Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Yaia, multumim!
Intr-adevar, am asteptat vacanta cu mare bucurie!Urmatoarea o vom avea tot atunci, dar vom sta si de Revelion(acum sper sa se si adevereasca), ca vacante de 3 zile nu se pun, gen de Paste sau 1 Mai.
Iar cu girafa , i-a fost teama la inceput cand bateriile din aparat mergeau, pe urma dupa ce nu au mai mers, am pus si manuta pe biata girafa!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

V-am spus ca sunt pe inspiratie astazi.

Ti se trage de la intalnirea cu tribunul?

Ai scris frumos!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, de unde... daca era sa ma iau dupa el, ar fi trebuit sa scriu numai in bipuri. Daca aveti curiozitatea, intrati pe tricolorul.ro si romaniamare.ro, sa vedeti cam ce stil au publicatiile lui. Beah!!!

Bre, eu ma duc sa-mi pun parul pe moatze si o intind la hore, ca n-am stare. Viermusii astia...
Va pupic si vorbim...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

O seara buna va doresc si inca o data La Mul#355;i Ani!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

.salutare fete dragi.
in primul rand la multi ani cu cu sanatate si noroc tuturor ionilor si ioanelor mari si mici.
annisia mi-a furat yaia intrebarea.dar e reusita compozitia ta.
yaia ma bucur ca sunteti bine.si noi ne pregatim sa reznepem grainita,de luni.pleaca mamaie si tataie si poi a eta(inapoi la cresa)
eu am ajuns acum vreo ora de la munca si din senin m-a pocnit sangele pe nas,nu stiu de unde si de ce.am stat nitel in pat,dar nu prea se opreste,de fapt cand imi curge,cand se opreste.cine stie?medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sabina, Yaia, Erina multumesc de raspunsuri.

Cum sa zic...fructe uscate caise, prune am mancat si inca mananc la greu. Si celelalte din lista ta mananc. O sa mananc cantitativ mai multe din alea...poate poate. Deci nu as crede asa mult ca e de la alimentatia mea...de era primul copil poate poate...insa Robert nu a avut deloc probleme de astea...si cam tot aceleasi mancam si atunci.
Apoi cu cei alimentati la san pot sa faca si dupa o saptamana...am auzit si alti pediatri zicand asa...si eu cred ca e posibil insa cand copilul e linistit, asta e normal.Dar cand plange de nu mai stii ce sa ii faci si vezi ca saraca se chinuie..nu o poti lasa...Au fost pe la inceputuri 4 zile..nu iti explic seara aia cum a fost..
Si apoi...ce am mai observat eu...cand sunt mai multe zile adunate...face si mai mult cantitativ. Poate nu m-am facut inteleasa insa ea cand face nu e constipata...e exact cum ar face normal un bebe...scaune apoase.
Erina si daca ar fi de fier, e lipsa mea zici sau a ei?ca la varsta asta in nici un caz nu ii pot da ei nimic..

Editez sa zic...cu colicile nu mai avem asa probleme mari...sper eu ca sunt spre sfarsit..doar cand nu face kk se agita mai mult. (Yaia, nu gasesc mailul ala...imi poti zile te rog in ce folder e? daca poti nu e numaidecat)

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

valentina si la mine s-a intamplat la fel.dintotdeauna am vrut un baietel cu tenul alb si ochii negri(nu stiu de unde ideile astea),pe care sa il cheme andrei.si doamne-doamne a fost pe faza si mi l-a daruit.ma bucur ca iti este bine si copiii sunt sanatosi.
referitor la vaccinul ptr gripa si eu imi pun intrbearea asta de cateva zile,la mine toti sunt contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Din moment ce consistenta e normala, chiar nu aveti nicio problema, Cristina.

tinuta pe burtica ta in wraop mai des, mai multe plimbari, mai mult masaj la burtiq si se rezolva.
hai ca e bine ca nu prea mai are colici frumusica Nicole:)
Robert ce mai face?

Valentina, te invidiez rau pt cele 55 de kile. La mine sigur e tratamentul agresiv de prednison, n-am ce face. Probabil ca in ani se vor duce efectele.
Tu ai mai fost la dr? sau cand trebuie sa mergi sa faci testele alea de talasemie beta?

Si Gh, ca si Andrei, si-a dezlegat mult limba. Intreaba incontinuu: de ce? :)

offf, fug, a iesit cu kaft intre pitici.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Robert e putin bolnav acum, un virus urat cu tuse si febra deodata. Sper ca e pe trecute...a fost cam rau saracutul. In rest si el cu fel de fel de replici ca te lasa cu gura cascata. Suntem deja la faza cu pampersul de noapte...a avut si 6 zile fara sa il ude...se trezeste si spune el...fara nici o presiune din partea noastra...eu speram ca la vara sa reusim cu totul...dar uite ca el vrea mai repede.

& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Aaa...si cu wrapul sa stii ca il folosesc mult...pana ma termina spatele apoi o las mai moale

& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput