Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Elle, esti fantastica. Eu am impresia ca pe tine gatitul te relaxeaza, asa-i?
Am uitat sa spun ca eu de rev nu am facut unul ci 2 torturi din acelea. La al doilea am inovat putin si a iesit mult mai bun. Am facut blatul din pandispan ca nu mi-a placut blatul original. Am adaugat niste nuca () caramelizata, la crema alba am pus mandarine iar crema de cioco am facut-o cu unt in loc de gelatina. N-am folosit deloc intaritoare de frisca, gelatina si alte prafuri asemenea si s-au legat f bine cremele. NU mai spun cat de yammi a fost al doilea. Atat ca am ars putin bezeaua ca am uitat sa las usa deschisa la cuptor

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

manga sa stii ca eva nu a stat foarte mult in el .. cam pana pe la 7 luni .. dar trebuia pazita caci se rostogolea si nu puteam s-o las singura. dar ai vazut cine se joaca acum in el? hehe .. vezi pozele .. ma bucur ca ti-a placut praji .. nu-i asa ca e deliciu?

lili e o dulce si o draguta andrusca! ii sta bine tunsulici asa.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liliana, este foarte frumoasa tunsulica ta! Are o culoare de ochi si par absolut deosebite!
Fetelor, vad ca nu vrea nimeni sa vina la mine maine! Eu sa stiti ca am cumparat tot ce trebuie si le-am pus bine in frigider. Au termen de valabilitate pana la sfarsitul lunii!
Eu mai fac asa o incercare, si va invit si saptamana viitoare, marti dimineata la mine. Nu vreau sa mai insist, ca o sa ma considerati pisaloaga. Daca vreti si puteti sa veniti, dati de stire cu o zi inainte sa fac tiramisul acela! Daca nu, tot o sa il fac si il mananc singura!
Nu mai pot sa mai stau pe forum ca mor de somn. Ma duc sa ma bag in brate la sot, ca asa mi-a zis psiholoaga, sa fiu draguta cu el ca cica toti sunt la fel si oricum femeile sunt in minoritate numerica si trebuie sa tinem bine de astia pe care ii avem! (glumesc, mi-a zis ea ceva, dar nu chiar asa)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mangulico despre relatia mea cu frate-miu as scrie romane!!! Eu am fost f atasata de el. Nu stiu...asa erau vremurile. Eu eram aia de stateam cu el cand ai mei schimbau turele (unul pleca, unul venea) si de voie, de nevoie s-a creat ceva special. Daaaaar, si-acum ne amintim si radem ca disperatii despre cum intelegeam noi sa "share".
Aveam banutii de pachet. Eu imi cumparam prostioare in drum spre casa. Daca vedeam ca punga nu este golita corespunzator pana ajungeam acasa, stateam in usa pana mancam aproape tot. Ei, bucatica aia mica-mica ce se transforma de multe ori in firimituri, o imparteam frateste cu frate-miu Nu putea sa zica nimeni ca nu-s o surioara grijulie.
Eiiii, au trecut vremurile, si ma pun eu sa-i pove lu' frate-miu cum il fentam. Aveam procese de constiinta...si-i spuneam ce rau imi pare si ca ce cruda eram si aproape ca-mi dadeau lacrimile de durere. Ma opreste frate-miu din monolog..si-mi pove ca si el facea acelasi lucru, doar ca statea in fata usii pana termina TOT!!!!!

Mai am o gramada de de-astea dar o sa va mai pove pe parcurs Sper doar ca din greselile mele ca si copil sa pot trage concluzii in asa fel incat copiii mei sa ia doar partea buna a lucrurilor.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Vaaaai ce tunsulici frumos. SI ce ochi are . Rusine sa-mi fie c anu i-am constatat pana acum ntz ntz. Daca nu o ascult pe tanti Luci sa ma uit cu atentie... hmmm

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

1_sweet_angel welcome back. ma bucur ca David e bine si ca s-au rezolvat toate problemele. nu m-am putut abtine sa nu zambesc, vazandu-ti semnatura. 23+

cristina hai, nu mai fi suparata. mai bine gandeste-te ca ai ocazia sa-l cresti sanatos. nu va mai fi blond, nu il vei mai ondlua atat cu drotul (asa-i spun eu). it;s a fresh start. si poate ca mai bine un pik mai scurt si sanatos decat lung si ars. nu? multumim de pontul cu cartile. o sa incerc si io maine. credeam ca e prea mic. in seara asta am primit pachetul de acasa si fratele meu i-a trimis o mare antologie cu povesti cu multe poze. de la mama a primit tot carti cu povesti cu poze si doua fesuri simpatice rau cu clopotei, un fularel si niste manusi cu degete de ti-e mai mare dragul cand le vezi. maine il scot la zapada. mergem sa vedem si niste case, asa ca numai bine se potriveste cu vremea. si am primti si placinta cu merei n foi, facuta pentru diabetici, ca sa nu ma simt asa de vinovata. si coliva ( nu a murit nimeni) dar a retinut mama ca mi-e pofta. gata tac...ma tot laud atat. dar m-am bucurat ca un copil mai mult de sorici si coliva decat de altceva.

va rog faceti bine si mergeti pe la Cristina si pupati-o pe Emma si mancati-i bunatatile. asa pentru sufletul nostru, al astora de departe.

clau tu pe unde mai esti? nu ai mai intrat de mult timp, mami.

si sper ca si claudia e bine.

adinus am uitat sa-ti zic...ziceai ceva de petit? . si presimt ca ne vei spune si povestea voastra. l-ai petit oare pe tati, contrar tuturor obiceiurilor stramosesti?

liliac ce tare esti mamis, auzi la ea, lambaduit.

vik ma alatur Nelei in admiratia mea sincera pentru cate studii ai. esti super si imi place cum pui problema cand iti dai cu parerea. succes cu scrisul cartii.

si voiam sa ii urez mihaelei la multi ani. sper ca nu am mai facut-o, nu? ma lasa mintea, nenicule. si ma bucur ca Josh e mai bine si ca e o splendoare. si ca ati avut un revelion linistit. cate felicitari ati primit, ia zi-ne si noua.
selen chiar nu e mult ce spui tu acolo. cat despre miscare, as vrea sa puna careva biciul pe mine. azi nu am mai facut nici o genuflexiune. maine. am peste 30 de dvd-uri cu tot felul de yoga, pilates, tae-bo si prind praf acolo ca nu apuc sa fac.

elle la multi ani mamei. sa fie sanatoasa si sa aiba numai bucurii.

gata capitolul. urmatorul

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Siiii...pentru ca-i trecut de 12 noaptea, urez de pe-acum un
Sa traiesti cu numele IOANA, Sa traiesti cu numele ION

Un pentru IOAN AMOS, dovlecelul nostru!

Ma retrag si eu in plina glorie
Pupilez toata gasca!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Manga, eu vreau neaparat sa vad manusile alea cu degetele!!!!! Pai cum mai cu degetele??!?!! Cat de mici sunt?
Monica, m-ai dat gata cu tortul nr.2!!!! Zau ca mor de pofta!!!
Oare daca va zic ca va fac si eu tortul Ellenutei veniti la mine?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Ah, cum era eu s-o ratez pe dovlecica Emma Ioana
Sa-ti traiasca fata cu numele, cris!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Pai bine cuscra. Tu zici ca ne sustii cu dietele si acum ne ademenesti la tine cu Tiramise si torturi cu accent pe u Urat, urat, daca ziceai de-o paine integrala si o spagheata cu legume zau ca veneam

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput