Copilasi de Iulie - August 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
ati scris atit de mult..cind eu nu am timp nici sa mor!
pe f scurt..imi doresc liniste sufleteasca si sa gasim un loc numit ACASA..se pare ca nu este in Ro
cu dormitul nu dormim acasa la prinz de la 3 ani,dar la gradi mereu..acum asta este motivul crizelor de dimineata..NU VREAU SA DOORM!
am vazut toate pozele..sinteti frumosi toti..
Ioana imi place cum iti sta roscata!
La multi ani Oaneleor si Ioanelor! La multi ani Ioni de Simo (am vrut sa te sun ieri dar s-a facut tirziu!) si de Monica!Felicitari pt avansarea lui John!
leeloo2004 spune:
Moama cit ati scris! Am ramas de caruta...
Cristal - sa-ti traiasca sotul si felicitari pt avansare!
Alice - frumoase poze, deci Ghizmocea se face veterinar??
Roberta - pupam si stirbul tau! Da de ce te trezesti asa de dimineata???!! Eu cred ca nu as mai functiona daca m-as trezi de tot la ora aia (eu oricum ma trezesc pe la 5:30, cobor sa-i incalzesc laptele lui Tudor, i-l dau si dupa aia dorm neintoarsa pina dupa 7!)
Rain - bine ai revenit si abia astept sa te vad in lista de bb2 ...asta ca tot vorbeam ieri de cine se inscrie anul asta pe lista...
Bunny - buna intrebare...adevarul este ca noi nu folosim deloc declaratiile intre noi, dar asta e dintotdeauna si suntem impreuna de 18 ani si casatoriti de 13...nu stiu, cred ca nici eu nici el nu suntem genul declarativ...dar marturisesc ca in general in noapte dintre ani ne mai spunem si "te iubesc" pe "fatza"!
Uite ca v-am urmarit "rezolutiile" pe 2010 - si am ajuns la concluzia ca si eu vreau anul asta sa:
- slabesc vreo 10 kg daca se poate
- sa fiu mai cumpatata in cheltuieli si sa mai reduc din datorii
- sa acord mai multa atentie copiilor
- sa-mi fac mai mult timp si pentru mine si sot
Si ca sa fac ceva in directia ultimului punct, am luat bilete la Avatar si mergem miine, doar noi doi (am chemat-o pe mama sa stea cu copiii)...nu am mai fost la cinema de cel putin 3 ani... si asta era distractia mea favorita, nimic nu se compara pentru mine cu experienta urmaririi unui film intr-o sala de cinema...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
bunny spune:
neata..din inghetata Londra dar cu soare !
Olivia- de ce nu vorbesti cu educatoarele sa il lase singurel undeva unde sa il supravegheze , sa-i dea sa coloreze..sa faca ceva singurel incit sa nu-i deranjeze pe ceilalti. Daca numai doarme de la 3 ani - pai cred si eu ca copilul nu vrea la gradi. Nu poti sa-l obligi si stii cum e tu ca parinte il iei altfel - dar ma gindesc ca tipele nu stiu cum sa scape de ei si sa-si vada de ale lor - cafea..etc.
fug la cumparaturi....
o zi buna
g_ioana spune:
Vivia.... uite un avantaj de a trai in romanika,nu ai timp sa mori..acu serios vorbind va tin pumnii sa iasa soarele si pe strada voastra.
Azi cupilu meu a fost laudat de educatoare,ca este un copil deosebit si ca domnu instructor de la sah a venit special sa-i zica ca este uimit de evolutia mandrei, ca i-a intrecut si pe cei mari...stai sa vezi cand o sa-i spun lui tati o sa-i creasca inimioara
Ultimele perle ale mandrei:i-a zis azi unei mamici ca vrea sa se faca cand va fi mare "spion in misiune!"...iar mie pentru ca nu vroiam sa ma joc cu ea mi-a tinut o teorie "daca nu te joci cu mine o sa te mananc...si n-ai sa mai existi pe lumea asta...ai sa traiesti in burta mea..ai noroc ca am baut apa multa la gradi...si mai gasesti si niste ciocolata mestecata si topita in burta,asta nu suna prea bine...da' poti sa faci o prajitura,ceva"
cristalina spune:
Buna ziua,
Multumesc pentru raspunsuri. Am facut sedinta de familie si am ajuns la concluzia ca trebuie sa culcam fetele mai devreme si sa scoatem somnul de dupa-amiaza la Maria.
Ca veni vorba de familie, noi ne ducem la culcare cu "noapte buna, te iubesc", probabil si din cauza ca dormim fiecare cu domnisoara din dotare ...deh...:)
Oricum cand ne pupam fetele incep sa bata marunt din gene...:))))
Recunosc ca de cand au aparut fetele am devenit mai sentimentali...
Eu incerc sa-mi revin dupa experienta traumatizanta de ieri...
Dupa ce au chirait pana m-au zapacit de nesomn, ora de pian a fost un dezastru la Maria, John s-a jucat un pic cu Oana, el o ridica de manutze "hopa sus " ca pe maimutza si...surpriza...chiraiala, urlete "tati mi-a indoit mana!!!"
Am crezut ca ma ia cu leshin, John care la chestii de boli si accidente e varza deja se ingalbenise.
Am dat telefon la doctor, ne-a zis sa vedem daca se umfla sau nu pana a doua zi...Oana urla la cea mai mica miscare. A stat numai cu comprese, cum incercam sa o dau jos din brate era nebunie, ieri nu a mai mancat.
Pe la 8.30 a adormit Maria, Oana nu ma lasa sa sting lumina pentru ca "o sa ma doara manutza!" ...la 9 cand am stins-o a adormit intr-un minut si a dormit toata noaptea pe 2 perne, cu compresa pe manuta care era pusa pe o pernuta mica. Evident ca ea dormea linistita si eu o pazeam...
Azi dimineata cand urla la fiecare miscare ma cam lua cu ameteala. Insa dupa ce i-am dat nurofen si i-am promis solemn ca ma intorc sa-i pansez mana mi-a dat voie sa plec sa cumpar pansament din ala elastic si dupa ce am pansat-o si i-am atarnat manuta de gat si am inceput sa ne jucam am vazut ca isi misca mana, ca nu se umfla...uffff
Ma bucur asa de tare ca nu am ajuns la radiografii si gips. Sper sa nu cobesc...
Asa ca azi am stat acasa, sa ma odihnesc...:)
Ma duc sa vizionez poze ca-s restanta. Un weekend excelent sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Kim, nici nu stiu ce sa spun, sper doar sa fiti sanatosi cu totii
Cristal, ioi ce sperietura la voi, bine ca e bine mandra
Ioana, felicitari Mariei pt rezultate
Blue, ce tare e Luca cu razganditul
Eu sper sa chiulesc azi, am avut de lucru, kef subtirel asa, de luni am sefi ...
Dar pana atunci ... e wekend, yuhuuu
Duminica avem kef de 6 anisori asa ca ne vom dixtra In rest, program liber ales cu smotruieli si cred musafiri
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
carmenp spune:
http://unicdans.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=83%3Ainscrieri-cursuri-de-dans-sala-cug&catid=45%3Ainscrieri-cursuri-de-dans-sala-cug&Itemid=28 aici face ilinca pt ca e la doua secunde de casa
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Carmencita mi-a placut mult Ilinca la dansuri...unde face dansuri,la palatul cupiilor? hai sa avem o zi buna www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
BLUE ANGEL spune:
apropo de dorinte ..sper ca nu am facut ceva gresit ..am copiat de pe blogul lui Huidu ...sper sa nu ma traga nimeni de uerechi ,..dar merita sa bagam la cap
Viata e frumoasa tovarasi*
Wednesday, 6 January 2010
Cand v-ati gandit ultima oara la ce va face cu adevarat placere in viata? Cand v-ati gandit ca pe langa rata la banca, salariul mic, seful tampit, lumea rea si necazurile de tot felul, avem parte gratis in fiecare zi de un rasarit de soare, de zambetul unui copil, de imbratisarea mamei, de mirosul ierbii ude de roua sau pur si simplu de aroma puternica a unei cafele bune, savurata dintr-o ceasca tinuta cu ambele palme?
In goana noastra de a ne demonstra cat de mari si tari suntem, am uitat sa ne bucuram de ce ne aduce cu adevarat placere in viata. Credeti-ma ca cele mai simple lucruri sunt si cele pe care la regretam cel mai mult atunci cand le pierdem!
O intalnire cu prietenii, paharul de vorba aferent, o plimbare sub clar de luna, privitul cerului intr-o zi senina, mirosul primaverii, o melodie buna, primul fum de tigara, sarutul furat iubitei in parc, sau pur si simplu faptul ca te trezesti de dimineata, sunt lucruri care i se intampla si celui mai bogat miliardar al lumii si, credeti-ma, ar trebui sa le pretuiasca mai mult decat tot porcoiul de bani care-l streseaza ingrozitor. Asta pentru ca viata se compune din lucruri simple, pe care de cele mai multe ori nu le constientizam decat cand doamna cu coasa ne da tarcoale!
Ieri a fost una dintre cele mai triste zile din viata mea, am pierdut un prieten drag care facea parte din familia mea. Pentru cei ce nu stiu, Cronica e o mare familie, iar ce ne leaga e ceva mai presus de profesie si care probabil va ramane mult timp dupa ce aceasta emisiune va inceta sa mai existe.
Faptul ca pierzi un prieten la 37 de ani e o tragedie in sine, atunci cand totul se petrece aproape fulgerator te face sa te gandesti ca viata asta pe care o iubim cu disperare atarna doar de un fir de par.
Faceti un pas inapoi oameni buni, opriti-va si reicepeti sa traiti. Acoradati-va un sfert de ora doar voua in cea mai ocupata zi din saptamana si tot e bine. Traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima si bucurati-va chiar si atunci cand vi se intampla lucruri mai putin vesele, ca in definitiv, asta e viata noastra: cu bune si cu rele cu fericiri si necazuri, cu zambete si plansete, una avem si este mai firava decat ne inchipuim.
Multumesc Toni pentru prietenia ta si nu te voi uita niciodata! Cronicuta va fi mai saraca fara tine, dar crede-ma prietene, vom merge inainte. Ma intreba o ziarista tip hiena de presa, cu cine il vom inlocui, de parca se stricase un carburator. E de neinlocuit madam dar asta nu face o stire de interes in ziua de azi.
Spiritul lui Toni Tecuceanu va fi alaturi de noi in anii ce vor urma, pentru ca o parte din ceea ce este acum Cronica carcotasilor i datoreaza, iar noi vom duce mai departe mostenirea lasata de el.
Lui Toni ii placea viata, cel mai rau s-ar supara sa va vada tristi. Asa ca printre lacrimi, traiti-va viata oameni buni, si nu uitati sa puneti in cele mai grele momente un Zambet in coltul gurii.. ajuta!
*Amintiri din comunism: viata e frumoasa tovarasi- un film in care a jucat Toni Tecuceanu
BLUE ANGEL spune:
Gabi , ti-am vazut pozele ..casa arata minunat !!!Felicitari !!Iti aduci aminte ca acum ceva luni era sa o lasati balta ...Bravoo !!!
iar poza asta este delicioasa http://family.webshots.com/photo/2009595020050279906jsdPBy
imi doresc si eu tare mult un cutzu ..dar nu am cu cine sa-l las cand vom pleca fiecare cu treaba lui ... si afara nu ma lasa sufletul !!!
Gradina ai apucat sa o faci ?
Avatar musai la IMAX la 3d ..enjoy !!!
pupam pe toata lumea in cor
nu stiu daca in wknd voi apuca sa intru asa ca sa va petreceti timpul frumos
alice2004 spune:
Buna seara, fetele !
Tocma ce ne-am intors de la afi palace, a fost taaaare fain, a durat ceva sa imi amintesc cum era cu patinaju', dar memoria de lunga durata a functionat binisor si dupa vreo zece minute de tinut cu mina de margine, am reusit sa patinez si mai pe la mijlocul ghetii !
Am facut si citeva poze, nu multe, ca fireste ca am plecat far de aparat, plus ca io a trebuit sa ma dau pe gheata (ca mai vechi cunoscator de sportul acesta), iar Florin a ramas sa neastepte.
Ma duc sa pun pozele se revin.
edit - iacata pozicile, nu-s multe, ca nu sint toate clare ...
la patinoar
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete