Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Andreea a racit si acum e sub tratament cu antibiotic si multe siropele...

Sanatate multa, sper sa-si revina repede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, nu cumva sa-mi puneti majorete - e o linisteeee. Tare-i bine.
Nu am citit din urma - sunt la pag 6 si am intrat sa va spun ca am postat reteta de casa de turta dulce - am tradus o reteta de cofetari din Hamburg (inca nu am testat-o, da nemtii-s taticii turtei dulci, nu?).
Am pus-o la 'mamici gatesc pentru pitici' si desenat overview cu piesele pe flickrul nostru.
Asaaa, m-am achitat de promisiune, acuma pot naste! Gina, stand-by, please!

Ieri a am fost singura acasa cu Micha si ne-am uitat la muuute poze cu voi + puiutzii. Nu nominalizez ce de frumusetzi am vazut, ca-s ramolita si unicul neuron se pregateste de nascare. Dar am fost foarte incantati!
Apoi ne-am plimbat de mama focului, si dimineata si dupa-masa - incl. cu autobus si tren, ca asta voia Micha - pai daca imi merge fff bine!? Am ajuns si pe la birou. .

Acuma fug sa trag un somn, ca vine dupa pranz tanti la curatzenie - si mi-e un soooomn! Am tot trebaluit si parca nu se mai termina prin casa...!
Mai vin sa ne mai pove mai incolo.

Gabriela te rog eu, nu schimbati numele: sunt asa frumoase si potrivite...!!! Si socrului ii plac tare mult!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 1 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
A, va mai intreb si aici, daca poate sa-mi recomande cineva un dermatolog mai bun?

Vezi ca in urma cineva ti-a recomandat un dermatolog bun...nu mai tin minte cine si pe cine a recomandat, 'sapa' si tu in ultimele 2, poate 3 capitole...Dar sigur cineva ti-a recomandat un dermatolog bun, deci nu vei sapa degeaba.

A, probabil ca altcineva a mai intrebat, pentru eu am pus intrebarea abia in capitolul precedent, si pe ultima pagina!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Erina sanatate Dariei.

Yaia multumim. Inca nu mi-am gasit job, dar sunt optimista, asta ca sa fac in ciuda crizei

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27
yaia,piciulika ce mai faceti?

Eu bine, multumesc!
Ieri nu am intrat pe forum pt. ca am dormit la pranz cu Tudor, asa, ca de ultima zi de vacanta si apoi am pregatit lucrurile pentru intoarcerea la gradinita/birou, caci de dimineata am avut cotrol la clinica cu burtica. Totul ok, inima ok, colul meu inca permeabil (adica orificiul exterior se deschide la atingere, cica e normal la a doua sarcina), dar macar e la fel de lung, deci ok.
Acum trebuie sa-mi fac o progamare la un eco la privat, vreau sa vad daca Bebedoi e ok, daca s-a intors si daca e tot fetita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

fetelor, o intrebare: va vaccinati impotriva gripei porcine??? Sunt in dubii, lucrez cu multe persoane, am o boala cronica si ...nu stiu ce sa fac?? Ma gandesc ca vaccinul nu a fost testat suficient. Eu iau un tratament antiviral si,...daca interactioneaza...Offf, Doamne! Ce sa fac??

Daca ai boala cronica, poate e mai bine sa previi eventuale complicatii in cazul in care iei virusul...dar inainte de a lua orice hotarare, eu zic sa vorbesti cu medicul care ti-a dat tratamentul antiviral si sa vezi daca sunt compatibile cele doua sau ce varianta recomanda el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Buna ziua, fete dragi!

La multi ani cu sanatate si numai bucurii tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui, inclusiv lui Bobo!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Sanatate si numai clipe minunate alaturi de sotioara si de Venus de Romania!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Si sunt furioasa ca iau in greutate.
e adevarat ca mananc, dar nu paine, nu dulce, nu sarat.
Numa proteina si leguma. Am eliminat si fructele.
Din ce ma ingras?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Din stres, bre, din stres... Mai lasa grijile si baga injectii in doza letala cu OPTIMISM!!!! Sa vezi ce de chef de viata iti vine, de ucizi si pe mama bolilor...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cam atat cu energia mea, nu prea sunt in forma. Mai exact sunt pe fundul caldarii, sau ma rog...Acum cateva zile credeam ca mai jos nu pot sa cobor cu moralul, ba uite ca se poate. Or veni ele si momente mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

LA MULTI ANI Ionilor pozitivi si negativi!!!! Sa ne traiti si sa ne aduceti multa fericire!!!
La mine toata lumea are si un Ion: fiu, barbat, socru, verisori si tot neamul... Asa ca zilele astea se anunta petreceri crunte. Eu ma mai dau la fund si bag turele de noapte la inaintare, ca ajung la spital cu atata chefuiala... Bine, zic eu, dar parca vad ca ma imbrac si fug la party. O viata avem!!! Ce mama ei...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput