Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Diana, ce bine ca te-ai intors acasa tot in formatie 2 in 1. daca bb e cuminte, poate te asculta si mai sta inca 1-2 saptamani la mami in burtica.

Ina, multumim pt.articol.

si eu sunt curioasa daca s-a intors bebelina, maine merg la control si sper sa aflu. si ieri si azi m-a cam durut mijlocul in partea cea mai de jos, la imbinarea feselor plus multe impingeri din partea fetitei pe care le simt direct in col.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 27+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am dormit putin si ma simt mult mai bine desi tot pierduta in spatiu sunt. Citesc si nu retin mare lucru.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Scriu la calc din dormitor si cand ii dau enter in loc sa treaca pe randul urmator trimite mesajul

sensibila - fericitari pt eco, bine ca pastreaza diferenta si nu ramane mai mult in urma . Si mie tot de ramasul si mai mult in urma mi-e teama.
Selina- fericitari pt bebe grasun
Oana- ce de cumparaturi ai facut. Si eu ma uit la snur pt suzeta si cutiuta dar nu am luat inca. Cum pipetele ce vrei a faci ? nici nu stiam ca se ma gasesc.
Lindal- tu ai luat la fel ca mine in greutate dar eu tot mai slaba ca mine te vad. Macar pe tine pe mai incap blugii , la mine nici in vis.
Dinami - fericitari pe bebe grasun si formula 2 in 1.

sper ca nu am uitat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata filmul -- mi-a placut chiar si nedrogata . Up In The Air, cu George Clooney. Dragut, relaxant.

Oana -- m-ai facut sa rad cu degetul pana la 3 ani. Daca de suzeta il poti dezobisnui (traumatizandu-l, parerea mea) cand vrei tu, cu degetul, nu cred ca am auzit de copii care sa se opreasca din suptul lui inainte de 6-7 ani.

Despre intorsul lui bebe, se poate intoarce si in ultima clipa. Mai greu, dar se poate. Exista si exercitii speciale (nu le stiu, dar sigur gasiti pe net), masaje care ajuta, acupunctura cica ajuta iar... Ca sa nu mai zic ca se poate naste natural fara probleme si cu bebe cu picioarele in jos. Transversal e mai greu, dar am citit ca chiar si asa se poate...

Diana -- eram sigura ca ai nascut -- ce bine ca esti inca cu bebe la purtator. Am zis eu de la bun inceput ca tu o sa nasti prima -- acum sa vedem daca nu ti-o ia cineva inainte, ca in sarcina surprizele pot aparea peste noapte. Doamne-ajuta si sa ne tii la curent.

Nu am somn deloc, m-am si trezit tarziu, pe la 10 (si nu e nici miezul noptii inca) dar si dorm asa de prost... Ma duc sa fac un dush si mai revin...

Va pup!

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia si eu am auzit ca de deget se dezobisnuiesc mai greu, dar stiu copii care la 2 ani nu si.au mai supt degetul, iar alt caz multi ani :))) adica efectiv mama i.a spus fetei ca o lasa sa.si faca tatuaj daca nu.si mai suge degetul, deci fata era destul de mare :))
eu prefer sa.i dau suzeta

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salut gravidutelor am intrat sa va citesc si sa urez si eu.

LA MULTI ANI! tuturor celor care poarte numele SF,IOAN.

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii, iar voi gravidutele mele sa aveti sarcini cat mai usoare si nasteri de asemenea.

LA MULTI ANI! IOANA si IRINA

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de fericire.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 33+IOANA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! si pentru puiutii mamicilor LARA, ALINA si RELLAURA.

Sa va traiasca, sa creasca mari si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Roxana ce trecere de la suzeta la tatuaj.

Pe 31 dec a nascut o prietana care tot asa a avut burta mica toata sarcina. bebe a avut 2500 kg, mic dar sanatos. Culmea ca ea e inalta si destul de lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Delia sincer, mi se pare mult mai urat pentru un copil sa isi tina degetul in gura decat suzeta. Acum eu nu le-as prefera pe nici unul/una din ele, dar intre 2 "rele" aleg suzeta. Nu stiu cat de traumatizant e sa o scoti, dar o sa vad.

Denisa o sa fie bine bebeluna ta, o sa vezi.

Cata

Roxana la Ivan cum a fost cu suzeta?

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

OANA si SELINA ma bucur ca v-ati intors cu vesti bune si ca bebeii sunt bine si grasunei.
DIANA sper sa mai vrea bebe sa stea pana pe 18 si apoi te vei bucura din plin de el.

am inceput si noi sa cumparam hainute si paturici pentru bebelina, mai am putine lucruri de cumparat, eu vroiam sa am bagajele facute pana la sfarsitul lunii dar nu gasesc DERMALIN si nu am cum sa-i spal lucrusoarele ei, dar sper ca voi gasi pana la urma.

referitor la rh negativ, eu sunt o candidata ideala, eu am negativ si sotul pozitiv, si sunt la a 3-a sarcina.
eu cred ca nu sunt probleme daca faci analiza anticorpilor antirh in fiecare luna si atata timp cat ies absenti e totul ok.
apoi eu dupa prima sarcina(intrerupere)am facut vaccinul cu imunoglobulina antiD, apoi in timpul celei de-a doua sarcini in saptamana 20-24 si apoi dupa ce am nascut in maxim 72 de ore de la nastere si sper ca si acum va fi bine, numai ca eu acum nu mai fac vaccinul pentru ca nu voi mai face alt copil.

Mergi la inceput