Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)
Raspunsuri - Pagina 11
Celia spune:
Danyela, multumesc.
Erina, multumesc. E vorba de Andreea , ea e sub tratament cu antibiotic(Zinnat) si siropele Rhinathiol, Ketof, nurofen...
Pentru tuse eu i-as da prospan ca am fost multumita de efectul avut la ea , dar mi-i ca se bate cap in cap cu rhinathiolul...si evit sa modific ceva in schema dnei dr...Plus ca are si prednison , pe care il fac cu miere ca sa-l poata lua...(de asta mi-e groaza...asa i l-as scoate din schema...)
Daria cum e?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
luy spune:
Tuturor sarbatoritilor de astazi, un cald LA MULTI ANI ! cu multa, multa sanatate si bucurii
Miruna Ioana de Lia_B
Olivia Ioana de Alinkav
Sara Ioana de Gabriela77
Natalia Ioana de Toma_lly
Miruna Ioana de Andreea1002
Ioana de Carpatina
Teodora Ioana de Jojo_miha
Ioana de Anomar12
Alexandra Ioana de Balaceanu_l
Ioana Teodora de Dorabora
George Ionut de RGE
O imbratisare si un pupic special si pentru o Ioana sub acoperire
:
diwana 
Sa aveti o zi minunata !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
aeperju spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor(inclusiv sotului meu)!
Numai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
valentina_22 spune:
Baietel viteaz Ionut de mami RGE,
Mamici sub acoperire diwana si Erina!
Multi ani cu sanatate pentru sotior de mami aeperju!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mandarinutza spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de sf. Ioan !
Gabriela, e foarte frumos numele Sofia, si merge asa frumos cu Sara. Si eu ma gandesc la nume pt bb2, deocamdata ma gandesc numai la nume de fetite, intrucat presimt ca e tot fetita. Am trecut pe lista pana acum: Anastasia (dar nu ii place sotului), Alexia (s-ar putea sarbatori cu Antonia care e nascuta pe 30.08 chiar de sf Alexandru),Ana, Corina (numele nasei ei), Mirona (am citit Cartea Mironei de Cella Serghi si mi-a placut tare mult numele acesta), Ilona, Ilinca, Iarina, Clara. Mai am timp de gandire suficient.
La Antonia, a fost usor sa aleg numele, intrucat de multi ani m-am rugat la biserica sf Anton si mi-am dorit ca primul copil sa poarte numele sfantului. Dar acum mi-e greu sa aleg urmatorul nume.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danyelle005 spune:
Roxana iti doresc multa putere sa treci peste aceste momente grele 
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
alinkav spune:
Am trimis linkul spre poze, mai am de adaugat si cele din Viena.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dantje Un an nou plin de lumina si multe bucurii. Wow felicitari gravidutelor. |
Unde umblasi? Hai repede cu stiri despre voi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
sim_stoian spune:
La Multi Ani, dragele mele! Sa aveti un an nou cu multe bucurii si impliniri!
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Ion sau Ioana.
Luy, care e al doilea nume al tau? ![]()
Am cam absentat de aici pentru ca am fost fff ocupata inainte de Craciun, iar pe 27 dec am plecat spre Salzburg si am revenit pe 3 ian seara, iar de pe 4 am reinceput si serviciul... Sper sa reusesc sa va povestesc cum a fost si sa incarc pozele pe Picasa.
Sa aveti o zi buna.