Locul fetelor Nou-Venite (56)
Raspunsuri - Pagina 5
mvb spune:
Nike, tripla licenta?......oau!.....eu am vrut in anul trei de drept sa incep si a doua facultate, adica psihologia......pe atunci, caci vorbim de 10 ani in urma, se introdusese chiar in vara aia ca a doua facultate de la stat sa fie cu taxa...... ai mei nu au fost de acord(adica sa imi platesca taxele timp de 4 ani), ziceau ca o sa ma extenuez prea mult si ca atata fata au si ca nu vor s-o vada numai prin examene si licente......dupa o vara in care am invatat pe dinafara manualul de psihologie a urmat o toamna de plans, de ciuda ca nu am intrat la a doua facultate......e unul din regretele mele.....acum degeaba mai fac, eu am vrut sa fac la stat ca acolo se facea carte.......am si eu colege cu 2 facultati la particular si de ele nu-i decat 2 cartoane pe care scrie diploma de licenta
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Arianna pentru mobilitate se ia carnil(1g),seleniu si vitamina B12 "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Da ,merci,am vazut si eu ,dar dupa cum am scris,prefer sa intreb dr inainte de a lua ceva de capul nostru
mvb spune:
Ariana grija mare cu Maca.....se ia dupa ce se fac in prealabil niste analize si un control la un medic.....maca nu e ceai de tei sau tic-tac.....este si pe forum o sectiune despre Maca si branca ursului.......
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Da ,merci,am vazut si eu ,dar dupa cum am scris,prefer sa intreb dr inainte de a lua ceva de capul nostru |
Eu am intrebat-o pe dr mea de branca ursuluidar mi-a spus ca nu exista studii,cercetari pe aceasta tema si nu imi poate spune ce sa afc in aceasta privinta
Poate tu ai mai mult noroc cu dr tau
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
Da ,merci,am vazut si eu ,dar dupa cum am scris,prefer sa intreb dr inainte de a lua ceva de capul nostru |
Eu am intrebat-o pe dr mea de branca ursuluidar mi-a spus ca nu exista studii,cercetari pe aceasta tema si nu imi poate spune ce sa afc in aceasta privinta
Poate tu ai mai mult noroc cu dr tau
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
[/quote
De Maca cu siguranta a auzit dar de Brinca ursului ma indoiesc,ca este dr italian
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui mvb Ariana grija mare cu Maca.....se ia dupa ce se fac in prealabil niste analize si un control la un medic.....maca nu e ceai de tei sau tic-tac.....este si pe forum o sectiune despre Maca si branca ursului....... MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Da ,asa e,si eu obisnuiesc sa ma documentez bine inaite de a face ceva de care nu sunt sigura,ms de sfat
mvb spune:
Maca si branca ursului
nike974 spune:
la stat,soro,evident.
sper sa imi pot sustine si doctoratul anul asta,tot la stat, la Academia Romana, pe istoria culturii(de fapt interdisciplinar:istorie, litere, psihologie,teologie).
Si ai mei mi-au spus la fel,dar fara succes, pt ca de la 16 ani ma intretin singura.Am muncit si noaptea, faceam injectii, mergeam pe jos, prin viscol 1-2 km la miezul noptii,dat tot le-am demonstrat ca pot.
Din pacate anul trecut am coborat de pe podium, nu mai sunt in primii trei,dar am scuze.
Eu am fost crescuta asa, mai spartan.Asta e formula preferata de mine.ai mei au alta formula:vroiam un baiat, nu 2 fete,ca mai aveam una.
asa ca mare sprijin din partea lor nu am avut,exceptana primii ani d eviata cand am stat numai in spital.Mama mea era insarcinata in 2 luni cu sora mea gemanuta si a ramas si cu mine(suprafecundare).A nascut la 8 luni si jumatate , prin cezariana, pe gemanuta mea de 2,5 kg si 8 luni jumatate si pe subsemnata, 6 luni jumatate, 900 de gr,ulterior 700 de gr, scor Apgar 2(vagi urme de abur cand mi-au pus oglinda sa vada daca respir).
Ulterior mi s-a pus diagnosticul de retard psihic,mana cereasca pt mine,pt ca pe la 5 ani am invatat sa citesc si sa scriu singura.Cand m-au scutit de scoala la 6 ani, ai mei m-au dus la o comisie(era pe vremea lui ceasca).Mama le-a spus ca am retard psihic.Nu vb acasa aproape deloc,pt ca citeam,dar ai mei nu stiau.
M-au testat si.............IQ 140.fiind pe vremea lui ceasca m-au livrat grupei de supradotati prescolari,numai ca cele 11 kg si imensele mele alergii au facut ca eu sa nu ma duc decat la olimpiade(cu premiile de rigoare) ,fara a face pregatire.
Cea mai faina faza a fost cu dr care m-a salvat,cand aveam 1 an si 5 kg,fara sa ii ia mamei un leu.
Dupa 30 de ani fiul ei a ajuns la Vrei sa fii miliardar si a apelat la solutia: suna un prieten.M-a sunat,pt ca cineva care era prieten cu un prieten de al lui ii daduse nr meu.filul nu stia nimic.L-am ajutat.M-a sunat sa imi dea jumatate din suma,dar l-am rugat sa i-o dea mamei lui si sa-i multumeasca pt ceea ce a facut in urma cu 30 de ani.A fost emotionant.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui mvb Nike, tripla licenta?......oau!.....eu am vrut in anul trei de drept sa incep si a doua facultate, adica psihologia......pe atunci, caci vorbim de 10 ani in urma, se introdusese chiar in vara aia ca a doua facultate de la stat sa fie cu taxa...... ai mei nu au fost de acord(adica sa imi platesca taxele timp de 4 ani), ziceau ca o sa ma extenuez prea mult si ca atata fata au si ca nu vor s-o vada numai prin examene si licente......dupa o vara in care am invatat pe dinafara manualul de psihologie a urmat o toamna de plans, de ciuda ca nu am intrat la a doua facultate......e unul din regretele mele.....acum degeaba mai fac, eu am vrut sa fac la stat ca acolo se facea carte.......am si eu colege cu 2 facultati la particular si de ele nu-i decat 2 cartoane pe care scrie diploma de licenta MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Ai perfecta dreptate, mai stiu pe cineva la nu stiu ce Facultate de Litere prin Constanta a luat 10 la "Stilistica limbii romane" in timp ce noi rupeam cartile pentru un 6 la Irimia (Dumnezeu sa-l ierte).
Tu ai terminat la Iasi nu?????
Eu am terminat la Cuza si-am stat o perioada in P5, apoi pentru 2 ani cu sotu in T7.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+