Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 5
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Crsitina, uite-ma AICI cu noua freza. Nu mai spun ca mi s-a incretit ca naiba parul si-mi sta in toate directiile . Voi cauta si poza cu mine blonda, creata si slaba ca e pe undeva pe un cd sau in calc mare si o voi adauga. Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
O frumoaså, o draguta cu niste ochi tare frumosi pe care Drågoselu' se pare ca ii mosteneste
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
selen80 spune:
Monica Atomixu e foarte tare! ce costumatie smecheroasa a avut de Revelion si cum tine el manuta pe capul baiatului
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
anamaria1979 spune:
!Buna seara si de la noi!
Crissbebe! Esti o mamica foarte buna si sper sa iti gasesti linistea necesara cat mai repede ca sa te poti ocupa de fiul tau cel mic.
Cristina sanatate fetitei. Mi se par cam multe scaune recunosc ca eu sunt cam panicata. Sa nu se deshidrateze fetita.
Raluca_u sanatate multa lui Stefanut.
diamar78 spune:
Salutare!
Sunt in urma cu cititul dar nu promit ca o sa ajung la zi.
Piticul meu doarme din ce in ce mai putin iar noaptea se trezeste plangand de 3-4 ori pe noapte, el care inainte se trezea doar pe la 5,30. Nu stiu din ce cauza, isi baga pumnutii in gurita dar si da din picioare in momentul cand se trezeste plangand. Totusi, ma gandsc ca nu ar trebui sa-l doara burta de la colici la varsta asta mai ales ca el nu a prea avut colici nici cand a fost mai mititel. Vreu sa-i recoltez urina maine pt ca stiu ca si de la infectii urinare ii doare burtica. In rest e un scumpel, rade, gangureste. Cred ca l-a tot auzit pe fratelo cum striga prin casa si a inceput si el sa strige tare.
Crissbebe, imi pare rau sa aud ca esti pusa intr-o situatie dificila. Eu nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, sa inteleg ca ai fost la dr si ai vb cu el. Pt alinarea sufletului nu ar strica sa mergi si la un preot.
Si eu am de gand sa merg sa ma spovedesc pt ca ma simt un pic goala pe dinauntru pt ca nu am reusit sa ma spovedesc in postul Craciunului. Imi pun semne de intrebare unde am gresit in educatia celui mare de nu-l mai pot stapani sa nu arunce cu lucruri dupa noi si sa nu ne mai faca prosti.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Lullaby_2009 spune:
Va multumim pentru aprecieri.
Cristina mie i se pare ca asa greu creste parul, pana voi ajunge la lugimea dinainte o sa dureze. De aceea iti spuneam sa te mai gandesti. Tu cum ai decis? pentru Emma sa fie bine si pentru ca azi e sarbatorita. Si Alex de Anamaria da petrecere azi. La multi ani! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Noi nici nu am inceput bine petrecerea ca deja bebe doarme.
Selen asa cu Ebru cea curajoasa. A crescut frumos, bravo, mami!
Fragutza spune:
Bun gasit!
Azi am tot zis ca intru s-o imbratisez pe Cris si sa-i zic sa ia decizia in care ea are incredere.
M-am vazut cu 2 prietene azi, foste colege de serviciu si mi-au povestit ce au mai facut, pe unde au mai lucrat,proiecte etc...asa dor mi s-a sa muncesc, sa ma duc la munca din nou.
V-ati gandit cand va intoarceti la serviciu?
de Natalia (03.09.09)
crissbebe spune:
Raluca multumesc mult de incurajari...
Cat despre serviciu..eu mi-am depus din decembrie actele de indemnizatie...vreau sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de puiul meu si sa-i vad fiecare zambet,fiecare miscare...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
crissbebe spune:
Cristina sa-ti traiasca fetita, sa te bucuri de ea si sa-i uram "la multe lunite"
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
lutoniana spune:
Seara buna fetele
Crissbebe iti doresc numai bine si maimult decat orice multa sanatate atat tie cat si bebelusului.
Nela ma bucur ca te-ai reactivat
Cristina am dovedit pastaile cu carnita de vita si maine imi fac paste cu legume
Despre botez inca nu stim dar te anunt si pe tine si pe Liliac ...ar fi minunat pentru mine sa ne putem vedea si schimba cateva vorbe.
Eu pe 20 mai am un vaccin pt Davidelu si apoi sa vedem cum poate sa-si ia Adi liber ...si totul devine palpabil si concret numai dupa ce luam biletele de avion. Doamne ajuta !
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
mai fetelor vin si eu cu o intrebare.
copiii vostri cum stau la masa la san? adica dau din maini si din picioare si tipa si se agita ca al meu? asa face de cateva zile si nu stiu de ce. cred ca renunta la o masa si trece la 4 pe zi. acuma doarme de la 5 jumate, a papat la 4 si a stat la san vreo 35 de minute. eu cred ca mananca bine dar de ce se agita in halul asta oare!
sa stii crisbebe ca eu tot citesc ce-ti spun fetele numai ca nu vreau sa-mi dau cu parerea pentru ca este foarte delicata situatia asa ca nu pot decat sa te sustin din umbra!
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre