Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut filmuletz cu Vitamina mergaretz! Adelake inca nu are asemenea performante... cre'ca trebe sa-i mai dau broccoli! Ea se deplaseaza in 4 labutze. In 2 doar daca are de ce sa se tina sau de cine.

Am trimis pm.

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
DENISAMADA ma framanta o intrebare catre tine, ca stiu ca ti-ai luat brad tot de la Ikea si tot in ghiveci. Bradul e inca in viata? Ca al meu s-a uscat cam pe 28-29 decembrie si mor de ciuda!

Al meu a rezistat pana pe 3, cand l-am desfacut. E drept ca i-au cazut destul de multe ace, dar eu sper sa reziste... L-am dus in garaj, nu am avut curaj sa-l duc direct afara, oricum mare diferenta nu e... Vad eu we viitor cum il gasesc... sper, in viata.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui provista

simplyana_ e clar stie luca sa faca intoarcerea din 3 miscari

provista, chiar in momentul asta Luca sta atarnat de masina de spalat si asteapta sa se termine prog, sa deschida usa si sa scarmene din nou in rufe, ca din cauza lui le-am mai dat o clatire . Si ma gandeam: uite la el, parca e Dragos al provisei atarnat de aragaz...
Am facut si poze, cand am timp le pun pe blog.

cunoastem pozitia la masina de spalat, il fascineaza cum se invart toate alea pe acolo si cum clipesc ledurile si tare ar mai vrea sa schimbe programele dar mai ales ii place sa se aseze in cadade rufe si sa ajute la intins

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, nu va inchipuiti ca sta la izontala, numai daca ii e somn, altfel in 3 min e in picioare.

Gina, am incercat si gimnastica la verticala, dar la mareata mea inaltime nu prea merge asta ca sa incheiem in aceeasi nota.

Provista, a descoperit si Crist aragazul.

Ilinca da, is smecheri foc. Al meu se joaca nonstop cu mingiute: el le arunca si tu tre' sa i le aduci la loc. Intr-o zi era in premergator si tata era pe post de catel, eu spalam gresia din hol si piticul vroia sa apuce mopul. Tata nu-l lasa sa iasa din camera, asa ca ce face hotzul? Ii arunca mingiuta si, cand tata se intindea dupa e, el vajjj afara din camra, dupa mop.

Aris, eu l-as lasa, dar aluneca rau far covor. Imagineza-ti c anul trecut au venit niste prieteni cu copii si se jucau de-a patinoarul pe parchet.

Mai vroiam sa zic ceva, dar a venit soatza si tre' sa cedez laptopul.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

aaa, am vrut sa va intreb. ai vostri au obiceiul asta tampit sa va indoape cu ce ai ei in mana? mancare, jucari sau alte alea? ca asta isi imparte mancarea cu toata lumea doar daca se uita la el

25 martie 2009

DA. E foarte darnic Vladimir. A dat morcov la un catel in marinimia lui. A mai dat niste pizza. Mie imi da tot timpul ce mananca el, adica imi baga in gura. Amandoi ne mozlim la masa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

urmeaza masina de spalat, chiuveta. in seara asta dragos nu poate sa se culce pana nu termina de spalat rufe ... stie el ca maine e mare sarbatoare.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

urmeaza masina de spalat, chiuveta. in seara asta dragos nu poate sa se culce pana nu termina de spalat rufe ... stie el ca maine e mare sarbatoare.

harnic tare Dragos !! si frumusel !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

novus

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Anamariame, bravo! Nu-ti bate capul cu branza topita si botzarella, in regimul disociat e voie, cata vreme n-au fost amestecate cu paine sau alte chestii! Si eu la ziua de lactate bagam o sana, un kefir, un lapte batut dar si mozzarella sau svaizer daca aveam prin frigider si simteam ca ma roade stomacul. Daca simti ca cedezi nervos cu disociatul pe zile, alterneaza-l cu disociatul pe mese. Bei dimineatza sana/iaurt etc, dupa 3-4 ore bagi niste pulpe la cuptor, dupa alte 4 o salata de cruditati sau niste legume fierte. Succes! Eu numai de maine ma reapuc. Tocmai am mancat niste sarmale cu paine proaspata!!
Aaa, am uitat: dupa inovatia Biancai, ai voie intr-o zi pizza vegetariana!
Simplyana, oricum Manole nu va scapa de smotoceala cand va incepe si Sophiphi deplasarea, fie in picioare fie de-a busilea. Nu va avea scapare. Ca asa o mai duc la el si ea-l "mangaie", ii baga degetele-n nas etc iar el sta ce sta si apoi ii intoarce gratios spatele. Sunt convinsa ca-n inimioara lui sensibila se cam teme de ea!
Hmmm...deci asa cu orezul...deci intai sa-l macin si apoi sa-l fierb; bine am inteles?
Monnvas, presupun ca are Cristian shosetutze de-alea anti-derapante, nu? Nu-s eficiente pe parchet? Ca Sophiphi are vreo 8 perechi dar inca nu e cazul sa le foloseasca. Ea abia de vreo 2 zile isi ridica curul cand sta pe burta, deci face si ea precum catzelusul; si tin minte clar ca baiatul lui Leeloo facea asta pe la 4 luni!! E, ce sa faci, lenesha ca ma-sa...
Interesant e ca desi un incisiv lateral de sus i-a inmugurit mai de multisor, el a ramas tot in stadiul de muguras alb sub gingie in timp ce un incisiv central, desi inmugurit mult mai recent, i-a spart deja gingia si se vede si se simte la pipait...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

ai uitat sa ii spui de cele 4 patratele de ciocolata neagra pe care trebuie sa le manance zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cami_05 eu am inceput sa-i dau iaurt si branzica de pe la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aoleu, Bianca, da' alea-s un "must", ca sa ma exprim in limbajul revistelor "glossy"?! Ca io dupa trista tentativa cu ciocolata aia amara ca viatza lu' Fefeleaga am renuntzat la acele patratzele! Care-i faza cu ele? Accelereaza procesul slabirii sau ce?! Ca daca-i asa, ma sacrific!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput