Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheri de la hormoni sunt cam dusa cu pluta...tu ai deja 11 sapt implinite ,pe cand eu am 9 implinite si 6 zile,nu 10 sapt....de acolo e diferenta de 2 sapt intre noi cu DPN!!!
Te-am intrebat de "n" ori deja: ce fel de dureri,crampe,intepaturi ai,si cat de dese?vad ca tu nu te impacientezi,dar eu cam da...scuze ca te tot stresez........
tu stai in pat?lucrezi?

Ramo,imi pare rau..dar stai cumintica in pat si o sa fie bine

9+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Burtici!!!!!!!
Am venit de la echo, sunt happyyyyyyy, in al 9-lea cer, plutesc, am o fasolica de 4 cm, are maini, are picioare, si se misca fff energic, seamana cu mami.
Nu a trecut riscul, dar mi-a dat asa un elan si un suflet plin plin, parca nimic nu ma poate atinge (n-am baut nimic).
Ramo, imi pare rau ca ai sangerat, dar e bine cand poti face ceva ca sa schimbi totul in bine, ai sa vezi tu ca in cateva saptamani o sa fie totul bine. Multa sanatate!

Alina 10+
gargarita

si eu si eu..la fel ca tine...e incredibil...luni avem dublu test si morfofetala..sper sa fie bine

----------------------------------------------
my somebody....

11+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gata, ma retrag in pat, mai butonez telecomanda, dupa care
Noapte buna burtici!Pe maine

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

va multumesc din suflet la toate pentu mesaje si incurajari.....chiar va simt aproape de sufletul meu.
sper sa auzim de bine

va pup pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am intrat sa va spun si eu noapte buna.
Am facut melcisori cu lapte - cat de pofta imi era! - yam yam. Ma bag la o portie si apoi somnnnn.

Noapte buna

13+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Noapte buna fetelor, se pare ca raman singura, la noi e abia 14.30

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor

Am venit de la dr si mi-a zis ca am risc de sindrom down de 1:207 , l-am intrebat daca sa fac amniocenteza si a zis ca nu poate hotari in locul meu, cu toate ca la morfofetala mi-a zis ca au iesit toate bune, pliul nucal a fost de 1.4 nici nu ma asteptam sa imi iasa prost DT, chiar nu stiu ce sa fac, pe o parte stiu ca este decat un test statistic dar am indoiala asta
As consulta si un alt medic dar nu prea stiu la cine sa ma duc

Andrei 11.02.2006 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna seara fetelor,

va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...

Sa nu-i lasam steluta sa cada!

Are nevoie de doar 3000 de euro!!!

Mai multe detalii, la semnatura mea, multumesc mult!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

kati, mie mi-a zis ca arefam se pot lua si intravaginal, si reactiile adverse sunt mai scazute.
ramo..imi pare rau ca si tu treci prin emotii..fara efort..si ce trat. ti-a dat dr.

cu hainele e belea si la mine. am o burta imensa pt 13 sapt. la sarcina anter. cam asa eram pe la 20 de sapt. o sg pereche de blugi am, cu care pot merge al serv. ami am si vreo 2 per de pant da-s super sport, cu buzunare multe..nu prea merg la birou, ca zici ca-s la concert parazitii , iar in rochie mi-e frig, ca asa avea vreo 2 in care probabil as incapea

tanti, eu zic sa incerci s a te calmezi un pic pana la TT. din ce oras esti? fa-l la un laborator renumit si iti tinem pumnii sa fie ok!

Paula 13+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tanti, acum am vazut ca esti din Bucuresti. eu tt am facut la un lab care avea sediul lg stadionul Steaua. acum insa sigur s-au mutat. insa din pacate nu mai tin minte cum se numea. cica este (era) f bun acum 3 ani.

Paula 13+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput