Copilasi de Iulie - August 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, esti o eroina
Mie mi-a fost frica sa ma lansez, stiu ca daca pic acolo imi las coloana si nu ma risc, sincer, de teama asta

Weekend frumos tuturor

ELI, daca ne mai citesti, te asteptam luni sa dai de beut pt junioara

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-4 ANI*
*HAIDETI SA-L AJUTAM PE BOGDAN !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am editat mesajul anterior si am pus pozele acolo !
Daria, nu mi-a fost frica, eu am patinat muuult in adolescenta, stateam linga patinoarul 23 august (actualul flamaropol, parca) si mergeam in fiece duminica, nu mai spun de patinatul pe lacul IOR cind ingheta sau in fata blocului, unde jucam hochei (aveam si puc adevarat si crose, hehe), doar ca nu ma impac defel cu patinele astea noi, care mi-au rupt picioarele efectiv, tre sa ma duc sa imi cumpar din acelea clasice, de patinaj artistic, ca ma simt mai bine cu ele.
Si crede-ma ca odata ce inveti, este minunat pe gheata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, ce frumos e la voi
Mi-ati placut amandoi, doi curajosi
Si eu am schimbat patinele noi pe alea clasice, dar nici asa nu m-am dus, simt ca mai bine nu spre minele meu si al herniei

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-4 ANI*
*HAIDETI SA-L AJUTAM PE BOGDAN !

Mergi la inceput

Daria, sa stii ca ma asteptam ca gizmoul sa faca figuri, ca el credea ca se suie pe patine si vzzzz, patineaza ca in filme ! Asa a fost cu rotilele, mama ce tristete si ce naduf ca nu poate sa mearga pe ele ? Abia i le luasem si era nerabdator sa coborim afara sa rotileze pina la parc ... hahaha, cind i le-am pus in picioare si a vazut ca abia isi tine echilibrul, a fost dezastru ! Si lipsa lui de ambitie m-a scos din minti, asa ca ma asteptam la aceeasi reactie si acum, dar spre marea mea mirare a fost muuult mai bine ! Poate unde erau si pinguinii aia de te tineai de ei, poate unde eram si eu pe patine, nush ce sa zic ! Aniuei, i-a placut, nu foarte tare, dar nu a spus ca nu mai vrea si a doua oara ! Plus ca linga patinoar era si un loc din acela de joaca cu bile si saltele ... bucuria lui totala!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Wow- Alice am vazut pozele...unde este patinoarul? Arata tare bine si nu era aglomerat de loc!Si ideea cu pinguinul mi se pare super pentru copii ! Aici nu exista asa ceva.

Dar sa va spun ca zi am plecat la cumparaturi si am fost socata - parca venea Craciunul sau potopul. O algomeratie si oamenii disperati sa faca cumparaturi ...asta ca au anuntat ca ninge iar in wk-end.
Copilul s-a bucurat din nou de zapada - chiar ca nu a fosta sa de mare ca acasa - dar e frig de nu se poate . Sau aici simt frigul mai mult decit acasa. Fetele care vin la LOndra cred ca pot sa confirme.
Mergem aici in vizite la prieteni , nu stiu cum isi tin copii desculti prin casa , in tricou - ca mie cu sosete groase si tot le cer papuci ca ei nu tin caldura asa a la long ca la noi.Poate si d'aia sunt asa caliti . Pina sa dea zapada erau fetite in clasa cu Alex in ciorapi 3/4 , pantofi gecuta...Al meu e friguros ...in comparatie cu copii de aici ...si cu toate astea cind vin acasa primavara el e cel mai dezbracat.

Simona - ma bucur ca ai copiat si ai trimis msg lui Huidu... mare dreptate. Din pacate uitam de lucrurile marunte care ne fac fericiti.

Eu una in Ajunul Craciunului mi-am pus 'ruga pentru parinti' si am plins , ca un copil ...

Deci inca o dorinta - sa ne bucuram de lucrurile marunte, sa ne iubim , sa ne facem timp pentru noi!

Va imbratisez si va urez un wk-end placut .Noi am facut wk-end pentru familie asa ca ne auzim pe luni .

ps tema de wk-end ...mai mult ptr fetele din Bucursti
recunoasteti ?
http://picasaweb.google.co.uk/marina.hall/BucurestiIntinireIntrePrieteni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Asa este...uitam adesea de lucrurile marunte care ne aduc de fapt fericirea...si zambetul pe buze.

Am uitat sa-i raspund Gabitzei...ca nu nu am fost in tara de sarbatori, dar ne-am intins la cumparaturi, la prieteni sau la joaca pana noaptea (incluzand si revelionul)...asa ca adormea la 2-3 noaptea si se trezea la 12. Si asa am stricat programul copilului.

Apropo de nins-soare.
Eu argumentand cu Adela. Adela: mami imi e cald, vreau sa deschid geamul...pai alta treaba nu ai sa intre ninsoarea inauntru? Ninsoare? Ce e ninsoare? Pai mami, este zapada care curge din cer, ii mai spune si ninsoare....stii ca si la zapada se mai spune nea.., Sta fata cateva secunde pe ganduri si spune...da...nins inteleg...e de la a ninge, dar ce cauta soarele aici, ca nu e deloc soare cand ninge?

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Tot eu...buna dimeata.

Azi, Adela cum intra in casa spune..."sarut-mana", chiar daca tati nu e in raza ei vizuala...dar il aude si-l banuieste unde este (oricum nu foarte departe), asa ca repeta de data asta mai tare "sarut-mana", tare ca sa auda tati. Tati desi ne vede...nu reactioneaza, asa ca fata mai spune o data sarut mana, dar fara sa astepte raspuns adauga singura "sa traiesti". Asa ca ea saluta , ea raspunde...asta ca lectie lui tati banuiesc eu, caci de cate ori se trezeste tati, si fata e preocupata si nu-l vede, tati ii spune sarut mana Adela...ca o tragere de maneca...asa ca fata l-a taxat de data asta. Acum il tachinez pe tati numai cu sarut mana - sa traiesti.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'Neata la prinz..noi aseara ne-am destrabalat, am fost invitati la un party fara copii, asa ca am mintit cupilul din dotare cum ca avem treaba la Bucuresti.S-a lasat ca pe vremurile demult apuse cu dans, vorba unuia daca am inceput sa dansam la petreceri este semn ca am imbatrinit!..si pt ca nu eram obisnuiti cu desfriu fara copil, Sorin la fiecare ora imi amintea..am lasat copilul acasa,ce-o face?..ne-am intors la 3 dimineata..

Mani eu ma bucur ca Luca nu are asa program ca Alex!..imi pare mult prea strict pt un copil de 5 ani! Cu dormitul el nu doarme acasa de la la 3 ani dar la gradi in USA a dormea fara proteste!

Alice unde era patinoarul? F misto ideea cu pinguinul! Poate maine sa mergem si noi..Rox veniti?

Robi ai grija ce-ti doresti! Mie mi-a trecut entuziasmul..este criminal sa faci casa in regie proprie..poate va mai ginditi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mani te rog frumos spune-mi ce se intimpla in UK legat de gripa porcina? Cum este mediatizata problema? Ce va sfatuiesc acolo medicii?Multumesc!

Mergi la inceput

Buna dupaamiaza !
Mey, ca intrebati de patinoar, este in complexul nou construit din Cotroceni, ii spune Afi palace, mi se pare cel mai reusit din punct de vedere organizatoric fata de celelalte super malluri ! Patinoarul este super fain, iar ideea cu pinguinii e marfa, mai au si un fel de cadre de metal pentru copii mai mari (dar si mai mici pentru cei mici) care stiu cit de cit sa patineze ! Tre neaparat sa ma duc sa imi caut patine din acelea clasice, ca io palea de hochei nu ma mai sui !
Olivia, sa stii ca eu am avut discutii cu Florin pe tema casei, si noi am cochetat cu ideea de a ne face una, dar am renuntat (io-s mai pragmatica, nush cum sa explic, sint mai comoda, am zis ca nu astept x ani sa am casa, mai bine vad o mie pina ce gasesc una care sa imi placa, gata facuta !). Asa ca te inteleg perfect ! Puppici baietilor ! Moam, ce fain !! Dans ?? Noi am reusit sa gasim bileet la avatar, la Imax joia ce vine, astept sa vad daca filmul asta chiar se ridica la inaltimea criticilor favorabile ! Sper sa vad filmul pin la final, ca io am o problema cu 3D-urile si virtualitatea ... mi se face rau si ametesc destul de repede ! O sa imi iau mp3 playerul si daca nu ajung la fine de fil, macar ascult muzica, hehehe !!
Liliana, pupici Adelutei ! Bravos ei, apropo de taxare, poi daca taticul nu raspunde ?!
Mani,iarasi zapada la voi ? La noi aici la Bucuresti azi e o vreme de primavara, sper sa nu mai vad frig si cenusiu, ca mi-a ajuns iarna asta !
Am pus copchilul la culcare si acu ma dau pe net ... seara asta sintem in vizita la fratelou al meu mic, ca nu ne-am mai vazut de un an !
Sint pe acilisha ... sa aveti o dupaamiaza faina !

Alice si Andrei

Mergi la inceput