Copilasi de Iulie - August 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey gagici, uitasem sa va intreb ... Daria, pe tine, mai ales, miine intentionez sa ma duc pina la Afi palace, sa incerc sa ma dau pe patinoar. Ceva indicatii (de profesionisti ?? ), ca ultima data cind am folosit patinele era pe cind s-a inventat curentu electric, adicatelea acu vreun secol, cind eram bela si juna, hehe !!
Mani, touche !! Ultima data ?... Ultima ultima sau mai inainte ? Eu recunosc sincer si cu mina pe corazon ca sint cea care raspunde "si eu te iubesc" mai de fiecare data cind Florin imi spune primul!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Gabi , perdelele le-am luat acum vreo 2 ani de la un magazin de pe la Timpuri Noi ..ma pici cu ceara dar nu-mi amintesc numele ...l-am asteptat pe sot sa vad daca el isi mai aminteste dar pas ...avea modele faine si lenjerii superbe ..si nici nu am dat o avere ...
am fost la Mobex zilele trecute ..si imi calcula pentru un dormitor ..perdeaua de 6 mil ...fara draperie ...6 mil de ani sa stea acolo ...dar am ajuns in Doraly unde gasesti numai chinezisme ..dar e pe acolo ratacit un magazin cu perdele si lenjerii faine ...si am dat 1 mil pe 8 m de perdea ..organza ..nais

Bunny , pai azi ca a fost ziua lui si nu am ratat momentul ...si sa-i spun ca nu stiu ce m-as face fara el ...
7.30 zici ??? abia la 6 vine de la gradi apoi mancam si ne jucam ..ai mei se culca pe la 10

Andreea , cat este de haios Nicholas ...v-am vazut pozicile !!!

o noapte linistita
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

LA multi ani cu sanatate si multe impliniri celor cu nume Ion sau Ioana. Si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate...La multi ani si celorlati Ioni, Ionele din dotare.

Si la noi ninge, dar astea nu se sperie de cativa centimetri de zapada ca in Londra.

Noi , adica Adela suntem fericite cu zapada...o putem bate pe mami cu zapada, putem face om de zapada...in casa. da , da, ati auzit bine...ptr ca ne inghetasera mainile, Adela a hotarat ca mergem in casa si luam cu noi 2 bulgarasi de zapada...si in casa i-am pus unul peste altul intr-o farfurie , i-am pus nas, ochi etc si apoi l-am pus la fereastra. A...si i-am pus o multime de scobitori in cap...asa ca avem un om de zapada in miniatura...panchist.

In rest si noi teme, si alte indatoriri...dar macar avem activitate.

Va pup cu drag

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Simo, se poate sa nu iti iei tu perdelele din constanta de la faimoasele magazine de confiscate? ca acolo is draperii de organza cu 15-20 lei/m.. super!
Mani, touche. (acu cateva luni.....?...cred.. )
Liliana hahah ce funnny sunteti cu omul de zapada punk. fa o poza sa il vedem, si pe voi!!
ma duc la strans prin casa.
(is cam cu susul in jos, Patrick a plecat cu burta goala la gradi - a vomitat micul dejun de nervi... ca nu avea chef sa se spele singur pe dinti . are un stil.... si eu recunosc ca ma enervez de la vomitatul asta, e cred singurul lucru care ma scoate din pepeni)
pup iu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Cappucino? Ceai?
In Bucuresti e ceatza. Care imi creaya o stare de somn si disconfort.

Alice, la AFi au niste dispozitive de sprijin pentru incepatori, daca chiar crezi ca e nevoie. Si cred ca au si instructori. Noi am organizat intre fete o iesire pe patinoar joia viitoare. Si vreau sa vad de instructorii pentru copii, pentru ca vreau sa merg cu Vic.

Mani, io folosesc aproape zilnic declaratia. Si pentru sot si pentru baieti. Poate pentru faptul ca noi stam mult despartiti. Au fost momente in care ma gandeam ca facem uz foarte des de declaratia asta. Mai nou orice conversatie telefonica cu Victor se termina cu I love you. Ca deh, stim si engleza, acum.

E vineri... deseara vine Vic acasa... incepe iar viata agitata
O zi usoara tututror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Sa incep prin a raspunde la intrebarea off topic: eu am realizat la un moment dat ca incheiem fiecare convorbire la telefon cu:"Te iubesc". Si m-am gandit eu ca a ajuns un fel de "la revedere", astfel incat am rarit-o, incercand in mintea mea sa pastrez pentru momente speciale dedicatia. Surpriza a fost ca nici nu s-a observat ca nu mai spun iar momentele speciale s-au cam dus...
Dar poate trec eu (again )printr-o perioada mai cenusie...

Matei se culca la 10, dupa ce ne jucam impreuna, ii spun o poveste si uneori ma pune sa ii cant ca la bebelusi. Si canta si el cu mine:nani, nani puiul mamei" si rade singur, apoi pupic si nani.
Inainte de vacanta isi formase programul si se trezea singur la 7, acum trag de el la 7.15-7.30, mai motzaie un pic dar nu comenteaza.

Simona, cool titualatura Ma regasesc...
Azi m-am trezit la 5.45, am facut curat in bucatarie, am facut snitele, cartofi natur si carnatzi la gratar, am facut din nou curat in bucatarie...

V-am pupat, bag o aspirina si un ceai ca ma ia cu frisoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Buna dimineta si LA MULTI ANI !

Sa fiti sanatosi, voiosi, sa aveti numai bucurii si impliniri.
Sper sa nu lesinati vazand un mesaj de la mine, dar am intrat in randul lumii, adica am internet la serviciu, asa ca voi semna condica mai des.

Vad ca discutati despre programul picilor, Andreea doarme la pranz numai la gradi, in weekend si in vacanta care tocmai s-a terminat nu mai doarme deloc la pranz, iar seara dam stingerea la 10-10.30, cand nu doarme la pranz, adoarme mai rapid seara, in timpul saptamanii dureaza mai mult pana se linisteste, are chef de ras, de alint etc.
I-am spus sotului "te iubesc" ieri, pe YM, ca doar de ieri am net si imi permit

Altfel, sunt bine, voiosi, iar anul asta ne-am planuit o fratioara (cum zice Andreea)!
Ma bucur ca sunt din nou cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mai, voi ma stiti, mi-a placut intrebarea pusa de Mani si am si io raspuns nush cand ne am salutat ultima data cu raposatu` da` a comentat ceva si io i-am zis ca ?ooo da, si io te iubesc iubesc" asa intre ghilimele, evident
simtul umorului nu moare`n veci

Si lume noua computerizata Rain, abia astept sa te trecem graviduta`n lista Sa vii cu poze cu Moatza

Azi e senin si la noi, in sfarsit, desi frig-frig.
Ieri dadaca mi-a declarat ca nu i-a intrat in voie fie`mi nicicum I-am urat bun-venit la noi A avut asta o stare de kko ieri, moama-moama, nimic nu i-a convenit, dar nimic.
De dimineata ins era tare happy si iubareata cu mine, cu cainele

Rox, te inteleg perfect Pupam mofturosul casei sa-i treaca si lui, e greeeeu tare cateodata

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Liliana super tare omul de zapada punkist...eu si acum am in congelator bulgari de zapada si tzurtzuriadusi de mandra special pentru mine
Cu somnul stam cam asa:trezirea la 7.30,somn de pranz de la 2-4 iar culcarea seara de vreo luna de zile la 11...incepem de pe la 9 pregatirile de nani,dar mandra tot mai gaseste ceva de facut...am incercat si programul de fara somn la pranz si culcarea seara la 8-8.30 dar momentan nu merge,dupa cateva zile este obosita si nervoasa.
Eu recunosc ca la noi in familie mandra da tonul la declaratii, asa ca dimineatza cand ne luam la revedere,ne pupacim,imbratisam si ne spunem "te iubesc" unul celuilalt si seara in loc de noapte buna!(trecem printr-o perioada in care in jurul nostru multe cupluri se destramalucru care vrem nu vrem ne afecteaza...si parca am devenit mai apropiati si mai iubitori unul cu celalalt)
Roxisi io-s la fel,ma apuca toti nervii cand este vorba de mancare
Cuscrelo faine poze,meii da' ce mare s-a facut Andreiush
Andreeap mi-au placut pozele in special alea cu tati si baietii in pijamale..cand va mutati?
Rain bine ai venit pe la noi...succes la bb2,ca ne este cam dor sa avem o gravidutza pe la noi!
Carmencita mi-a placut mult Ilinca la dansuri...unde face dansuri,la palatul cupiilor?
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Neata , 'Neata !!!!
Rox , am auzit de aceste magazine dar eu nu am reusit sa reperez niciunul ...
Ei , Nicole bine ai revenit !!! Cu Adina te-ai mai intalnit ?
chiar asa ..niste pozici cu moatza ?

mai , titulatura mi-a venit in minte in perioada in care erau toti 3 baietii mei bolnavi ..faceam ture de diminetata pana in zori a doua zi de la unul la altul , nici nu apucam sa ma uit in oglinda ... exact asa ma simteam ...

aseara Luca m-a intrebat asa deodata si cu lacrimi in ochi daca el cand va fi " batrana" o sa moara si ce o sa se intample cu el ...apropo ca s-a uitat la Up ...
ok , i-am zis ca se va transforma iar in bebelus ...
apoi la culcare facea ca un bebe si mi-a zis ca deja a murit si acum e iar bebe ca e fetita si il cheama Alpha ...
dimineata iar ca de fapt s-a razgandit si vrea sa fie bebelus de catel ... si cine stie ce va mai urma ...

hai, o zi usoara va doresc

Mergi la inceput