Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am vazut ca anul a inceput cu vesti nu tocmai bune. Fetele, va doresc multa putere si sa alegeti ceea ce este mai bine pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Valentina, Diwana mami de Rares cu ochi frumos si Luiza mami de Maria gene lungi sunt Ioane. eu sunt Elena dar multumesc oricum. La multi ani!
Emma, la multi ani sotului!

Sim bine ai revenit!

Alinkav imediat ma bag la vizionat poze.

Celia, am inteles eu gresit ca e Andrei. Sanatate Andreeei. Vad ca are tratament serios. Diseara meergem si noi la doctor. Sa vedem ce ii da.
Daria e un pic irascibila, are mucii viscosi si o tuse intre uscata si plina.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Alina, ce poze superbe, ce familie frumoasa! Acum am vazut ca Alex si Olivia sunt o combinatie intre tine si sot. Credeam ca seamana numai cu tine...
Se vede ca v-ati distrat pe cinste, relaxati mereu si cu bujori in obrajori! Privelistea de la aproape 3000m e uimitoare iar Munchenul merita vizitat!

Sa va fie de bine si la cit mai multe asemenea calatorii!!!

PS> ce ma enerveaza cind merge greu forumul.

29+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

La multi ani tuturor! M-am intristat cand am citit ca anul nu a inceput bine pt unele dintre noi...as vrea sa aud numai bine de acum incolo...sper sa se rezolve problemele si sa fiti din nou fericite.

Sabina , demult voiam sa iti scriu insa am tot ezitat...Poate stii tu vreo solutie la problema asta...sau poate doctoritele alea care te-au ajutat pe tine...am scris ceva timp in urma de Nicole problema ei cu kk. Ei bine...are acum 7 saptamani...din care 5 a facut doar cu supozitor. Alaptata exclusiv la san, creste bine, alimentatia mea e revizuita si eu nu sufar de constipatie. Am fost la pediatra si mi-a zis ca e prea mica pt laxativi...si mi-a fat fermenti lactici picaturi...insa nu vad nici o diferenta...si e f agitata cand se fac mai mult de 24 ore de cand nu a facut. La 48 de ore pun supozitorul. Ce pot sa fac mai mult? cum sa o ajut? am citit de toate si situatia asta sa dureze asa mult nu am mai auzit... Daca era cu lapte formula schimbam laptele..dar asa?parca nu as intarca asa repede..ma gandesc ca trebuie sa existe o solutie si cu laptele meu. Ma poti ajuta pls? Multumesc mult.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna ziua, fete dragi!

La multi ani cu sanatate si numai bucurii tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui, inclusiv lui Bobo!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Alina, ce poze superbe, ce familie frumoasa! Acum am vazut ca Alex si Olivia sunt o combinatie intre tine si sot. Credeam ca seamana numai cu tine...
Se vede ca v-ati distrat pe cinste, relaxati mereu si cu bujori in obrajori! Privelistea de la aproape 3000m e uimitoare iar Munchenul merita vizitat!

Sa va fie de bine si la cit mai multe asemenea calatorii!!!

PS> ce ma enerveaza cind merge greu forumul.

29+ cu David

Multumesc mult!Asa e ,seamana si cu mine si cu sotul!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina, mananca tu asa:
portocale,rosii, miere, ou moale, smochine, prune uscate, smanatana.
Si nu-i mai pune supozitor, s-a format un reflex aiurea
Mie dr mi-a zis ca e normal sa faca si la saptamana alaptata exclusiv, cata vreme e moale. Asta pt ca nu exitsa reziduuri in laptele matren...se asimileaza f bine.
Pt dureri de burtica, wrap:)

Fa-i si masaj la burtica in fiecare seara la baita.

la multi ani de sf Ion!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178

sa ne dea putere sa mergem mai departe....

Pai normal ca mergem mai departe, dar nu musai pe acelasi drum!

In momentul asta sunt pregatita pentru orice, si sa se termine aici, si sa continui si sa se termine mai tarziu, si sa continui si sa fie bine. Pur si simplu m-am impacat cu mine. Trebuie doar sa aleg calea.

Mey, vezi ca ban cu 3 fete nu exista!
Lasand gluma la o parte, ma bucur ca te-ai impacat cu tine insasti si din optiunile expuse, se pare ca ai analizat foarte atent situatia.
Un mare, sa alegi cea mai buna solutie pentru tine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
A, va mai intreb si aici, daca poate sa-mi recomande cineva un dermatolog mai bun?

Vezi ca in urma cineva ti-a recomandat un dermatolog bun...nu mai tin minte cine si pe cine a recomandat, 'sapa' si tu in ultimele 2, poate 3 capitole...Dar sigur cineva ti-a recomandat un dermatolog bun, deci nu vei sapa degeaba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Am admirat frumoase poze cu Tudor, frumosul delfinas...

Multumim! Acum am adimrat si eu Craciunita cocheta...ce bine ii sta cu bascuta alba, la 4 dimineata!
Cum merg cautarile de slujba? Tin pumnii!

Pentru celelalte mamici, sa stiti ca eu am vazut TOATE pozele, dar nu stiu daca am zis, oricum, ma iersti ca sunt gravida si uit repede sa zic!
Dar nu uit ce copii frumosi, mari si cocheti am vazut. Care mai de care mai grozav!

Mergi la inceput