mie niste lapte. si apoi am cerut si eu bibe. aveam y7 ani, eram la scoala. iar eu nu luasem bibe de bebe. s-au prapadit ai mei de ras.
dana raluca a fost o draguta si si-a facut timp sa imi explice printr-un film cum sa folosesc slingul. cat despre sapunuri a fie organize si-ti trebuie si masca. eu mai pun un pik de bbalsam dupa ce-l spal. il las putin si gata.
elle, suedecu hainele am aceeais problema. eu prestez la greu hainele de gravida ca mai am 14 kile de dat jos ca sa pot sa ma imbrac cu ce am in sifonier. cat dpesre cizme, nu ma mai curpind la pulpa. deci umblu intr-o pereche de un fell de uggs, tot din blana naturala dar de prin noua zeelanda pe care le am de vreo 3 ani. inca depresiva nu sunt, decat cand ma uit in oglinda, dar sper sa sa raman la atat.
raluca_u ce frumos ai vorbit despre mersul la serviciu sau statul acasa. mi-a mers la suflet. aidan face exact asa ca Stefan cu suptul. bine, el acum sta vreo 10-15 minute. dar asta nu-l impiedica sa mai vrea dupa o ora. eu cu el presimt ca nu mai apuc sa fac program pana nu l-oi intarca.si felicitari pt a doua facultate si pt ca vei face ceva in care sa pui suflet si sa ii ai aproape pe prichindei.
liliacule eu tot zic ca-mi caut. Sergiu vrea sa dea drumu' la un site pana in primavara si ar vrea sa il facem impreauna, comunitate, etc. si atunci as avea mult de munca, daca merge. am pierdut cumva poza cu Andra tunsa?
mely si eu m-as mai gandi la unul dar nu am sprijin moral aici inca. cica e de ajuns unul bun si frumos pentru uramtorii cinci ani. ![]()
elle felicitari pentru grasunica, daca nu ti-oi mai fi spus si aseara. uit mami repede, these days.
mada imi place tare mult cum iti sta cu parul mai scurtut. sa nu-ti para rau.
andrushka ot ma tin sa te intreb cum sunteti? si io recurg la tatal nostru cand nu termina cu plansul. si in general, in fiecare seara il inchin si-i spun o rugaciune. pupam Sophie cea delicata.
suede centru de activitati cu rainforest gasesti pe amazon si cred ca au un deal destul de bun. subscriu la ce a spus Liliana cu centrul de activitati. al meu abia pe la 2 luni se uita curios la cele 3 chestii atarnate. si abia pe la sf lunii a doua a inceput sa traga de cea mai lunga.
monikus ce-mi place de pletosul tau. ce ochi frumosi are. si ai pus poza aia cu toti 3 si el urland ca sa ne dovedesti ca nu e cuminte?
glumesc, glumesc. foarte frumosi sunteti si bradul, de asemenea.
clodute tare imi pare rau de voi. dar sincer, habar nu am ce sfat sa-ti dau, ca nu sunt deloc in masura.
eu centrul de acitivitati (ce-i drept micut) i l-am pus pe pat in dormitor ziua. pe jos este exclus, ca bate crivatul. e mai simplutb al meu, crem si cafeniu. cred ca i-ar trebui ceva mai colorat. ma gandeam la unul ca al Ellenutei. pana la cate luni s-a jucat Eva in el, ca sa stiu daca ma gandesc la el sau nu? as vrea sa mai traga si el de jucarii, nu sa stau eu cu mainile spanzurate in fiecare zi.
angelli cum mai sunteti? cum a fost de rev? ai mai gatit cebva pan[' la urma? eu am zis ca am facut prajitura cu nuca a Ellenutei? da, a iesit foarte buna si am mancat ca o sparta.
kemsy bga niste galafor, ceaiuri ceva. nici ale mele nu-s prea tari. nu te stresa ca il pierzi chiar de tot. gandete pozitiv. ca ai. 

dana ce tare ai fost cu lasatul singurica si gangurit la carusel. recunosc, eu nici din ala nu am si ma simt vinovata ca nu-i dezvot pustiului imaginatia. ca se uita cu atata interes la cele 3 animalute care se invart la leagan incat ma tot framant ce sa-i iau. carusel sau centru de activitati. 
liliacule dau din ras in plans cu tine. ras cu pantalonii buclucasi (bravo ca intri chiar daca ii desfaci la 5 minute - la mine nici pe un picior nu-i bag) si plans ca mi-e mila de Andruta. sunt convinsa ca-i sta bine si noi la varsta lor eram mai toate tunse castronas... ce le veni si copiilor astora?
luci m-a bufnit rasul cu instructiunile pentru dus copil afara. dar...la monikus s-ar putea sa existe ceva probleme: sa nu mai gaseasca carutul cand vine cu copilul. nu mi-as lasa carutul in fata blocului in Romania. si smecheria asta cu copilul pe mijlocul patului merge acum, dar ce ne facem in 2 luni cand or sti sa se rostogoleasca de pe o parte pe alta? eu am renuntat la carut cand nu-i ta-su acasa. imi rup spatele. numai landoul are vreo 4-5 kile, plus copilul 6 jumate...il pun in wrap sau sling si gata. aporpo angelli, acum ca e mai mare, merg unse amandoua.
trimit ca scriu la el de azi dim.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ellenuta spune:
multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase!
trebuie sa-mi treaca starea asta .. maine vreau sa sun la coafor sa-mi fac progamari ptr vineri (epilat, manechiura, pedichiura, coafat) .. macar asa sa mai ma relaxez si eu. si poate ajung si la petrecere .. ma gandeam sa o las pe eva la mama si socrela sa stea cu anna .. daca plange, ma suna si ma prezint in post cu
monica, iulika, vik 
vik o sa incep cu suc de mar si morcov si apoi sar la legume .. cate una pe rand sa testez ce ii place si ce nu. la eva am inceput cu fructe si legumele nu i-au placut deloc ... si acum masa de pranz e un chin ..
monica nu stiu ce sa-ti spun despre laptic caci eu ii dau numai san .. poate are un puseu de crestere si d-aia cere papa mai des. si eu voi evita cerealale in lapte caci si asa anna e destul de voinica .. ii voi pune 2-3 masuri in fructe dimineata (cand va veni timpul) .. eu zic sa mai stai nitel cu diversificarea ..
eu la eva am inceput cu suc de mar si morcov amestec. i-am dat cateva zile si apoi am inceput sa-i adaug cate un fruct .. mar, para, piersica, pruna etc .. apoi la vreo luna am inceput supica, morcov si albitura, cateva zile i-am dat numai zeama apoi am inceput sa-i pasez. dupa alte cateva zile am inceput sa adauga la cateva zile cate o leguma .. dovlecel, ceapa, cartof, borcoli .. etc .. chestia e ca am cam fortat-o si nu a fost bine deloc .. ii displac tare legumele si cu chiu cu vai si hrr si marr ii var supa/ciroba pe gat ..
iulika si anna mea e lunguta .. are 66 cm la 3 luni. ii dau hainute de 6-9 luni deja .. eu totusi sper sa se mai opreasca din luat kg caci mi se pare tare grasuta la 7660g ..
lullaby de ce esti tristuta si ai plans?
selen fructele/legumele se baga la blender .. si iese un minunat piure ..
raluca ce festin! venim! unde stai?
liliana
m-am prapadit de ras cand am citit de sotu' si "fesuletele" .. noi avem un pachet prafuit prin baie .. il mai ia eva si se joaca cu el .. sper sa nu-i vina in cap sa-l desfaca si sa umfle "baloanele" ...
biaz
atata mi-esti de draga!!
ralu pai trebuia sa-l torni un pic racit si putin cate putin .. si sa-l intinzi asa peste tot amestecul ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
deci e petrecere ..
eu vin cu o ciorba de burta, un orez basmati, niste pulpe crocante la cuptor, o salata al fattoush si sos de iaurt cu menta si mai pun langa si un sos de usturoi ... de la ciorba incolo am gatit azi .. 
si mai dau
sau
..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
mai scriu un pic si merg la nani
Maria
parerea mea este sa iei mai degraba un centru de activitati; il va stimula mai mult pe Piski decat caruselul, va avea mai multe chestii de descoperit, va putea sa puna manutele, sa traga de jucarele;
mi-ai adus aminte de liliac, cu deschisul fermoarului si inchisul rapid sa nu zboare..ai adorm razand![]()
va tzuc cu mare drag!
o noapte linistita va doresc!
am uitat sa-i multumesc Ceciliei pentru Pm..o fac acum

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Gata, v-o prezentez pe ciufulici. Tot un picut apatica dar are incredere ca e cea mai frumoasa fetita a mamei ei si ca orice-ar fi noi o iubim din tot sufletul! Ca si pe frate-su, bineinteles.
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta deci e petrecere .. eu vin cu o ciorba de burta, un orez basmati, niste pulpe crocante la cuptor, o salata al fattoush si sos de iaurt cu menta si mai pun langa si un sos de usturoi ... de la ciorba incolo am gatit azi .. ![]() si mai dau sau ..Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Vaaaai, ce-mi facusi soro??? Sincera sa fiu, habar n-am cum sunt chestiile astea insiruite acolo, ca la mine, aici la tara, se mananca mai de-astea de pe vremea geto-dacilor...dar suna bestial!!!!
Musai sa ne spui ce si cum se fac ca ma apuc de bucatareala. Parol!! Si asta numai si numai de dragul tau si a modului in care ne prezinti fiecare meniu in parte!
Liliana,
D'ale Andrei
Dana15 spune:
ioi, ce draguta este Andrusca!
pupa Dana pe ea de fetita frumoasa! mie chiar imi place tunsoarea..parca ii pune in valoare si mai bine ochisorii aceea minunati!
Elle mami, da' cu ce mancare sofisticata vii tu la chef!!salata aceea cu nume ce nu-l pot pronunta si sosul cu iaurt si menta..imi suna tare rafinat![]()
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

; m-am abtinut pana ieri , cand am facut niste cartofi rantaliti peste care am presarat usturoi tocat marunt..minunat!!! Ana a tras niste parturi mai deosebite ca sonor ( nu aveau miros de usturoi