Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui millie

Hello
La multi ani sarbatoritilor zilei
Buburuza mea vrea sa plece la plimbare
http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?action=view¤t=05012010032.flv

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

valeu, dar merge nu se incurca!!!!

Foarte tare! Bravooooo!!!

eu nu pot vedea filmul
E atasat si la semnatura la poze

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Anamariame, bravo! Nu-ti bate capul cu branza topita si botzarella, in regimul disociat e voie, cata vreme n-au fost amestecate cu paine sau alte chestii! Si eu la ziua de lactate bagam o sana, un kefir, un lapte batut dar si mozzarella sau svaizer daca aveam prin frigider si simteam ca ma roade stomacul. Daca simti ca cedezi nervos cu disociatul pe zile, alterneaza-l cu disociatul pe mese. Bei dimineatza sana/iaurt etc, dupa 3-4 ore bagi niste pulpe la cuptor, dupa alte 4 o salata de cruditati sau niste legume fierte. Succes! Eu numai de maine ma reapuc. Tocmai am mancat niste sarmale cu paine proaspata!!Aaa, am uitat: dupa inovatia Biancai, ai voie intr-o zi pizza vegetariana!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)8luni
ai uitat sa ii spui de cele 4 patratele de ciocolata neagra pe care trebuie sa le manance zilnic
Cum, cum??? Si eu abia la ora asta aflu? De unde sa scot cioco neagra acum?De obicei nu sunt fan dulciuri, dar ciocolata neagra chiar imi place!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:

Citat:

Anamariame, bravo! Nu-ti bate capul cu branza topita si botzarella, in regimul disociat e voie, cata vreme n-au fost amestecate cu paine sau alte chestii! Si eu la ziua de lactate bagam o sana, un kefir, un lapte batut dar si mozzarella sau svaizer daca aveam prin frigider si simteam ca ma roade stomacul. Daca simti ca cedezi nervos cu disociatul pe zile, alterneaza-l cu disociatul pe mese. Bei dimineatza sana/iaurt etc, dupa 3-4 ore bagi niste pulpe la cuptor, dupa alte 4 o salata de cruditati sau niste legume fierte. Succes! Eu numai de maine ma reapuc. Tocmai am mancat niste sarmale cu paine proaspata!!
Aaa, am uitat: dupa inovatia Biancai, ai voie intr-o zi pizza vegetariana!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

ai uitat sa ii spui de cele 4 patratele de ciocolata neagra pe care trebuie sa le manance zilnic

Cum, cum??? Si eu abia la ora asta aflu? De unde sa scot cioco neagra acum?
De obicei nu sunt fan dulciuri, dar ciocolata neagra chiar imi place!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Lasa ca am mancat eu si pentru tine astazi.

Ai aflat totusi. E si maine o zi. Uite acum bag un patratel pentru tine (heidi dark extreme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:

Mababei, Sophiphi are 5 dinti jumate. Primul i-a aparut la 4 luni jumate iar la 5 luni avea deja doi, dar musca f. rar si eu intuiesc cand vrea sa muste, fiindca i se citeste pe mutra!! Cateodata zic:"bai, mi se pare" si in ciuda privirii ei diabolice ii dau sanul...si de fapt nu mi se parea! Deci eu zic sa fii foarte atenta la mutra lui, sa-i anticipezi actiunile, nu e greu! In general fac asta daca nu le acorzi atentia cuvenita (vb. la mobil de ex, asta a fost greseala majora pentru mine, pedepsita prompt) sau daca nu le e foame, numa vor sa se distreze.
Acum daca va zic o faza, poate ziceti ca delirez, exagerez, fac scenarii. Dar va zic. Intr-o seara sugea Phiphi si vad ca are o mutra mai...hm, pusa pe rele si in secunda urmatoarema musca. Ok, zic:"Nu!" si retrag obiectul distractiei. In clipa urmatoare ea casca gura cu limba scoasa si va jur ca pe mutra ei se citea:"vezi, am acoperit dintii cu limba, chiar am chef sa sug, promit ca nu mai fac!" Eu ezitam si ea se uita ostentativ cu limba in pozitie de supt si cu niste ochi blanzi care spuneau:"curaj!". Asa ca i-am dat din nou...intr-o secunda limbutza i-a disparut si hatz, mi-a mai tras o muscatura si in timp ce io bagam tzitzanul la loc, nervoasa, ea radea!!
Acum ziceti ca-s nebuna. Dar eu sincer cred ca bebelusii sunt muuult mai istetzi/ingeniosi/cu personalitate decat suntem tentate sa credem noi.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Ilinca, si Calin imi arata "privirea" cand e pus pe muscat, de regula ca o "penalizare" la ceva impus (gen... hai la nani) dar mai musca si fara preaviz, mai mult isi "aseaza" mamelonul mai spre maselutze si trage ca un catelus. Senzatia...de nepretuit. Oricum ma alint spunand ca renunt la alaptat doar ca musca ! Mi-a fost destul de greu sa nu renunt la alaptat, mai ales ca el de la inceput a mers pe san si lapte praf iar in diferite perioade el nu prea voia, cei din jur imi spuneau "nu mai chinui copilu', da-i lapte praf" dar eu incapatanata ca un taur ( care este) am decis sa continui sa-l alaptez. Si povestea a fost cu happy end ca puiul a devenit si e si acum mare tzatzofil , il amagesc cu tzatzi ca sa-i pot da biberonul. Oricum target-ul este un an asa ca mai decid atunci ce si cum voi face!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Mai fete, eu va urez noapte ca ma duc la . Cine stie ce planuri are cu mine odrasla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503Lasa ca am mancat eu si pentru tine astazi.Ai aflat totusi. E si maine o zi. Uite acum bag un patratel pentru tine (heidi dark extreme)
Multumesc, Bianca! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Multumim, multumim.
Voinicel si luuung Calin, file din poveste vrem sa-l si vedem

http://www.lucamic.blogspot.com/

Multumim si noi! Poze www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

habar nu am ce sa va zic; eu una nu m-as vaccina niciodata cu un vaccin produs "instant", netestat pe termen lung, ma rog, nu lung... dar macar 2-3 luni; plus ca am auzit ca deja au aparut mutatii in virus... deci e posibil sa ne vaccinam degeaba, sa luam alta tulpina; este o nenorocita de viroza, care isi face victimele la fel ca oricare alta boala; daca as fi convinsa ca vaccinul imi ofera protectie l-as face, dar stiu cazuri concrete de imbolnaviri de gripa porcina ca rezultat al vaccinului... sigur, nu au fost grave, dar de curiozitate oamenii si-au facut analizele... si ghici... porcina

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Multumesc! M-au cam speriat cazurile astea tragice dar nici mie nu-mi prea vine sa fac vaccinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetele, ma iertati ca am dat tonul la discutii picante. Daca anul trecut m-am uitat pe pereti... (macar anul asta sa mai vad si tavanul) Hai ca ma duc la ca zic numai prostii.

Da' daca tot sunt nesuferita in seara asta, vreau sa o intreb ceva pe Anca: V&T sunt marisori, nu mai tine figura cu barza, cum le-ai explicat de bb3 si de daddy? Daca nu vrei sa raspunzi ignora-ma, dar pt mine e o lectie de sinceritate si comunicare cu copiii.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele care mai sunteti! Itru si eu la spartul targului sa multumesc celor care ne-au felicitat azi la implinirea celor 10 lunite. Multumiri si .

In alta ordine de idei, am aflat ca tu ARIS te ocupi cu imobiliarele.Numai Bucuresti sau si alte judete? Pot sa-ti trimit un pm ? poate ma poti ajuta...

BIANCA am citit ca-i dai mancare lui Vlad direct din borcanel si chiar sfatuiai si alte mamici;nu vreau sa te supar, dar incearca sa nu faci un obicei din asta pentru ca mai tarziu o sa-ti vina tare greu sa-l inveti la castronel si la farfurioara lui. Cunosc cazuri aici cand deja copiii sunt mari si mamicile inca le mai pun mancare in borcan pt ca nu vor altfel; si eu ii dau din borcanel dar numai cand sunt in deplasare si nu am conditii unde sa spal castronul in rest, acasa, rastorn mancarea din borcan in castron. Nu te supara!

Si tot legat de mancare, al meu are aproape toate mesele inlocuite. Programul de masa ar fi urmatorul:
- dimineata la 6.30-7.00 papa tzitzi
- 9 gris cu lapte( instant de la Milupa)
- 12-12.30 masa de pranz(legume cu carnita)
- 13-13.30 tzitzi
- 16 fructe
- 19 cereale
- 20 tzitzi
si apoi somn pana dimineata la 7.
Azi la 10 luni are 9 kg si 75cm, 6 dinti si inca 2-4 care il chinuie si nu mai apar.

cam atat despre noi.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput