Locul fetelor Nou-Venite (56)
Raspunsuri - Pagina 4
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Trutzi,ai inceput lucrarile pentru bebe?,hai ca tea-i odihnit destul in post "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Da, am revenit in forta si am intrat imediat in pauza
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Tare bancul,daca mai facea un test avea tripleti
Am citit un pic pe net acum despre maca si parerile sunt impartite, sunt barbati la care a redus drastic nr de gigei si altii la care a facut bine...nu stiu ce sa cred...cel mai bine sa intreb dr.,sunt
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Da, am revenit in forta si am intrat imediat in pauza Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Ooooooo,pai asa te lauzi? Hai ,pe cai
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Tare bancul,daca mai facea un test avea tripleti Am citit un pic pe net acum despre maca si parerile sunt impartite, sunt barbati la care a redus drastic nr de gigei si altii la care a facut bine...nu stiu ce sa cred...cel mai bine sa intreb dr.,sunt |
Arianna,sotul tau are probleme cu gigeii?
Eu ii dau sotului branca ursului,napraznic si niste seleniu cu zinc,vitamina c,omega 3
nike974 spune:
fetele,
va multumesc pt incurajari.
Am inceput treaba in forta.
Apoi vine sesiunea,dar in vara, cu ajutorul lui Dumnezeu,voi fi juna tripla licentiata,apoi, in acelasi timp atestatul la germana.
Asta inseamna ca pana pe 1 martie nu voi avea niciun week-end liber si minim 10 ore de munca zilnic.
Dar nimic nu ma face sa renunt la ideea de a avea bebe si la a presta in acest sens, ca doar o fac cu un scop nobil.
Azi am incercat sa mamanc,dar.......nu m-am putut abtine de la niste file de ansoa facut de mine in casa, cu ulei de masline si mirodenii(uscate tot de mine)...........dar pestele are histamina si simt asta in fiecare teaca de mielina a neuronilor mei.
cora79 spune:
citat din mesajul lui nike974 fetele, va multumesc pt incurajari. Am inceput treaba in forta. Apoi vine sesiunea,dar in vara, cu ajutorul lui Dumnezeu,voi fi juna tripla licentiata,apoi, in acelasi timp atestatul la germana. Asta inseamna ca pana pe 1 martie nu voi avea niciun week-end liber si minim 10 ore de munca zilnic. Dar nimic nu ma face sa renunt la ideea de a avea bebe si la a presta in acest sens, ca doar o fac cu un scop nobil. Azi am incercat sa mamanc,dar.......nu m-am putut abtine de la niste file de ansoa facut de mine in casa, cu ulei de masline si mirodenii(uscate tot de mine)...........dar pestele are histamina si simt asta in fiecare teaca de mielina a neuronilor mei. |
Ufff,trebuie sa iti fie ff greu,dar esti o luptatoare si vei reusi,meriti asta
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
Arianna,sotul tau are probleme cu gigeii? Eu ii dau sotului branca ursului,napraznic si niste seleniu cu zinc,vitamina c,omega 3 "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cora,nu sta rau daca pot spune asa,numai ca are gigeii putin lenti
cora79 spune:
Arianna intra pe la azoospermie si vezi tratamentul liviei de pe prima pagina,nu mai retin exact ce trebuie luat pentru mobilitatea gigeilor
La bnoi sunt putini si lenesi,iar eu am ovule de proasta calitate
Ce sa zic suntem tusea si cu junghiul
cora79 spune:
Arianna pentru mobilitate se ia carnil(1g),seleniu si vitamina B12