Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
ramo1901 spune:
salut burticilor.....
ma bucur ca sunteti toate bine.....eu nu am intrat de doua zile si am ramas surprinsa cate s-au mai intamplat....
eu vin cu vesti proaste....sunt in 9 sapt si cateva zile si ieri dimi la birou am inceput sa am o scurgere maro, care spre dupa amiaza s-a tranformat in sangerare....offfffffffff.....asa ca am fugit la medic,,,eram disperata ca a patit bb-le ceva...
la eco mi-a zis ca mi s-a desprins putin placenta si mi s-a format un hematom. pe bb l-am vazutm era ok, misca, dadea din manute si picioruse..asta mi-a dat putere....
asa ca sunt in concediu medical de azi, cu repaus total la pat, si cu arefam ovule ca si tratam....
sper sa dispara hematomul....inca mai sangerez asa putin.....sunt asa speriata.....
va pup pe toate...
Ramo
princess spune:
Buna seara, burtici cu delfinasi!
Mai primiti gravidutze noi?
Eu sunt Alina, actuala mamica de baietel scump, Rares si viitoare mamica de Delfinas(a) si as vrea sa fac parte din grupul vostru!
Iata datele mele:
UM = 22 noiembrie 2009
DPN = 29 august 2010
DN mele = 11 octombrie 1974 (cam babushka, dar ce sa fac... mai bine mai tarziu decat niciodata)
NUMELE puiului meu = Rares Nicholas
DN lui Rares = 20 septembrie 2006
NUME DR = dr. Magda Petrache
SPITAL = Polizu
Multumesc anticipat celei care va completa listutza cu datele mele!
Ieri am fost la prima consultatie la d-na dr. Mi-a facut eco si am vazut inimioara lui bb, de care m-am indragostit pe loc! 
Totul este in parametri normali, cu exceptia greturilor si a varsaturilor, care nu m-au ocolit nici la sarcina trecuta. Acum parca este un picut mai bine, caci la sarcina trecuta m-am hranit doar cu perfuzii pana pe la trei luni.
Ca medicamente, dr. mi-a prescris acid folic, utrogestan (2/zi) si ulei de somon.
Intrebare: mai ia cineva ulei de somon? Si daca da, de care, de la ce firma?
Am primit si lista cu analize. Urmatoarea intalnire cu d-na dr: peste 6 saptamani, cand vom face dublu test.
Inchei aici...
Va doresc sarcini usoare si copilasi frumosi si sanatosi! 
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
6+
RARES are...
BEBE are ...
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo1901 salut burticilor..... ma bucur ca sunteti toate bine.....eu nu am intrat de doua zile si am ramas surprinsa cate s-au mai intamplat.... eu vin cu vesti proaste....sunt in 9 sapt si cateva zile si ieri dimi la birou am inceput sa am o scurgere maro, care spre dupa amiaza s-a tranformat in sangerare....offfffffffff.....asa ca am fugit la medic,,,eram disperata ca a patit bb-le ceva... la eco mi-a zis ca mi s-a desprins putin placenta si mi s-a format un hematom. pe bb l-am vazutm era ok, misca, dadea din manute si picioruse..asta mi-a dat putere.... asa ca sunt in concediu medical de azi, cu repaus total la pat, si cu arefam ovule ca si tratam.... sper sa dispara hematomul....inca mai sangerez asa putin.....sunt asa speriata..... va pup pe toate... Ramo |
salut ramo...imi pare rau pt ce ai patit...am si eu o verisoara care din cate imi amintesc avea mai putine saptamani(acuma un an) si tot asa a ridicat o greutate si a mutat-o dintr-o parte in alta si i s-a desprins sarcina..si a fost si ea nevoita sa stea la pat mai mult...si in cele din urma si-a revenit..acum bebele face 3 luni in 12 si e bine:)...asa ca..profita si tu..si odihnestete..numa' sa te faci bine;)..si eu am 9 sapt si 5 zile..si sunt bine pana in prezent..ma mai iau crampele cateodata..dar nu e tragedie..ca am inteles ca e ceva normal sa para si ele..numa' ca difera de la pers .la pers..
sa te faci bine..te pup..

cristina
9 +
adrianaBuc spune:
ramo, ai grija de tine. Odihneste-te si o sa fie bine. 
Bine ai venit, Alina mami de Rares! Sarcina usoara si fara perfuzii.
13+
Vine bebe! 
aelita spune:
PRICENSS ALINA Bine ai venit !
RAMO ma bucur nespus ca nu ti s-a intamplat nimic,si sper sa treaca sperietura !
pt cine se incurca in "am 8 saptamani " si "sunt in saptamana a9a",cel mai bine folosit expresia " am 8 saptamani " atunci cand AM implinit 8 saptamni si o zi,8 saptamani si 2 zile,8 saptamani si 6 zile...si la semnatura apare 8+ ,adica 8 si ceva.
e corect cand ai 8 saptamani si 3 zile spre exemplu,sa spui "sunt in saptamana a9a",adica e in curs...dar se produce confuzie,majoritatea credem ca ai 9+.
RACUSOR,daca ai 14 saptamni si cateva zile,atunci e 14+,da.
ADRIANA e posibil sa fi uitat data CM?daca nu
,nu stiu ce sa zic,datele ecografiei se vor mai modifica in timp,oricum,e posibil sa ajunga la acelasi rezultat![]()
DRAGAICA felicitari pt gemeni,bine ai venit !!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
adrianaBuc spune:
aelita, cm-ul nu l-am uitat, dar am ovulat mai tarziu si bb e mai mic cu 3 zile.
13+
Vine bebe! 
bumblebee spune:
Burtici!!!!!!!
Am venit de la echo
, sunt happyyyyyyy, in al 9-lea cer, plutesc, am o fasolica de 4 cm, are maini
, are picioare
, si se misca fff energic, seamana cu mami
.
Nu a trecut riscul, dar mi-a dat asa un elan si un suflet plin plin, parca nimic nu ma poate atinge (n-am baut nimic
).
Ramo, imi pare rau ca ai sangerat, dar e bine cand poti face ceva ca sa schimbi totul in bine, ai sa vezi tu ca in cateva saptamani o sa fie totul bine.
Multa sanatate!
Alina
10+
gargarita
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Burtici!!!!!!! Am venit de la echo , sunt happyyyyyyy, in al 9-lea cer, plutesc, am o fasolica de 4 cm, are maini , are picioare , si se misca fff energic, seamana cu mamiNu a trecut riscul, dar mi-a dat asa un elan si un suflet plin plin, parca nimic nu ma poate atinge (n-am baut nimic Ramo, imi pare rau ca ai sangerat, dar e bine cand poti face ceva ca sa schimbi totul in bine, ai sa vezi tu ca in cateva saptamani o sa fie totul bine. Multa sanatate!Alina 10+ gargarita |
Felicitari, sa dea DD ramana la mama in burtica la caldurica.
Asa m-am simtit si eu cand le-am vazut inimioara batand.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
bumblebee spune:
Welcome Princess
, sarcina usoara si sa auzim numai de bine!
Fetele, mie mi-a decalat DPN-ul doftoreasa, de pe 3.08, pe 7.08, varsta ecografica totusi corespunde cu cea dupa UM.
Nu mai inteleg nimic
.
Alina
10+
gargarita
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Burtici!!!!!!! Am venit de la echo , sunt happyyyyyyy, in al 9-lea cer, plutesc, am o fasolica de 4 cm, are maini , are picioare , si se misca fff energic, seamana cu mamiAlina 10+ gargarita |
Deci se vad deja manutele la 10 saptamani... tre sa a duc sa mai citesc , abia astept sa-mi vad si eu bebeii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+