Copilasi de Iulie - August 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
bunny spune:
Buna
Nu am planuit - dar ama juns la cumparaturi de iarna ptr copil ca se uda si sa avem ghete de schimb - si surpriza! Era patinoar in mijlocul complexului - asa ca s-a dat copilu a doua oara in viata lui pe patine. A fost superb - in special ca eu am stat pe margine cu cumparaturile si tati a fost cu el. Singurel, cu pasi de pinguin ...fara teama nu pot sa zic ca patina dar nu statea agatat de taic-su ca altii. Pina la urma a inceput sa prinda curaj sa se de-a pe patine - dar ma trebuit sa plecam.
Oliv - nu stiu la ce te ref ..la programul de scoala sau de viata a lui Alex? Are si alte activitati - dar nu le-am enumerat ...merge la innot si footbal , pina in sep a fost la tenis...merge la after school club o zi /sapt . Nu vreau sa-i incarc programul . Iar wk-end rar mergem la cupmarturi ( de urgenta ca azi ) in rest e timp cu familia- care inseama multe activitati dar sa fim implicati toti 3 ) .
Ref la gripa porcina.... uite aici da pe google 'swine flu+ nhs' si gasesti varianta oficiala. NHS este sistemul nostru medical !
Fug la facut ciocolata calda la baieti !!!
corianai spune:
Hei-hei,
ce face fetili? Noi am fost azi intr-un parc natural, ne-am uitat la animalute, am vazut o colonie impresionanta de ratze, stateau una-n alta, multe-multe, mi-au amintit de Happy feet. Si am vazut pt prima oara un cimitir de animale, exact ca unul de oameni, pe unele morminte erau si lumanari aprinse, vara cica e plin de flori
Olivia, eu chiar vroiam sa te intreb cum a mers readaptarea la Romanica, banuiam ca nu a fost chiar simplu. Si eu visez cu okii deschisi sa revin odata dar nu am curaj... in schimb stiu eu o tara unde doctorii sunt la mare pret, au statut social, salarii, lapte si miere ce mai...
g_ioana spune:
Seara buna fetelor
Alice mi-au placut tare mult pozele de la patinoar,super
Mandra si cu tati au fost azi la cinema city,la Alvin si veveritele 2,mandrei i-a placut,lui tati nu...ca cica-i in stil american si lui nu-i plac...io am muncit,si am muncitMaine au program de teatru si de Mcshit...iar io muncesc
Meii io luni ma duc sa ma vaccinez contra gripei porcine,cu studentiica poate nu-i asa aglomerat(sora mea este asistenta medicala si s-a vaccinat din decembrie si vaz ca n-are nik)
Carmencita multumesc pentru site...si io caut tot ceva aproape de casa...cum a fost la cuconiada?
Liliana ce-mi place cand ne spui de Adelutzaeste simpatica foc!
hai pupicei si sa avem un week-end placut
alice2004 spune:
Bonjour fetele !
Am intrat sa va salut si sa va doresc o duminica faina ! La Bucuresti s-a incalzit, e asa de placut afara, era si ceva soare, dar s-a ascuns iarasi in nori ! Va pup cu drag pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
neata
azi prima zi de munca.. cu chef hihihi. am zis ca dupa programul de acasa o sa fiu in forma cel putin vreo luna, asa ca sa profite de mine
Oliv, imi pare rau, am avut program de sfinti ioni in week end. au facut vreun patinoar la noi?
Alice, super pozele, sunteti niste draguti.
Mani hehe a mai nins??? vad ca i-a speriat tare de tot ninsoarea
ma intorc la munci. o zi excelenta sa aveti!
corianai spune:
Neata,
Rox, spor la trebi ce bine ca ai revenit la munci cu atata energie! si eu incep tot azi dar la mine e cu totul nou si sunt foarte stresata, noroc ca incep doar cu o intalnire de la 14 la 16. de maine urmeaza partea aia naspa cu sculat la 5.45 zilnic
Eva incepe si ea azi la gradi, iar Mara maine incepe scoala... se duse vacanta noastra...
O saptamana cat mai frumoasa va doresc
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la mine.
Si mie mi-au revenit sefii, uof, gata boieria si chiulitul
Noi am avut un weekend tare frumos, exceptie mutra nemultumita a Giuliei dar cred ca genetic ea e asa de fapt Am si poze cred.
Rox, mult spor la lucru
Corina, si voua la toate 3
ELI, sa-ti traiasca printesa
Kim, cum esti azi ?
Restu` de fete ... haideti la semnat ca e luni ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !
rain spune:
Neata la mamici voioase!
Eu sunt cam adormita astazi, m-am uitat la un film pana tarziu si acum imi pare rau ca am pierdut somn
Astazi mi s-a intimplat ceva ciudat, in timp ce traversam a trecut o masina pe langa mine si "tipul" mi-a facut cu mana, i-am facut si eu, nu vazusem prea clar cine este la volan, dar tipul a oprit si cand a scos capul pe geam am vazut ca nu era nimeni cunoscut, in schimb m-a invitat cu el sa facem o plimbare si scotea limba la mine.
Ciudatenie mai mare nici ca putea sa mi se intimple intr-o dimineata de luni !
Astazi o duc pe motzulici la dansuri, era asa nerabdatoare, sper sa-i si placa.
roller025 spune:
Neatza si o saptamana usoara.
Roxane, Cori - munci usoare si placute!
Ioana, super productiv weekend. (io nu poci lucra acasa, am ajuns la concluzia asta si e nasool)
Eli, LMA!
Olivia, super petrecere.
Am avut un weekend plin. Am ajuns in Afi sambata dimineatza. Pationarul full. Asa ca am sarit partea de pus copilul pe patine. Incercam intr-una din seri, cred ca miercuri. In schimb Victor s-a dat cu barcutele iar Paul pe toboganele de pici. Nici in locul de joaca n-am intrat, era o aniversare. Duminica am batut parcul, am umplut de noroi un copil mare si am obosit un copil mic. Si am mancat fast-food-uri. Ca nu mai apucam sa ajungem acasa.
Dimineatza a fost distractie pe capete, sa-l trezesc pe Victor dupa vacanta, sa mearga la gradi. Sper sa isi intre in ritm de acum incolo.
In vara imi nasesc fratele. Se insoara si o sa+i fiu nasa. Acu#355; sper sa mearga totul bine... nu mai sunt gravida
O saptamana usoara!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Rain - pai si nu te bucuri ca ai succes?? Macar de asta....
Rox - spor la munci!
Noi am fost simbata la film - la Avatar - nu la imax ca nu am mai prins bilete, e bataie mare acolo, dar la 3D - de altfel asta a fost primul film 3D pe care l-am vazut - si mi-a placut mult de tot!!! Bine, filmul in primul rind, efecte speciale-super, idee de film buna, ce mai, nu am simtit cind au trceut cele aproape 3 ore!
Revin ca tb sa intru intr-o sedinta...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.