Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*
Raspunsuri - Pagina 9
biaz29 spune:
Monica, mi-ai facut o pofta!!!!! Maina trag o mancare cu usturoi neaparat. Si daca face urat vreo unul din baietii mei, o sa spun ca de la usturoi i se trage si o sa dau vina pe tine. ![]()
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Fragutza spune:
Hmm, as manca ceva cu usturoi, dar asta a fost singura chestie pe care am evitat-o acum cat alaptez. Stiu ca mie imi face cam rau si m-am gandit sa n-o afecteze si pe micutza.
de Natalia (03.09.09)
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut MAi tre sa facem ceva cu barbatii astia ai nostri ca nu mai tine. Am patit-o si io cu al meu zilele trecute. Pfuii,dupa nshpe mii de luni de cand nimic, zic si eu nah, o avea omu nevoi, si eu de asemenea . A doua zi am varsat tot ca nu mai puteam . DA io n-aveam nici rimel si nici parfum si mai scapase si bebe una mica din gurita pe mine. Asa ca iti dai seama ce moartea pasiunii eram. NU mai spun ca am vrut si io sa ma machez de REvelion si dupa juma de ora cat mi-am cautat rimelu si am transpirat de numa de nervi, m-am lasat pagubasa... Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Mai, al meu ma iarta rar de tot, doar cine stie ce ciudatenie sa se iveasca, eventual eu varuita intr-un mare fel

Si ca sa dau tot din casa...ma ia intr-o zi prin invaluire, eu...nu si nu ca nu se poate ca trebuie sosete-n picioare si fes pe cap. Si-si aminteste el ca are pe undeva...dinainte de a-l proiecta pe Radulescu dar nu era convins ca nu-s expirate. Mai, a intors toate sertarele cu fundu-n sus, si da-i si cauta si suceste-te si invarteste-te, eu radeam ca nebuna si-i spuneam ca n-are noroc
A doua zi dimineata cand m-am trezit, cafeaua era aburinda, el proaspat aranjat, imbracat bine si-mi arunca in freza 3 pachete nou-noute. S-a trezit cu noaptea-n cap nebunu' ca sa-si faca provizii. In caz de cedeaza nevasta sa nu mai fie prins in ofsaid
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Ellenuta spune:
am inceput mesajul asta la ora 3 .. dar m-am luat cu treaba, am culcat copiii si uite asa ..
vad ca vorbiti de paturica .. eu am scos-o de la naftalina pe a evei si uitati ce a iesit ... aici
azi am reusit sa fug pana in afi palace (ieri a fost ziua de nastere a mamei si maine e ziua de nume) .. au super reduceri la hainute de copilasi. am vauzt lucruri tare faine si bune la pret la fox si la peacocks .. numai bani sa ai ..
liliac 
clodute se poate sa fie dintii de vina si atunci mai aveti de tras .. in perioadele cu eruptie dentara, eva se treza urland efectiv .. tipa din toti raunchii .. noroc ca am scapaat de dinti. inainte de culcare, da-i cu calgel si niste nurofen, merge mai bine la durere de dinti.
luci
.. imi trece mie starea asta .. abia astept si eu caldura sa stam mai mult pe afara .. m-ai distrat de numa' la faza cu coboratul copilului .. eu am noroc, cobor cu tot cu cupil .. scarile le cobor cu tot cu cupil in carut .. tin carutul pe rotile din spate si cobor usor cate o treapta ..
1sweetangel felicitari pentru baietel!
ralu siropul l-ai turnat fierbinte? trebuie racit un pic si apoi turnat putin cate putin peste cicolata ..
cristina imi pare rau ca esti suparata din cauza frezei .. a inceput sa-mi cada si mie parul rau .. e musai sa ma tund ..
vik ce lunguta e pustoaica ta ..
asta a fost cap trecut .. ce mai ma alergati!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Mai, al meu ma iarta rar de tot, doar cine stie ce ciudatenie sa se iveasca, eventual eu varuita intr-un mare fel ![]() Si ca sa dau tot din casa...ma ia intr-o zi prin invaluire, eu...nu si nu ca nu se poate ca trebuie sosete-n picioare si fes pe cap. Si-si aminteste el ca are pe undeva...dinainte de a-l proiecta pe Radulescu dar nu era convins ca nu-s expirate. Mai, a intors toate sertarele cu fundu-n sus, si da-i si cauta si suceste-te si invarteste-te, eu radeam ca nebuna si-i spuneam ca n-are noroc A doua zi dimineata cand m-am trezit, cafeaua era aburinda, el proaspat aranjat, imbracat bine si-mi arunca in freza 3 pachete nou-noute. S-a trezit cu noaptea-n cap nebunu' ca sa-si faca provizii. In caz de cedeaza nevasta sa nu mai fie prins in ofsaid Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
Vai de mine, sunteti mortali.

_
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Dragele mele, poposesc si eu pe forum ca mi-au mers la culcare trei bucati baieti. A fost o zi agitata si nu am apucat decat sa citesc pe sarite. Trebuie totusi sa pupez niste mamici dragi. Maria, , multumesc pentru linkuri. Exact chestia aia cred ca am eu. Nu stiu cum de nu mi-a venit ideea sa googalesc. Cred ca nu aveam nici o denumire pentru ea. Dana, exact asa stau si eu la calculator.Lucia, ca de obicei in forma si cu descrieri de milioane. Te-ai gandit la o schimbare de cariera? Cred ca ai fi geniala ca scenograf. Liliac, ![]() pe tine de doua ori fiinca stii sa inveselesti toate mamicile de pe forum si fiindca le razi in nas situatiilor grele. Cred ca tu esti un fel de Ion Creanga al grupului nostru. Daca voi trece vreodata prin Galati, la usa ta ma infiintez. Ce mai face Andra? Cristina, ce draguta ai fost tu cu invitatia. Pana la urma se incinge de o petrecere la tine. Raluca_u, eu n-am sling dar m-am uitat la filmulet doar ca sa te admir. Raluk, pupic pentru ca faci fata cu brio unei perioade grele. Cum a mai fost azi cu Alexutul? Daca ai timp, fa-ti mila si mai zi-mi o data cum se face laptele de migdale._ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Bia, draga mea draga, ce frumos spui tu cate-o vorba pentru fiecare-n parte. Eu sunt flaushata toata ca am primit asa o comparatie, dar e departe de mine asa un geniu creator. Eu sunt o maimutica cu doua maimutele mititele dar care traieste in contemporan. Si eu sunt pink mai tot timpul dar cica se poarta in combinatie cu gri si nu ma pot abtine sa fac rabat de la moda.
Si...sa tii minte ce-ai promis. Usa mea este larg deschisa!!!! Daca vreodata uiti, imi activez io memoria de elefant!
Trimit si io
pentru tine,
pentru Darie si-un
pentru Amos ca el e mai falcos un pic...si-o smotoceala de bulanase, ca tare mi-i drag.Liliana,
D'ale Andrei
biaz29 spune:
Fetelor o sterg si eu la somnic. Daca o tineti mai mult cu petrecerea am toate sansele sa va prind la urmatoarea tura de alaptat, ca nazdravanul meu deja se foieste. 
Chiar asa, Ellenuta, daca tot erai tu necajita ca nu ajungi la petrecere, uite ca am adus noi petrecerea la tine. Si promitem sa o tinem tot asa pana iti trece supararea. ![]()
_
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Pai, in ordinea nr de pe tricou (a se citi oale:D) avem asa: ciorbica de pui, mancare de fasole cu carne afumata, salata de boeuf, carnati afumati si bonus un chec ( mama nu stia ca-s la regim:D). de Natalia (03.09.09) |
Phua...maica-ta s-a vorbit cu soacra-mea si cu hazbandu' meu. Pai zilele trecute mi-a executat si el o ciorba de pui la cererea mea ca nu mai puteam de tobe si caltabosi si fripturi...si si-a executat si-o fasole cu coasta afumata si cu carnati afumati, pentru sufletul lui...dar nu m-am putut abtine sa nu bag o portie maaaare in mine si-acum sufar si iau espumisan. Deh, riscuri si riscuri.
Iar soacra-mea, dupa ce-am impresionat-o de Craciun cu tortul Ellenutei si-a facut mila si mi-e executat un chec (pe care l-am bobinat singura-singurica) si niste prajituri cu nuca.
Salata ta de beof am inlocuit-o eu azi cu o salata orientala usoara
Deci, si eu sunt la regim la greu. Bateti-ma fetelor ca mie nu-mi intra-n cap ca-s cat dulapu'!!
Liliana,
D'ale Andrei
Dana15 spune:
mai da' se incinge cheful, nu gluma! 2 pagini cat am lipsit!!!
Ana a servit o gustarica si ne-am delectat amandoua auzul cu dedicatia Luciei
..frumos!!! am mai ascultat si The Blue Danube
Liliaculeam vizualizat imaginea si m-am prapadit de ras
parca-l si vad frichizui, aruncandu-ti pachetele in freza, iar tu cu nasul bagat in cafea![]()
pe margini?!! mai Raluca da' ce idei are co-autorul!
deci..usturoiul...pasiunea mea ascunsa!
din acela verde as putea sa mananc si la micul dejun, cu cereale
; m-am abtinut pana ieri , cand am facut niste cartofi rantaliti peste care am presarat usturoi tocat marunt..minunat!!! Ana a tras niste parturi mai deosebite ca sonor ( nu aveau miros de usturoi
), dar a facut acest lucru razand..asadar si prin urmare, traiasca usturoiul!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

. A doua zi am varsat tot ca nu mai puteam
.
Dragos Alexandru