Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 6
madalina84 spune:
Aoleu asa fitzosi sunt cand le da dinti???M-a zapacit toata ziua,nu vrea decat in brate si daca l-ai miscat putin incepe scandalul.Toata ziua a stat numai cu pumni in gurita,cu degetele zici ca se cauta sa vada ce are pe-acolo.Pur si simplu tipa daca il deranjezi,nu plange doar tipa cat de tare poate.Spuneti-mi si mie ce as putea sa-i dau ca sa nu il mai deranjeze caci inele d-alea de dentitie nu vrea sub nici o forma
toate fetele
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
mary_07 spune:
Salutare
M-am tot gandit azi daca sa postez sau nu...Criss,te cred ca esti intr-o situatie extrem,extrem de grea...dar,imi permit sa vin cu un sfat/o parere..din cate imi amintesc eu,nu ai fost prea multumita de prestatia doctorului tau atunci cand ti-a facut ceza, si ma gandeam sa incerci sa vb cu un alt medic,unul foarte bun,poate el e de alta parere
Nu vreau sa sucesc cutitul in rana,m-am tot gandit azi ca poate e o solutie in cele din urma
Revin mai tarziu la povesti
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Dana15 spune:
seara buna!
Ioanna, fiica mea nu sta niciodata atat de mult la o masa..cel mult 15 min! eu zic ca daca puiul papa 35 de minute (suge efectiv sau si suzeteaza?!) se satura;
nu stiu daca este vorba despre aceeasi cauza de agitatie, dar citeam zilele trecute in dr spock ca atunci cand le apar dintisorii, in mom in care incep sa suga, ii mananca gingiile si de aceea se agita, ca ar vrea sa traga cat mai mult, intr-un timp cat mai scurt;
Diamar ce rau imi pare ca aveti pb de genul acesta cu David!. dar de cand este asa? de cand s-a nascut cel mic? oare daca il ignorati atunci cand incepe sa vb urat/sa arunce cu jucariile..oare nu ajuta? ma gandesc ca daca vede ca nu-l baga nimeni in seama, schimba metoda de abordare
Nela te astept cu drag la povesti..cum au fost artificiile pe la voi in noaptea dintre ani?
Criss multa putere iti doresc!
am vazut poze cu frumosul lui lullaby! ce freza smecheroasa! si pozele din Praga mi-au placut tare mult! wow!
m-am topit de drag sa-l vad pe Dragoselu! cum sta el cu manuta in capul celuilalt baietel!
Cristina ai fost la coafor?! iti dai seama ca asteptam pozici..candva, zilele acestea;
ce mai era?!
aa..cat am fost plecati aceste 2 saptamani, in vacanta la bunici, Ana noastra a crescut precum Ileana Cosanzeana..nu ne mai este buna cadita! de doua zile facem baita in cada!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crissbebe spune:
Mary multumesc de sfat dar azi am fost la alt doctor si mi-a zis acelasi lucru...deci mare lucru nu am ce face...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
crissbebe spune:
Fetelor al meu puiut iar doarme de la 7 jumate si nu a mai mancat de la 6 jumate...oare ce o fi cu el? chiar asa de obosit e micutul?
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
monica_dicut spune:
crisbebe, in perioadele in care au puseu de crestere dorm asa mult. Dragos imi dormea acum vreo 2 saptamani 4 ore jumate legat plus alte 2 reprize de cate o ora. Io ziceam sarumana
Iulika, esti o draguta ca de obicei . CHiar ma gandeam aseara ca nu l-am mai vazut demult pe Brucu. MA gandeam la el pt ca e singurul mai grasun si mai lngan decat Dragos dar mi-a trecut repede gandu sa cer sa ne pui poze ca ai musafiri valorosi
Danuta, multumim de aprecieri . Baietelul e varu Tudolel . Se inteleg tare bine baietii, se plac, inca nu se paruiesc
Ioanna, asa facea Dragos. EU am banuit ca nu mai curge cum trebe si i-am bagat bibe . Stiu ca Selenica zicea ca si Ebru mai facea asa. Al meu chiar maraia si facea destul de urat, ca si cum nu avea rabdare asa...si totul sfarsea prin plans, fara sa ne saturam, asa ca ii bagam rapid un bibe. SPer s anu fie cazul la voi. Lupta pt tzitzi
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 seara buna! Ioanna, fiica mea nu sta niciodata atat de mult la o masa..cel mult 15 min! eu zic ca daca puiul papa 35 de minute (suge efectiv sau si suzeteaza?!) se satura; nu stiu daca este vorba despre aceeasi cauza de agitatie, dar citeam zilele trecute in dr spock ca atunci cand le apar dintisorii, in mom in care incep sa suga, ii mananca gingiile si de aceea se agita, ca ar vrea sa traga cat mai mult, intr-un timp cat mai scurt; |
majoritatea timpului suge. e mai si agita.. ne mai si luptam
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Ioanna, asa facea Dragos. EU am banuit ca nu mai curge cum trebe si i-am bagat bibe . Stiu ca Selenica zicea ca si Ebru mai facea asa. Al meu chiar maraia si facea destul de urat, ca si cum nu avea rabdare asa...si totul sfarsea prin plans, fara sa ne saturam, asa ca ii bagam rapid un bibe. SPer s anu fie cazul la voi. Lupta pt tzitzi |
nici nu stiu cum sa va explic mai bine. trage tare si apoi incepe sa dea din maini si din picioare. scoate sanul, se uita in jur. il pun iarasi, incepe sa maraie, plange, urla, tipa, iar suge si tot asa. lapte este, de saturat se satura pentru ca nu mai cere decat peste vreo 4 ore dar frichineala asta ma termina psihic. o fi vreo toana adolescentina
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
MangaGirl spune:
buna seara fete dragi,
va tot alerg de azi dimineata. in sfarsit am terminat.
crissbebe imi pare tare, tare rau. mi-as dori sa poti sa tii sarcina, dar viata si sanatatea ta sunt mai importante. nu vreau sa-mi inchipui ce e in sufletul tau. mi se face pielea gaina doar la gandul de a fi pusa intro- situatie atat de sfasietoare.
alex imi pare tare rau de starea prin care treci. cred ca o mica pauza ti-ar prinde bine. nu ai uc cine lasa fata putin, cat iesi macar sa casti gura la niste vitrine. orice care sa te destinda un pic. chiar ii ziceam in seara asta Luciei la telefon ca citesc de atatia copilasi cu probleme sau bolnaviori incat nu are rost sa mai zic si eu ca mi-a pus parul pe bigudiuri azi. uka te inteleg. al meu azi a plans intr-una. si a si dormit putin.
bia esti o mamica foarte, farte frumoasa si blanda si cu un zambet superb. si da, Darie iti seamana extraordinar. cat despre ce zici tu la abdomen, e asa ceva? ma uitam pe amazon dupa o carte buna de nutritie in timpul alaptarii si am dat de www.amazon.co.uk/Lose-Your-Mummy-Tummy-Groundbreaking/dp/0738209813/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=books&qid=1262723657&sr=8-8" target="_blank">asta. explicatia din josul paginii mi s-a parut asemanatoare la ce spui tu.
lullaby frumos copil ai. ptiu, ptiu. ce zambet frumos si ce par smecheros. Piski al meu azi a adormit singur pe canapea pe la 7 dupa ce m-a adus in pragul nebuniei. ca sa vezi ca se verifica. uneori, au nevoie sa fie lasati singuri.
cu ocazia asta, la multi ani sarbatoritilor de azi. sa creasca mari su cuminti si cand or avea probleme cu dintii, sa fie calmi si zambitori.
liliacule cum altfel, draga mea, decat de bine puteam gandi de tine? ce m-ai impresionat cu Andra. dragii de ei, ce-o fi trecand prin capsorul lor? ma refer la fratii/surorile mai mari.
nela . si multumesc. culmea, mi-am facut breotunul ca sa ma ce prinde in clama. arat ca o scolarita din aia tunsa castron. apropo de tunsoare castron...pana pe la 8 ani am fost tunsa numai Mireille Matieu. obsesia mamei, coafura perfecta, m-a terminat cu freza aia. si dupa aia mi-am lasat par lung pana la fund si nu ma mai lasa s-al tai. si cat il mai uram la spalat. pe vremea aia nu existau filari, scari, etc. al meu era lung si foarte des. il frecam ca pe rufe.
dana. si zici ca a crescut Ana lugojana? ce vesela e ea in pzoele de Craciun. foarte, foarte draguta, iubita de ea. subscriu la treaba cu biserica goala.
iuliko te salut cu respect.
raluca_u ce mi-a placut de tine azi. sa stiti fetelor ca are fata asta o voce asa de calma si blanda.
monica ce mi-a placut de Dragos in vestua in carouri. si are un zambet asa smecheresc si niste ochi de te baga in boale. si mi se pare mie sau tunsoarea asta te face mai cretulie? ca tot ziceai tu ca ti l-ai dori mai cret. eu va recomand fetelor sapunuri organice solide in loc de cele lichide. va garantez ca parul va fi mai sanatos.
oare mai voiam sa zic ceva?
mada imi pare tare rau de Iri marait. dar dupa cum ii explicam si lui sergiu in seara asta...mai au si eu suparari. nu de alta, dar ne-am plictisi cu ei doar veseli. apropo de pumni...a inceput si al meu. ii baga pe amandoi o data si dk are vreo paturica pe el, o linge si pe aia si si-o inghesuie pe toata in gura. nu mai spun de toate jucariile lui super balosite. dar nu pare sa aiba igngiile inflamate.
trimit si revin, sper.
ah, mai voiam sa o salut pe kemsy.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ellenuta spune:
seara buna
sper sa pot sta cu voi un pic, sa ma lase zuza mica ..
ieri a facut 3 lunite anna .. a ajuns la 7660g si 66cm.
eu sunt tot blue in continuare, nu stiu ce naibii am .. parca nu-mi convine nimic si ma simt ca o casnica din aia obosita, grasa si urata ..
alex bb sa fie sanatos, asta e cel mai important. nu te supara din cauza lapticului, asa a fost sa fie .. cat despre vaccin, dr mi-a spus sa astept minim 1 luna intre ele .. sa stii ca si eu am simtit ostilitate fata de copiii mei .. mai ales in momentele in care eram cu nervii la pamant si deprimata, cand plangeau de numa si nu le convenea nimic .. dar, trageam aer adanc in piept, ma razboiam cu o perna si trecea ..
vik eu voi incepe cu suc de mar si morcov .. si apoi cu legume. la eva am inceput cu fructe si legumele nu i-au placut neam .. masa de pranz este un cosmar in prezent .. abai ii var supa/ciorba pe gat ..
cristina tin pumnii sa-si faca treaba psiholoaga si sa fie totul ok!
raluca uf Doamne ce rau imi pare ca nu ati scapat de probleme si ati stat mai mult prin spital .. ce pot sa-ti spun .. decat sa ma rog sa fie bine si tie sa ai multa putere mami sa le duci pe toate.
selen ebruska ta este o frumoasa motata! mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit de soacra ta .. traim intr-o lume nebuna .. sper sa fie bine!
biaz tare frumusei pustii tai! darie parca e un actor .. e tare expresiv si finut.
monique ai cui erau calutii aia frumosi! ce dulcica e teo!
cris of of .. tare incercata esti. ce pot sa-ti spun .. sa ai multa putere sa mergi mai departe. imi spunea o colega de la clopotei ca nasa ei a ramas la 3 luni dupa ceza si a tinut sarcina. a nascut o fetita perfect sanatoasa si totul a decurs ok .. in conditiile date, cel mai bine ptr tine ar fi avortul .. sunt impotriva lui, dar e mai important ca tu sa fii sanatoasa ptr alex si ptr viitori copilasi ..
liliana pupa elle pe andruska frumoasa si sensibila!
off .. plange anita .. revin
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun