Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, dragutelor!
In primul rand, urez si eu "La multi ani!" tuturor celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau onomastica, mici sau mari, sa fiti sanatosi si sa pereceti frumos!

In al doilea rand...imi cer scuze ca nu v-am mai dat vesti, n-am apucat sa-i raspund nici Oanei la sms pt. ca am avut niste peripetii si n-am vrut sa va mai sperii. Acum e totul cat de cat ok.

Noutati: suntem tot 2 in 1, din fericire, chiar azi am mers la control si la eco. De sangerat mai sangerez, dr zice ca nu se va mai opri pana nastem. L-am rugat sa ma lase sa stau acasa pana va veni momentul, ajung repede la spital in caz de ceva. Oricum saloanele sunt pline...
Bebe are 2600 g la 34 sapt incheiate azi, e mai mare cu 10 zile. Ma bucur tare mult, mai ales pt. ca am incheiat perioada de risc, macar teoretic. De maine intram in 35 si il putem primi cand va dori el .
De acum nu pot decat sa astept. Mai mult de atat nu se mai poate face, tratamentul e in doze maxime pt. a opri contractiile cat de cat (la mine sunt regulate si dureroase). Peste 2 saptamani oprim totul si, daca pisoiul mai sta pana pe 18, atunci vom programa cezariana. Am niste emotii cat casa.

Cam atat, merg sa ma intind. O sa va tin la curent si va anunt cand sa scoateti majoretele.

P.S. Burtoiul meu are 113 cm. Sub buric e mai mare pt. ca bebe a coborat. La kg...am o tona, dar ma mentin cu 3 kg in minus fata de greutatea initiala. Scap eu si de sunculite...

V-am pupat!

Diana 34 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Burticute drage,

intru si eu sa urez La Multi Ani tuturor sarbatoritelor de astazi, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre si de noii bebelusi. De asemenea aceleasi urari pt toti copiii, sotii si parintii pe care ii aniversati azi, sa va traiasca tuturor!

felicitari tuturor fetelor ce au venit cu rezultate bune de la ecografii/analize si pt toti bebelusii grasunei.

ma bucur ca a intrat si Dianami cu vesti, iti tin pumnii in continuare dar ce bine ca deja bebe e marisor si ca a depasit cu bine cele 34 de saptamani. De acum incolo e mult mai bine.
va pup pe toate si va urez o zi cat mai buna.

Ina 28+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

SENSIIBILA,SELINA felicitaripentru rezultatele de la eco.
DIANAMI ma bucur ca suntetiinca 2 in 1. si sa stea bebe in burtica cat mai mult.

30+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, am pus pe gmail o lista cu ce ar trebui sa cumpar. Va rog sa completati cu ce credeti ca ar mai fi necesar. Ignorati comentariile de pe lista, ca sunt asa cum le-am cules si eu de pe forumuri si mie mi s-au parut utile.
Multumesc,
child

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Diana vai ce ma bucur ca ai intrat. Azi m-am gandit mult la tine. Ma bucur ca sunteti tot 2 in 1 si ca bebe e asa de maricel. Ne rugam cu toatele sa mai rezistati 2 saptamani.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Oana nici cavalerul meu nu s-a intors, il simt tot asa in lateral dreapta si stanga, deci cred ca sta asa pe orizontala. mi-a zis deja doctorul ca uterul meu era mai mult lat decat inalt (si eu sunt lata in solduri) asa ca imi imaginez ca sta si el saracutul cum poate mai confortabil. si eu intru la idei deja, maine am 29 de saptamani. Sa vad si placenta daca o mai fi urcat vreun centimetru ca tot jos inserata langa col era. Speram si eu la o nastere naturala, sa vedem ce iese pana la urma, important e sa fie bebe sanatos ca ne punem noi pe picioare...

Ina 28+

Mergi la inceput

ah si am uitat sa pun un link, am gasit un raspuns al unui obstretician de la spitalul Elias pe tema asta cu intorsul copilasului, sper sa nu il considere reclama:

www.eva.ro/sanatate/articol287.html" target="_blank">http://www.eva.ro/sanatate/articol287.html

Ina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI !!! TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI IOAN !!! in special bebeilor din burtici, fiind prima lor mare sarbatoare.!!

Multumesc tuturor pentru urari, cu atat mai mult cu cat noi purtam toti acest nume
asteptam musafirii...intotdeauna la sarbatoarea asta casa e plina ca niciodata

Ioana, 30+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ina exact asa mi-a explicat si drum de ieri. Eu nu mai trag mari sperante. Maine facem 33 de saptamani si intram in sapt.34. Tu inca mai ai timp.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dianami ma bucur tare pt voi! si ma rog sa mai stea bebelusa acolo un pic!

ina interesant articolul

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput