Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gabrielita, hai cu ponturile alea de cam ce cauti, ca ma simt in forma maxima si cu inspiratia la cote inalte...
Pentru cine nu a inteles, bagam rezumat... Optiunea initiala era Emma Sofia. Soatza clujeana a zis ca-i prea prea si ca Sofia ramane, ca-i super truper, dar Emma sa sufere modificari de forma si continut. Noi cautam acum inlocuitor pentru Emma, care sa se asorteze cu SOFIA si sa rimeze cu prenumele surorii no.1, Sara Ioana, care este pe persoana fizica si careia ii uram LA MULTI ANI, cu acest prilej!!!!
Pana acum se cere Sofia Andrada, dar idei sunt muuuulte si le dorim. Hai Gabitza, baga text!

M-am gandit! Eu am alta propunere. Bebelasi o sa tot vina. Hai sa punem gand de la gand si sa ne intocmim o lista completa, pentru ambele sexe, in ordine alfabetica. Postat un link pe prima pagina cu chestii generale si sub-linkuri, de exemplu nume de odoare. Si completeaza fiecare cu ce idei are... Parerea mea! O sa ma concentrez si eu si contribui cum pot. Momentan ma gandesc la Gabitza.

Iata lista mea de favorite, pentru Gabriela, la prima strigare:
Andrada, Alisia, Aurora, Antonia, Alberta, Anemarie, Alexia, Ava,
Beatrice, Bianca, Bella, Brisa,
Clara, Carina, Codruta, Crina, Carla, Cristina
Delia, Daria, Dafne, Desiree, Ducesa, Despina, Dalia, Doina
Eva, Eduarda, Elvira, Eusebia, Evitta,
Francesca, Fabiola, Fatima, Felicia, Farina,
Giulia, Gloria, Gioconda
Hortensia, Hanna, Hera
Ingrid, Iris, Iulia, Iunia, Isabela, Iasmina,
Jais, Josephina, Julia,
Konsuelo, Karina, Kiara, Kira
Luana, Lorelei, Lavinia, Ligia, Loredana, Letitia,
Madalina, Mirabela, Miraj, Manuela, Magnolia, Miranda,
Nuria, Nalba, Norela, Norris, Natasa, Nadia, Natalia
Ortensia, Olga,
Petunia, Petronela, Patricia,
Raisa, Ruxandra, Relia, Roza,
Sonia, Silvia, Sefira, Salia, Sorana,
Tania, Tonia, Teodora, Tarra, Tessa,
U
Vanesa,
Wanda,
Xenia, Xelena, Xera,
Ylona, Yarina, Ylaria, Yvone,
Zenaida

Ma mai gandesc si editez. Pupici!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Cristina, mananca tu asa:
portocale,rosii, miere, ou moale, smochine, prune uscate, smanatana.
Fa-i si masaj la burtica in fiecare seara la baita.

La mine cel mai bun efect il au caisele uscate, dar mancate cateva, macar 100g.
Si vezi ca parca pe mailul comun inca mai este un mail trimis de Nana demult cu ce sa faci pentru colici si dureri de burtica...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Merg la somn linga Daria. Pina atunci salut pe Piciulika-asteptam raportul.Ma bucur ca totul e bine.

Gabriela esti bine?

Yaia, abia astept ecografia voastra. Dupa forma burticii eu zic ca e fetita. Asa aveam si eu la Daria intinsa dintr-o poarte in alta, la baietel e adunata central si tuguiata de zici ca sunt in 9 luni din profil.

Annisia acusi te pun si eu la treaba ca nu sunt convinsa cu David. Petreceri frumoase sa ai.

Daniele, multumim. doamne ajuta!

Si Christina ca de asta scriu acum. O prietena avea aceleasi probleme cu baietelul, e drept un pic mai mare si pina nu a rezolvat lipsa de fier nu s-au reglat scaunele si la Daria am aceeasi problema, face zilnic dar bile. Astazi intreb medicul cit fier sa ii dau. se zice ca constipa si de asta il oprisem dar de fapt doar coloreaza.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
A, va mai intreb si aici, daca poate sa-mi recomande cineva un dermatolog mai bun?

Vezi ca in urma cineva ti-a recomandat un dermatolog bun...nu mai tin minte cine si pe cine a recomandat, 'sapa' si tu in ultimele 2, poate 3 capitole...Dar sigur cineva ti-a recomandat un dermatolog bun, deci nu vei sapa degeaba.

A, probabil ca altcineva a mai intrebat, pentru eu am pus intrebarea abia in capitolul precedent, si pe ultima pagina!

Eu am vazut de curand un raspuns cu un dermatolog din Bucuresti aici, la odisee...e drept ca nu mai tin minte exact ce si cum...
Mai, dar tu ti-ai dorit mult vacanta asta ca se vede pe fata ta ce fericita ai fost in timpul ei. Si copii sunt bucurosi, dar nu mai bucurosi decat tine. E amuzanta Olivia la girafa...ii era cam teama de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, la un bebe de 7 saptamani nu se pune problema de lipsa de fier.....
a fost un cerc vicios, s-au speriat la primele zile fara scaun si au introdus supozitorul.

Fierul chiar constipa.
Ce anemie are Daria? cat i-a iesit hemoglobina? Mai bine ii dai suc de sfecla ....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Si Christina ca de asta scriu acum. O prietena avea aceleasi probleme cu baietelul, e drept un pic mai mare si pina nu a rezolvat lipsa de fier nu s-au reglat scaunele si la Daria am aceeasi problema, face zilnic dar bile. Astazi intreb medicul cit fier sa ii dau. se zice ca constipa si de asta il oprisem dar de fapt doar coloreaza.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

si Cristi are tendinte de constipatie, le-a avut de mic....chiar sa fie fierul, eu nu i-am dat decat o luna cand era mic, apoi l-am intrerupt pt ca nu mai facea deloc.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

V-am spus ca sunt pe inspiratie astazi. Si cum n-am toata tzigla pe casa, am facut putin haz de necaz. Sa nu va suparati pe mine, ca nu ma bucur de raul nimanui, si sa nu interpretati aiurea, dar v-am scris o poezie de desparteala... E chestie de sentimente si relele fac parte din viata noastra si trebuie sa le acceptam, sa le luam ca atare sau sa ne revoltam si sa nu le lasam sa ne atinga. Eu va iubesc pe toate si stiu ca sunteti nascute in zodia invingatorului!!!! Ia sa vedem:

Te-ai dus... dar sufletul meu stie:
Nu-i despartire pentru noi.
Stiu, umbra mea o sa se-atie,
Pe orice drum vom fi noi doi.
Eu casa-ti sunt, iti sunt si cale,
Duci chipul meu pe unde treci.
Patrund in gandurile tale
Si alta n-are loc in veci.
Orice privire de femeie
Ar intalni privirea ta,
Tot ochii mei or sa-ti scanteie
Si-n fata pururi iti vor sta.
Oricate voci sa te-mpresoare
Tot vocea mea vei auzi,
Voi fi in crengi dezmierdatoare
Si-n ochii noptilor tarzii.
Candva, acasa, intr-o seara,
Ai sa te-ntorci, sa-ti amintesti;
Voi fi si fumul de tigara
Si raza stelei din feresti.
De-as fi la orice departare,
Te-ajung si inima-ti ating.
La geamul tau sunt numai boare
Si - vifor, geamul ti-l imping.
In clipa ta patrund, si-n suflet,
Si - vijelie - voi sufla,
Voi rascoli hartii pe masa
Si poate-ntreaga viata ta.
Si, astfel, n-ai sa poti uita!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

La Multi Ani! sarbatoritilor zilei, sa va bucurati si sa petreceti bine.

Valentina, o clinica care face analize din sange pentru paraziti este Ecoparadiagnostic. Vezi ca au si site http://www.ecoparadiagnostic.ro/ Sunt un pic mai scumpi, dar depinde ce probleme ai. Ca uneori dam si cat nu face numai sanatosi sa fim.
Pupici

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor care azi mananca tort de ziua numelui! Sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
A, va mai intreb si aici, daca poate sa-mi recomande cineva un dermatolog mai bun?

Vezi ca in urma cineva ti-a recomandat un dermatolog bun...nu mai tin minte cine si pe cine a recomandat, 'sapa' si tu in ultimele 2, poate 3 capitole...Dar sigur cineva ti-a recomandat un dermatolog bun, deci nu vei sapa degeaba.

A, probabil ca altcineva a mai intrebat, pentru eu am pus intrebarea abia in capitolul precedent, si pe ultima pagina!

Eu am vazut de curand un raspuns cu un dermatolog din Bucuresti aici, la odisee...e drept ca nu mai tin minte exact ce si cum...
Mai, dar tu ti-ai dorit mult vacanta asta ca se vede pe fata ta ce fericita ai fost in timpul ei. Si copii sunt bucurosi, dar nu mai bucurosi decat tine. E amuzanta Olivia la girafa...ii era cam teama de ea?

, eu intrebam

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput