Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

oanaiacovita – felicitari pt bebe grasunel. Din cate stiu eu se pot intoarce pan la 34 de saptamani. Poate mai gaseste ceva loc.

e in burtica +31 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

samaria si castelana, va pup cu drag pt incurajari si recunosc ca ma visez numai la saloane de masaj si intretinere corporala dupa venirea bebelinei, desi tare mi-e ca raman la stadiul de visat

LA MULTI ANI IOANELOR si Ioneilor, zic si eu mai cu intarziere, dar cu mult drag!

Despre medical, eu am mai luat odata in noiembrie tot 2 saptamani ca si acestea din ianuarie si jur ca m-au platit 85%. Acum am concediul in original in fata si pe spatele lui exista mai multe variante variante:
- boala obisnuita =75%
- sarcina si lauzie = 85%
- risc maternal = 75%
Mie mi-a dat atunci sarcina si lauzie.
Acum in schimb descopar ca mi-a dar bronsita, deci boala obisnuita, deci 75%. Asta e, putina teapa ...am luat.

29+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SRBATORITILOR DEA ZI IOANE SI IONI !!!!!!

OANA ,IOANA28 ,IOANACT ,IOANA_FOTA, IRINABOBE, SI TUTUROR APROPIATILOR VOSTRI CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME SI TUTUROR MAMICILOR CARE AU SAU VOR AVEA(deocamdata sunt in burtici) COPII CARE POARTA NUMELE SF IOAN.

DANAYARA,BRIZA_MARII,CASTELANAC,NIBY_NIKY,HONEYBABY si celorlalte fete care mi-ati urat pt puiul meu 'La multi ani' va pup dulce si va multumesc.
eu la anul o sa sarbatoresc doua IOANA -pe pitica mea si pe mama mea

SENSIBILA felicitari pt vestile bune de la eco.

BEBELINU 2010 sa va traiasca finuta.frumos cadou.

FREEDELIA si eu la fel patesc cu pedalele daca dau scaunul mai in spate. burtica nu ajunge inca pana la volan dar cred ca in curand nu o sa mai invart volanul cu mana ci cu burtica insa centura daca conduc in oras rareori o pun ca asta ma deranjeaza groaznic

30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ei, a venit nebuna de la dentist. Adica am venit de vreo 2 ore, dar pana acum am stat linistita, cu un ras tamp pe fatza, fericita la locul meu. Coleman facea misto de mine, mi-a cumparat un film, cica sa il vad cat sunt drogata, ca cica e de 10 ori mai misto sa vezi un film in starea asta. Nu am apucat, acum mi-a trecut aproape de tot, inca mai zambesc, dar deja pot scrie, citi, merg drept... A fost misto -- o experienta placuta, slava Domnului cu narcoticele astea, ca pentru mine e o trauma extraordinara sa ma duc la dentist. Mi-a facut 4 plombe, dintre care 2 provizorii, pentru ca dintii aia au nevoie de opturatii, pe care o sa mi le faca dupa ce nasc, cand o sa ma poata droga de 3 ori la intervale scurte. Sunt multumita -- bine ca am scapat.

Multumim celor care le-au urat baietilor mei La Multi Ani!

Ate -- doctora ta de familie nu stie ce vorbeste. Sarcina se calculeaza dupa UM si dupa valorile ecografice, nu dupa cat de mare iti e burta... off, si cu doctorii astia care le stiu ei pe toate...

Dayanara -- si eu consider eco 3d un moft :) nu am facut niciodata, oricum din pozele 3d pe care le-am vazut mi se pare ca toti copiii arata la fel

Asteropi -- centura (din cate stiu eu) in sarcina trebuie pusa numai partea de sus. Adica o inchei, o bagi in catarama aia sau cum se cheama, apoi te asezi si iti treci doar partea de sus peste sin, nu si cea de la burta. Eu mai am vreo 4-5 cm pana ajunge burta la volan. Cred ca mai pot sa conduc o luna, apoi ultimele 3 sapytamani, pauza. Noroc ca e Anul Nou Chinezesc si e sotul acasa de pe 14 pe 21 februarie, apoi mai am numai o saptamana...

Va pup -- a pus sotul filmul (desi nu mai sunt drogata hahaha) asa ca fug sa ma bag in pat lanaga el.

O seara buna!

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sensibila da ai dreptate , bebe se poate intoarce si pe 32 de saptamani :)

freedelia bine ca n.ai simtit nimic! si cel putin pana nasti nu mai ai probleme cu dintii , ca asta mai lipsea
eu nu consider 3d un moft, asa se considera la doctor, dar nici nu ma atrage s.o fac, cred ca e bine venita ca amintire si da multe iluzii si bucurii mamicilor cand vad bebe la 3d :)
pe mine insa nu ma atrage, eu sunt fan morfologica :))))

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Honey la noi cele mai ieftine RCA-uri sunt la Generali..poti verifica si la voi , pentru ca la motoare asa mari se simte diferenta(eu am 2 masini cu motor de 2000)

Lindal ar fi culmea sa se supere careva ca tu ai reusit sa nu iei multe kg..dimpotriva esti de apreciat si tu si celelalte modele.
Dar eu ma amuz de dimensiunile noastre haioase: tu ai luat 8 kg si ai 95 pe burtica si 85 pe sani
Eu am luat 17 kg si am 98 cm pe burtica si tot atata pe sani..dar nu iti imagina niste baloane...doar ca mi s-a latit si spatele

Freedelia poti rasufla linistita..ai scapat pentru moment

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am venit si eu de la dr. Fix inainte sa plec am fost la baie si iar am sangerat un pic . Bine ca nu e nimic, ca m-a controlat pe toate partile. Bebe e bine si sanatos, are 1100 de grame si zice tanti dr cu 11 zile mai mare decat varsta dupa UM. Acuma doar si primul meu copil a fost mare si nici o problema. Ea m-a trimis la test de diabet marti sa fie sigura ca nu am ceva probleme. Placenta e bine, arterele mele duc sange bine, totul pare super OK. Deci in concluzie eu sunt super multumita, manca-l-ar mama de grasunel. Bineinteles ca 3d nu a facut, dar nici nu ma asteptam.

Mami 26+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

felicitari selina pt grasunelul tau :)
ti.a facut control pe masa? intreb ca in general de la ala mai poti sangera...dar nu e regula

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am venit si eu de pe drumuri. Nu's ce am dar nu mai am stare in casa.

M-am gandit eu de ziua mea sa imi mai tai cate ceva de pe listuta lui bebe asa ca am fost la farmacie si am luat asa:
- snur pt suzeta
- port suzeta(nu ca o sa folosesc neaparat suzeta, nu stiu inca cum voi proceda, dar as prefera-o decat sa isi suga degetul pana la 3 ani )
- pompita pentru nasuc(pentru spital si pana cumpar batista bebelusului)
- ser la fiole(16,5 lei - 20 de fiole la Farmacia Catena)
- ser la sticla (3.73 lei)
- seringi pt ser
- pipete
- fese sterile sa fac tampoanele

Mai am cate ceva de pe lista, dar in mare e cam gata. Maine imi spal si lucrusoarele mele, calc la bebe, dar inca nu ma apuc de bagaj. Mai incolo.

Multumim inca o data pentru felicitarile de ziua mea.

Samaria m-a distrat treaba cu materialul de calitate . De calitate sau nu, cioara tot isi lauda puiul.

Camilecu urata experienta, dar bine ca macar ai rezolvat.

Ramy buna ideea cu florile pentru dra de fam. Si a mea e super, dar eu ii mai duc la 2-3 vizite cate ceva, desi urasc "spagile", dar cand vad cum se paorta altii, ea chiar merita.

Carmen ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, dar imi pare rau ca nu aveti net. Te asteptam cat mai repede printre noi.

Sensibila felicitari pentru bebelina grasuna. Eu zic ca e foarte bine, nu e nici pe de parte slabuta. Poate e mica doar la alte masuratori. La mine de exp are femurul mai mic, dar BPD,HC si AC sunt mai mari.

Cori sarcina si lauzia inseamna prenatal si postnatal si doar atat. Nu inteleg cum ti-a putut da asa ceva in noiembrie, ca asta se da fara intrerupere. Ma depaseste.

Delia ma bucur ca ai scapat de dentist. Dar ce multe ti-a facut. Vizionare placuta la film.

Prezint si eu "dulapul din dotare": luat 9 kg pana acum(am 66,5kg), 100 la sani, 102 la burtica, 105 la fund.

Selina felicitari pentru vestile bune de la dr.Eram convinsa.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Roxana am sangerat inainte sa plec la dr. si sigur a fost de la mersul la toaleta, desi nu sunt cine stie ce constipata Asta e. Am mai patit inca de 2 ori fix la fel.

Mami 26+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput