Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
oana la inceput ivan nu a acceptat suzeta, asa credeam eu ca nu o accepta pt ca o scuipa, dar trebuia sa insist, pe la 5-6 luni cand nu i.am mai putut da piept, a luat suzeta si de atunci s.a asternut linistea :))
inca nu i.am scos.o , anul asta in vara a renuntat la pampers frumos de tot fara sa am accidente multe, si nu am vrut sa coincida 2 lucruri de genul asta, acum o tine doar noaptea, dimineata si.o pune in sertarul de la pat exact cum fac batranei cu proteza :)))
sunt convinsa ca daca i.as arunca.o sau i.as taia.o intr.o seara, ar plange , ar urla si gata dar nu sunt dispusa sa.l fac sa treaca prin asta , deocamdata nu
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioana_fota spune:
Buna seara fetelor , va multumesc la toate pt urari 
.Azi am stat vreo 2 ore la coada la somaj pt viza si deja simteam ca nu mai pot asa ca in cosecinta am ingrosat obrazu m-am dus in fata si am rugat pers de acolo sa ma lase sa intru ca nu mai pot sta in picioare si am scapat.In leg cu concediu prenatal si eu am patit la fel azi am fost al sefa de la somaj ca ea ma astepta pe 1 feb cu medicalu si i-am spus ca dr mea de fam mi-a spus ca nu-mi da pana la 32 sapt desi eu intru acum in 29 sapt si nasc cam intre 20-25 marie si ma incadrez ca zile dar...., o sa am ceva de alergat pe drumuri dar ce sa faci cu oameni ca la noi in tara ca eu treb sa intrerup somaju ca sa iau prenatalul.De azi am inceput sa iau fier si calciu si ma simt un pic cam ciudat si nici eu nu stau bine la capitolul somn noaptea asa ca azi am dormit vreo 3 ore dupa-amiaza dupa coada la acre am stat ![]()
.Celor care au musafiri va urez distractie placuta, eu am lasat pe sambata distractia cand nu merge lumea la munca
.Ma bucur si eu sa aflu ca Diana e tot 2 in 1 si bebe sa fie cuminte in continuare.Sanatate multa tuturor si va
.
28+
Alexandra
bluekidoo spune:
Multumesc frumos tuturor celor ce au urat la multi ani bebeiilor din burta
eu una nu ma asteptam.. m-ati surprins tare placut 
diana bine ati venit acasa in format 2 in 1... sa dea domnu sa mai stati asa ca tare frumos e 
eu nu am vesti tare bune.. mi-a venit si mie rezultatul analizelor de sange si urina.. mai bine nu veneau.. le-a luat mama iar doctora de familie i-a spus sa-mi transmita ca ma asteapta la ea dupa ce ma vede dr ginecolog.. se pare ca anemia mea a luat-o rau de tot pe aratura.. ma asteptam sa fiu anemica, ca doar am anemie genetica, dar ma gandeam ca daca tot iau centrum materna de la 3 luni o sa fie in limita bunului simt.. se pare ca nu e asa cu toata mancarea mea sanatoasa si variata si cu vitaminele luate... acum trebuie sa suplimentam medicamentele luate.. se pare ca nici la urina nu i-a convenit ceva dar nu stiu exact ce...anemia mea consta in pierderea calciului prin urina..poate o fi cantitate mai mare de stramba doctora din nas.. mama zice ca din ce a vazut ea sunt mai multe valori nelalocul lor.. unele peste limita altele sub limita.. o sa vad cum intru si eu in posesia lor ca ai mei sunt cam gripati si de pe 1 ianuarie cand au fost nevoiti sa cheme salvarea ne-au dat interzis la ei...poate reusesc sa iau analizele si sa nu ma pricopsesc cu nimic in 30 secunde
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
30+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
freedelia spune:
Cred ca am mai discutat de suzeta, eu una sunt maaaare fan al ei. Nu numai ca se renunta mult mai usor la ea (n-am auzit de copii peste 5 ani cu suzeta, dar cu deget, am auzit si spre 10 ani...) dar este si ortodontica, pe cand suptul degetului strica dintii, este si mai igienica.
Dayanara
imi place tare mult cum il cresti pe Ivan, am mai citit si alte faze unde am zis ca esti asa, pe sufletul meu (cu dormitul impreuna, nelasatul sa planga, mai erau si altele, dar am uitat). Jodie e cu juma de an mai mare ca Ivan si inca are suza, am incercat sa o reducem (sa o ia numai la culcare) dar s-a panicat rau de tot, asa ca am lasat-o in pace. O ia cand vrea sa se relaxeze cu mine, isi ia suza si vina langa mine si ma apuca de par (obiectul ei de comfort) si sta asa pana cand e pregatita iar sa se joace. Si o ia la culcare si la sculare. Acum, ca vine bebe, nu vreau sa o traumatizez. Mai incercam la vara sa scapam de ea.
Evident ca inca nu am ajuns la dush... da acum chiar ma duc, ca m-a luat si somnul...
Noapte buna!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
ah da freedelia! vine bebe si la mine, deci n.am de gand sa incerc
oricum eu ii spun s.o mai lase, dar nah n.am vazut nici.unul la 20 de ani cu suzeta asa ca n.o sa fie ivan primul
iar cu degetul cred ca e mai greu de dezobisnuit pt simplu motiv ca n.ai cum sa i.l ascuzi , suzeta daca tii neaparat si asa decizi tu ca e mai bine o poti arunca
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
consi_s spune:
Buna fetelor, sa aveti sarcini usoare in continuare si sa nasteti copii sanatosi!
Eu am nascut acum 4 luni un baietel, cumparasem pentru nastere o trusa de anestezie, dar intamplarea a facut sa nasc normal, fara anestezie.
Asa ca pentru cele interesate VAND TRUSA ANESTEZIE EPIDURALA PERIFIX + SUBSTANTA ANESTEZIE NAROPIN. Le-am cumparat cu 150 lei, le vand cu 100 lei. Locuiesc in Drumul Taberei, zona Moghioros.
Astept un PM, in cazul in care e cineva interesat.
asteropipan spune:
SELINA bravo pt vestile bune de la eco. 
DIANAMI ma bucur ca bebe e cumintel si sta in continuare la mami in burtica.bine ca a trecut perioada critica . sper sa mai stea bebe pana pe 18 ca sa fie totul perfect. dar parca te vad ca vei fi prima care va da tonul nasterilor
abia astept sa fluturam marionetele pe aici
numai bine iti doresc tie si lui bebe.si ai grija de tine acum.mult repaus,draga mea. 
30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
Lindal spune:
Buna fetelor, m-am intors si eu de la doctori cu vesti bune.
Mai intai la dr gine: m-a consultat (nu eco) si se pare ca bebe e cu funduletul in jos, dar nu e probl.ca mai are timp. Vestea buna e ca as putea naste si natural daca totul e ok, desi pana acum imi spusese ca din cauza operatiei de fibrom (cu 6 ani in urma) trebuie cezariana. Despre prenatal mi-a zis ca abia din sapt 33 pot lua + medicale inainte.
Doctora de fam insa imi da din sapt 28, insa acum tre sa mai intreb si la somaj daca il primesc, ca cine stie ce pitici mai au si aia.
Mi-a dat sa mai fac si niste analize. Cam atat.
26+ cu
Matei (AMR 13+)
Pictura pe sticla
Poze
honeybaby spune:
bluekidoo- eu zic sa nu te sperii ca mine de la orice val mica sau mare. Asteapta sa vb cu dr.
asteropipan- cum de nu mai incapi la volan , ca nu ai burta asa mare ? Eu am facut planul, daca nu mai intru la volan, desi mai am destul loc, ridic volanul sus la maxim.
M-am plictisit...
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
linda felicitari pt eco! mai are bebe timp sa se intoarca, intr.adevar
freedelia multumesc
fac si eu ce pot , eu nu.l pot lasa sa planga, eu sunt genul care plange din orice, de nervi etc si daca ma lasa sotul asa si pleaca la el in camera , mai rau fac si mai rau ma simt; noapte buna
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE