Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

sa aveti o noapte foarte frumoasa cu vise colorate! :)

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele,

pentru ca nu am reusit sa citesc nici macar o pagina sper ca sunteti bine si ca ati pasit in noul an cu dreptul!
noi am facut ieri vaccinurile de 4 luni, infanrix penta si prevenarul si seara am facut febra....prima febra ....a trecut dupa 2 doze de nurofen la 8 ore insa dimineata a revenit iar, chiar 38,8. Frigea Ama mea ca un cozonac...imi venea sa plang..dupa inca o doza de 3 ml si sosetele cu spirt si-a revenit si nu a mai facut...
nu am mai fost alaturi de voi si imi lipsiti enorm pentru ca sunt tare in urma cu somnul...am reusit sa mai reglam problema in ultimile doua zile in sensul ca adorme in leaganul electric foarte bine insa tot amanam sa o mutam in patut de teama sa nu se trezeasca...papa si noaptea la 3 ore si e tare obositor..ea la 6 saptamani dormea super si papa si la 8 ore si am crezut ca am trecute de aceasta etapa...nu stiu cum sa fac sa adorma la ea in patut...am incercat tot iar sa o las sa planga pana invata ca trebuie sa adorma acolo nu pot....mi e teama sa nu stea prost in leagan si imi fac o mie de griji..

va sarut si sper sa revin....

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

selen felicitari pentru grasunica. pupam fetele.

elle sa treaca starea blu. recunosc, merg pe stradala plimbare si mai cade ochiul pe mine printr-o vitrina si imi vine sa ma iua la palme. acum am renuntat la dulce si colac peste pupaza, desi am cerut expres ca fara dulce, mama mi-a trimis pachet cu ceva carnaciori proaspeti si...prajituri. si pe deasupra a mai pus si mama lui niste fursecuri. . cum Doamne iarta-ma sa te tii de treaba. ii tot spun mamei sa nu mai faca atatea, frate0miu e cat china, iar tata diabetic si mi-a spus ca mi-a facut placinta cu fructoza de-al lui.

crystina . sa stii ca fodnul de ten magic il iau cu mine peste tot. zambetul, recunosc, mi se trage de la Piski, ca daca m0ai vedea in viata de zi cu zi...as fi o cearcana toata. o mare cearcana umflata cu pompa. ce te inteleg cu intorsul la munca. eu nu mai merg la 1 aprilie ca ne-au acordat housing benefit. la mine mai e si problema ca nu mai vreau acolo. o invidiez pe raluca ca i s-a facut dor de munca. eu am deschis mailul de serviciu in seara asta si mi s-a facut pielea gaina intr-un mod neplacut. nu mai vreau acolo. colegii imi spun cu oroare ca nu mai fac fata. deja unii au si plecat. altii se gandesc sa plece. cred ca ma urasc putin la cata munca au cu clientii mei. imi zicea una dintre fete ca ea nu mai poate si ca vrea sa-si gaseasca altceva. cum de am tacut si ma facut si nu m-am plans ca e ingrozitor de mult. asa ca de 2 zile ma tot codesc sa scriu emailul sefului sa-i spun ca eu vreau sa stau acasa pe toata perioada concediului si sper ca pana atunci sa gasesc altceva. cred ca as intra in depresie sa trebuiasca sa stau pana la 7-7.30 seara la munca si sa nu-mi vad copilul 12 ore. poate daca as avea ceva part time mai aproape de casa si ceva la care sa ma duc cu sufletul intreg, ar fi altceva. asa, nu. prefer bani putini si sa-l aud pe Piski urland decat sa-l aud pe sef promitand marea cu sarea si sa muncesc ca nebuna pentru ei.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

asa .. am adapat cupilu' ..

criss eu tin pumnii sa fie bine .. cum mai e alexutul?

lullaby ce dulce e zbarliciul mic! si ce mami frumoasa are!

monica ce mare e atomix! si frumos pe deasupra! mai are un pic si-l ia pe varul lui mai mare .. dc ma torturezi cu tortul??

ioanna asa face anna de cateva zile .. o pun la san sa pape, si isi ridica picioarele, se arcuieste, trage de sfarc .. o doare burtica .. deh de la atatea tampenii si porcarii pe care le-am mancat .. sper sa se linisteasca acum ..

manga uf vitrinele astea .. ma deprima total .. eu evit si oglinda in ultimul timp ..

va doresc noapte buna.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elle, te-am prins! Hai sa ma ajuti cu ceva pls.
Deci, m-a trecut un fior gospodaresc acum 2 zile si-am facut o ciocolata de casa. Foarte buna la gust, dar e moale ma, n-o pot taia.
Oare ce-am facut gresit?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

elle draguto, te inteleg, dar sa speram ca ne-om reveni curand. eu am hotarat sa mananc mai atenta, dar in capul meu sa nu-mi spu nca fac dieta, ca atunci se duce naibii tot. asa ca mananc din toate cate un pik si fara dulce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Elle, te-am prins! Hai sa ma ajuti cu ceva pls.
Deci, m-a trecut un fior gospodaresc acum 2 zile si-am facut o ciocolata de casa. Foarte buna la gust, dar e moale ma, n-o pot taia.
Oare ce-am facut gresit?

de Natalia (03.09.09)

. asta e din programul mancat sanatos???? sa stii ca e o idee minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Maria, zace saraca ciocolata in frigider si nu se atinge nimeni de ea. Imi tine si Mihai companie la regim si ne pandim reciproc sa nu trisam.

Sa vedem cat rezist

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Maria, zace saraca ciocolata in frigider si nu se atinge nimeni de ea. Imi tine si Mihai companie la regim si ne pandim reciproc sa nu trisam.

Sa vedem cat rezist

de Natalia (03.09.09)

ce tare. bine macar ca ai cu cine. a mea zace pe dulap, dar mi-e jena sa o mananc. atata ma lamentez ca mi-ar da Sergiu cu ditamai batonul de toblerone intre ochi. si mai am si vreo 2 cutii de bomboane sub brad si un mos craciun, dar nu ma prea tenteaza. doar ca imi doresc 24 din 24 sa mananc ceva dulce, ceva nici eu nu stiu ce, dar altceva decat ce am in casa. cand am azuit ca vin praji de acasa, iar am inceput cu jelitul. si mi-a spus din start: ai grija cat mananci, ca iar te aud si nu mai vreau! oricum, cioco de casa, indiferent cat de dulce, nu se compara cu alea pline de E-uri si grasimi hidrogenate din comert. ieri am mancat portocala si tare buna a mai fost.

azi am indraznit la struguri. sper sa nu am dea Piski afara din casa.

croco inteleg cum e cu adormitul pe oriunde numai in pat nu si cat e de greu sa-l muti fara sa se trezeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ola, people!

ioanna, exact asa face si Filip, aproape la fiecare masa, cam de cand au inceput sarbatorile... Mi se pare ca ii lipseste pofta, mananca asa cumva in dorul lelei, se arunca cu lacomie pe san, suge, il scuipa, roteste capul stanga-dreapta, da din picioare, mai si tipa si o ia de la capat. Lapte este, zic eu, se aude cum inghite, iar cand are nesansa sa scoata sfarcul cand nu trebuie, tasneste laptele si ii uda frumusete de mocusoara. Eu am imprumutat cantarul de la prietena mea si a reiesit o greutate mai mica decat cea pe care o afisase cantarul pediatrului, la 3 luni jumatate. In speranta ca al doilea cantar e defect sau nu l-am pus eu in plan drept sau..., am inapoiat cantarul si ma ghidez simplu dupa faptul ca, odata alaptat, chiar asa cu show, sta linistit, gangureste, chiuie, rade si e vesel. Daca i-ar fi foame, ar plange rau, nu?
elle, pupam dulce si apasat sa treaca starea blue!

Imi dati si mie o idee de un scaun de masa ok? Thx!

liliana, asa de bine o regasesc pe Daria in descrierea pe care i-o faci tu Andrei... Chiar daca e un copil extrem de vesel, cu un ras sanatos si molipsitor, are o sensibilitate ascutita. Il iubeste pe Filip foarte mult, inainte de baita si de fiecare data cand il schimb, ii pupa ganunchii si talpitele cu nesat, cand se apropie de el, ia o figura induiosatoare si stralucitoare... CAnd Filip o mai zgaraie sau trage de par, gaseste in ea puterea, desi schimonosita de durere, sa nu se supere pe el, are capacitatea de a intelege ca "e mic, mami, nu stie, cum sa ma supar pe fratiorul meu?" Cu toate astea, resimte aparitia lui in familie. Am mai spus si alte dati ca sunt momente in care nu ma pot intelege cu ea. Inca nu am scapat de astfel de momente si culmineaza mai mereu cu fraze gen "in casa asta, nu ma intelege nimeni, asa ca o sa plec la alta casa..." Uof... Vrea luata in brate ca un bebelus, sa ii vorbesc pe acelasi ton ca atunci cand ma adresez lui Filip, in seara asta a vrut si ea sa adoarma cu foen-ul (dar si pe umarul meu ). Eu m-am straduit si sper ca am reusit sa ii alint ad-hoc, sa vorbesc la plural despre comorile mele, frumosii mei, iubitii mei etc...
E destul de dificil din punctul asta de vedere si asta ma face neputincioasa sa ma gandesc ca as fi capabila sa ma mai ocup si de un al 3-lea bebelus fara sa provoc (involuntar) rani, in sufletele celorlalti doi.

Incredibil, dar am niste arsuri, parca as fi insarcinata.

Ma duc la nani, ca e tarziu. Va pup pe toate!

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput