Locul fetelor Nou-Venite (56)
Raspunsuri - Pagina 3
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Gravidutele noastre declarate ne-au cam parasit,au uitat de pupiceii de molipsire "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Draga ia citeste in urma, eu inca sunt aici, eu nu am dezertat
Arianna nu tre sa te superi de obicei eu vormesc si la general, adica ma refer la toate fetele de aici, plus unde nu stiu nu raspund, nu trebuie sa te simti invizibila.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Draga ia citeste in urma, eu inca sunt aici, eu nu am dezertat Arianna nu tre sa te superi de obicei eu vormesc si la general, adica ma refer la toate fetele de aici, plus unde nu stiu nu raspund, nu trebuie sa te simti invizibila. http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de 7+ |
Draga mea dar nu m-am suparat pe nici una dintre voi,nu stiu de ce ma simteam asa...am vrut doar sa verific ca nu m-ati uitat
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb Truzi meriti un avertisment pentru absenta....ne-ai cam lasat singurele si de capu` nostru MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Merit Am fost tare ocupata dar, si tu ne-ai parasit
Luna asta o sa fii prima graviduta cu ajutorul lui Dumnezeu
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Draga,am citit,stiu ca esti graviduta,si ca trebuie sa ai grija de gemenei,dar mai inveseleste-ne si pe noi
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Si pe tine, Draga, nu m-as supara niciodata mai ales acum ca ai doua bombonele in burtica ...apropo imi ziceai mai demult de MACA,tr luat de ambii partneneri si ce efecte are ?....ca nu mai tin minte...si daca e bine de luat cind vrei bb
cora79 spune:
Trutzi,ai inceput lucrarile pentru bebe?,hai ca tea-i odihnit destul in post
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Si pe tine, Draga, nu m-as supara niciodata mai ales acum ca ai doua bombonele in burtica ...apropo imi ziceai mai demult de MACA,tr luat de ambii partneneri si ce efecte are ?....ca nu mai tin minte...si daca e bine de luat cind vrei bb |
La barbati creste calitatea spermei iar la femei libidoul, dar tratamentul este de lunga durata, adica nu te astepta la rezultate dupa 1 lun.
Mamica fericita de 7+
Dragaica spune:
citat din mesajul lui cora79 Draga,am citit,stiu ca esti graviduta,si ca trebuie sa ai grija de gemenei,dar mai inveseleste-ne si pe noi "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Pai cu ce, nu vezi ca am inceput sa ma vaicaresc cu greturile, durerile de cap.......
Va dau un banc dupa care ma duc sa-mi fac pastai prajite cu salata de castraveti si marar
O bruneta era casatorita de aproximativ un an. Intr-o zi ea a venit de la serviciu si s-a apropiat de sotul ei, sarind de bucurie. El nu stia cum sa reactioneze, asa ca a inceput sa sara si el de bucurie, impreuna cu ea.
- De ce suntem atat de fericiti? a intrebat el.
- Draga, am niste vesti foarte bune pentru tine!
- Mare minune! a spus el. Spune-mi de ce atat de fericita?
Ea si-a oprit rasuflarea si a zis:
- Sunt insarcinata!
Sotul era in extaz de vestea aflata. El a apucat-o, si a sarutat-o!
- Este minunat! Nu as putea fi mai fericit!
- Stai dragule, ca asta nu e tot!
- Ce vrei sa spui ?
- Ei bine, nu vom avea doar un copil, vom avea gemeni!
El a ramas uimit.
- Cum asa?
- Simplu. M-am dus la farmacie si am cumparat 2 teste de sarcina. Ambele teste au iesit pozitive!
Mamica fericita de 7+
cora79 spune:
asa te vreau,lasa-le incolo de greturi si alte cele
Sa ai pofta mare la pastai