Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Ilinca chiar si eu vroiam sa abordez aceeasi problema! Noi mancam dimineata fructe cu biscuiti, adica para, marul nu ni-l place, de la banana ne constipam, am incercat si mango nu ne place (nici mie), la pranz mancam piept de pui fiert cu morcovi si cartofi sau tot piept de pui cu brocoli si dovleac. Atat stie mama sa faca! Iar seara pe la 6 iaurt de la Humana (de care Iulia nu e foarte incantata mananca vreo 7 lingurite), inainte de culcare cereale(doar orez cu roscove)
Ce doream eu sa va intreb: voi de cand ati inceput sa le dati iaurt la bebei??? Si branzica??
Am vazut reteta de branzica cu iaurt, am notat si vreau sa o incerc dar nu stiu de cand?
Gianina34 si noi adunam la fel apa din camera (de pe parchet), am mutat-o cu cadita cu tot in cada din baie, avem cada pe colt si astfel eu stau pe scaunelul din colt iar sotul afara din cada, iar eu evident trebuie sa imi cumpar o pelerina de ploaie. Arat ca dupa o ploaie torentiala, Iulia da din picioare sunt uda mereu pana la piele.
aris26 e tare pustiul tau!
Ne apar si incisivii central de sus si suntem tare maraite!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Cami, iti urez si eu bine ai venit ca nu am apucat pana acum.

Legat de mancare:

-daca ii place banana, eu in locul tau as inlocui orezul cu roscove de seara cu un tipde cereale fara orez (sa nu se constipe) si i-as da banana dimineata (in combinatie cu branzica e buna)
- nici eu nu sunt o mare bucatareasa insa combin mai multe legume. Incearca sa pui tetlina, patrunjel, albitura- parca are alt gust fiertura aia.
- poti incerca dovleac copt cu scortisoara de ex (asta e solutia noastra la masa de dimineata daca nu ii place intr-o zi ce i-am facut)
- legumele cu carnea sunt mai bune la cuptor decat fierte. Eu cand fac ceva la cuptor ii dau si lui Vladimir pt ca pun multe ierburi,putin ulei de porumb si apa, fara sare si alte condimente si iese super bun.

Bafta ca nu e greu. Poti sa ii dai si mancare de oameni mari daca nu are sare, vegeta. porc si alte chestii interzise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Deci Dyana, ne vaccinam sau nu contra gripei?! Respectam decizia autoritatii in materie! Anul trecut cand eram gravidute ne-ai spus sa NU ne vaccinam - atunci era vorba de gripa sezoniera!

habar nu am ce sa va zic; eu una nu m-as vaccina niciodata cu un vaccin produs "instant", netestat pe termen lung, ma rog, nu lung... dar macar 2-3 luni; plus ca am auzit ca deja au aparut mutatii in virus... deci e posibil sa ne vaccinam degeaba, sa luam alta tulpina; este o nenorocita de viroza, care isi face victimele la fel ca oricare alta boala; daca as fi convinsa ca vaccinul imi ofera protectie l-as face, dar stiu cazuri concrete de imbolnaviri de gripa porcina ca rezultat al vaccinului... sigur, nu au fost grave, dar de curiozitate oamenii si-au facut analizele... si ghici... porcina

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca i-am vazut pe cei doi Luca. Foarte tari!!!

Pana la urma poate se hotaraste si Aris cum o sa il strige pe copchil. Ca eu lui Vladimir am ajus ca ii zic Bulescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05
Am vazut reteta de branzica cu iaurt, am notat si vreau sa o incerc dar nu stiu de cand?

eu zic ca poti incepe sa ii dai branzica de casa,eu i-am dat incepand de pe la 6 luni jumate.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aoleu, Bianca, da' alea-s un "must", ca sa ma exprim in limbajul revistelor "glossy"?! Ca io dupa trista tentativa cu ciocolata aia amara ca viatza lu' Fefeleaga am renuntzat la acele patratzele! Care-i faza cu ele? Accelereaza procesul slabirii sau ce?! Ca daca-i asa, ma sacrific!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Da, sunt un must!Habar n-am la ce sunt bune. Asa scria acolo ca trebuie. Si daca trebuie am mancat si eu. Cica pentru starea ta de bine si nevoia de dulce:))

http://www.rina90.ro/ro/rinas_90_retete_culinare

gasesti acolo mai multe detalii. NU mai stiu unde am citit dar te inspiri tu si mai adaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

ana, serile trecute n-am reusit sa pun poze, iar azi cand sa ma pun pe treaba, nu-mi accepta parola. Vrea cineva sa mi-o zica si mie?

Si fetele, eu nu primesc surpriza de la anca, dar sunt curioasa tare. Nu vrea nimeni sa ma lumineze? Zau ca nu spun nimanui!

Dar ce plimbareti sunt baietii vostri!!! Al meu in patru labe primii pasi si apoi taras ca e mai rapid. Cu asta am o problema, ca stam la parter si e rece pe jos, nu-l pot lasa mult, mai ales ca merge ce merge si apoi se aseaza pe burta sa studieze modelul de pe covor. Special pt asta ne-am cumparat covor, care s-a dovedit o buna investitie inca de cand a picat copilul in cap pe el.

A, ana, tare imi plac filmuletele cu Luca si Mura.

Gina lui Ian, unde e? A venit, a "incurcat-o" pe Sophiphi, ca Lena pe mutzu(care era cat pe ce sa calce stram, noroc cu Ilinca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

cami_05 mai poti sa ii dai ananas dar nu in combinatie cu branza ca este = gust amar. bianca inca odata mii de pt pont.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Hello

La multi ani sarbatoritilor zilei
Buburuza mea vrea sa plece la plimbare
http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?action=view¤t=05012010032.flv

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie