Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Si daca ma puteti ajuta cu un sfat.

Am fost ieri la control la rinichi(control pe care il fac din 6 in 6 luni) si doctorul nu a fost deloc multumit de rezultatele analizelor. Adevarul e ca am cam sarit calul in perioada cat am fost in Romania si tot ii spuneam maica-mii ca o sa-mi iasa analizele tare "frumoase" dar ea imi spunea ca odata in an vin si eu acasa si de ce sa nu mananc ce vreau. Drept urmare acum m-a pus la regim fara sare si fara carne(de porc), fara coicolata si fara fructe. Acestea din urma ar creste Potasiu(care deja e mare) si este daunator rinichilor. Iar tensiunea trebuie sa mi-o tin sub control cu medicamente. Luam si inainte med pt tensiune dar doc de fam mi-a spus sa nu mai iau ca nu mai este nevoie.
In fine, problema se pune pt BB2. Doc nu mi-a interzis sa raman din nou gravida, dar mie imi este teama tinand cont si de ceea ce am patit acu 4 ani. Daca mi s-ar intampla ceva,nu mi-as ierta-o in veci ca las baiatul singur, pe de alta parte nu vreau sa-l privez de bucuria de a avea un fratior sau o surioara, ca nici noi nu am crescut singuri. Offff ma tot framant si nu stiu ce hotarare sa iau .
Voi ce ati face in locul meu??????

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna si de la mine.

eu scriu in viteza. am intrat sa pun pozele pe dvd-uri ca maine duc laptopul in service
cami, bun venit in gasca noastra.

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.
magdy, bun tare gabitzu, somnic singur, papa ca lumea. l-ai "aranjat" bine. ai facut din el baiat papacios si ascultator ca face nanita mult si singur. bravo tie

am vazut poze si filmulete cu bb de simplyana, millie, mababei, provista.mi-au placut bb-ii "mergaciosi".iertare daca am uitat pe cineva.
bb luca e un super sofer.
de vitamina nu mai zic. ce frumos a luat-o el din loc. direct cu a 5-a.
cristian si bunica lui. monvas, is bestiali amandoi. mama ta e frumoasa rau. arata tare bine, si sunteti un trio foarte reusit, ca bb seamana cu tine si tu cu mami. incarcat 45 de ani la mami a ta, dar e max max sa stii.maria nici rupta de oboseala nu sta la orizontala in patut. aaaaaa, si mi-a placut la nebunie cum isi tot baga el suzeta in gurita. prea tare.

maria incearca sa stea singura in picioare drept pt care s-a dezechilibrat azi de 2 ori si are 2 semne frumoase. sper sa-i treaca.

altceva....aaaa, ne ies caninii , sus dreapta si stanga. e cam sacaita.
i-am facut in seara asta o combinatie.....lapte cu orez(praf)+banana+gem de mere(facut de mine pt ea special)+biscuiti.
a halit tot. abia mi-a lasat o lingurita. 150 gr. eu is multumita.

de regim.....ce sa zic.nu-i de mine ...momentan. am facut o mancarica de mazaresos, cu marar, usturoi si carnita multa si am mancat o paine odata. era proaspata.mancarea a ost de vina ca a avut sos.

fereasca dd de o interdictie de la vreun dr, ca atunci ma las de acest hobby

ayla e in vacanta cumva? sper ca da si ca e bine.

multi si noapte buna.

din 10 martie 2009, mami fericita de

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI
poze noi
http://news.webshots.com/photo/2735879440103769444fBmYEU

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Intru sa va salut rapid si sa va urez din nou UN AN NOU CU CAT MAI MULTE IMPLINIRI.
LA MULTI ANI! sarbatritilor de azi si maine si de pana acum cu intraziere.
Am vazut niste ghiocei plimbareti si frumosi toti unu si unu...si sunt tare trista ca al meu ori nu vrea, ori e puturos ...ori nu stiu.
Suntem mai bine de fapt ne-am cam revenit la normal.A inceput sa manance iar, de dormit mai greu dar asta este.A slabit, asa ca suntem la categoria pana si noi, 8 kg la 9 luni jumate..dar nu ma mai stresez, oricum si cand mananca nu se pune ..ce sa mai zic acu ca nu a mancat mai nimic 2 saptamani.
Si tot nu avem dinti,cu toate ca e gingia modificata si multe din toanele le-am pus si pe seama zimtisorilor, da nimic.
Am citit parol da nu mai retin nimic ,eu in loc sa imi revin cu memoria stau tot mai prost.
Ma duc sa sau mai bine zis sa incerc ca si asa nu sunt buna

ps azi m-am tot gandit..Luana face azi maine UN AN...DOAMNE

de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Kea

sa stii ca legat de surpriza, eu am trimis pm la cateva mamici, insa tie nu ti-am trimis dintr-un singur motiv: eu am retinut ca prin vara [poate august] cineva te-a intrebat de ce nu aaree numeole celui mic, decat keutu, si nici poze, iar tu ai explicat ca esti intr-un mediu destul de "connected" si ca nu doresti sa publici asa detalii... prin urmare, nu ti-am dat pm pt a nu te forta cumva... surpriza o are Ayla, caci mi-a facut frumoasa placere sa imi dea un mms cu surpriza pozata la ei acasa, asta m-a incantat f tare, la fel ca si raspunsul geaninei specificand ca a pozitionat surpriza cum imi doream eu. Asa ca poti cere poza Aylei. Dupa asta, daca vei dori, spune-mi. Forma finala a surprizei am ales-o in asa fel incat sa fie oricand updatata si extinsa, in urma unei intrebari de-a Ilincai. Dupa ce primesc toti surpiza, voi explica tehnicile de "maintenance si upgrade".

Monvas si barza

V+T sunt mari si cam de vreo 2 ani stiau ca un bb apare in burta mamei, apoi mama merge la spital si medicul il scoate. Nu stiu nici pana in ziua de azi care este, clar, rolul barbatului . Despre daddy, ei l-au vazut doar in vizite oficiale, de zi, si ne-wild si stiau ca este un om cu care imi face placere sa stau de vorba si sa merg la "cofetarie", era plauzibil, caci eu sunt fun dulciuri . Chiar il botezasera spionul, ca ii privea ff atent, dar fara sa zambeasca sau sa isi glasul ca pe nivelul copiilor, ci discuta cu ei destul de serios. Cand am ramas gravi, le-am zis ca va veni o surioara sau un fratior. Prima lor grija a fost sa liciteze ce va fi, vero voia fata ca sa-i impleteasca codite [adica s-o chinuie] si tudor baiat, ca sa se joace fotbal, apoi a urmat votarea de nume. Nici prin gand nu le-a trecut ca pe langa mama [ei locuiesc doar cu mine] a mai participat si altcineva la facut bb. Cand s-a nascut, parca cineva [care stia de daddy, dar nu stia dc aflase sau nu de bb]a intrebat: si tata lui bb, ce zice? Iar v+t iute au raspuns: pai zari zice ca sa avem grija de el, sa nu il calcam din greseala cand ne alergam pe covor . Mirat, acea persoana intreaba [asa, intre gluma si serios]: "pai.. cine e tatal lui bb?" si v+t au raspuns: "pai zari e, cine sa fie, ca el vine vineri si duminica sa ne aduca dulciuri, nu el e tatal nostru?" Si asa s-a incheiat subiectul barza 3. Dar tu, monvas, planuiesti bb2 abia cand micsunelul cristi isi va da doctoratul? .

magdy
Eu as infia un al 2-lea copilas, parerea mea.

Sper ca Olisoara se descurca intre skiuri si alaptat, la cat de rapid e bosul la masa, cred ca se rezolva in teleski. Acum, sper sa nu inghete marfa, sa se diversifice bosul direct pe lapte frappe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ca de fiecare data din luna in luna:P

am petrecut minunat de craciun..pela rubedenii unde am mancat bine desi am slabit considerabil in ultimele luni..am 57kg...dar vreau sa ajung la 53..poate chiar mai putin..burtica a scazut..dar ink mai este un colacel..cred ca se va duce prin miscare..
oricum tin sa va anunt ca ne asteapta o nunta ca in povesti..pe 12 iunie sper sa fie..desi este post atunci ce sf Petru si Pavel...dar poate ca ne primeste preotul..tinem neaparat la data de 12..k ne urmareste acest numar

si vreau sa fiu miresik frumusik asa cum se cuvine la varsta si reputatia mea de fosta balerina

revelionul in schimb a fost cu peripetii..o fost o complicatie la petrecere intre 2 grupuri si eu am pikt cel mai prost..deoarece am fost oarecum impinsa fara voie pe scari si am entorsa la genunchi si sper sa nu fie nimic grav la menisc..acum sun cu el in ghips de 4 zile..mai am 3:P..plus un cucui in frunte si nas lovit..n-asm mai avut de niciunele pana acum..am trecut cu bine si peste acest incident neplacut..

Tudor este nemaipomenit..creste..are 9 kg iar de lungime..nu stiu..dar banuiesc undeva pe la 75cm..sta in picioruse fara sprijin mai tot timpul..azi s-a ridicat a 3 a oara in picioare fara sa se tina de nimic..pasi de unul singur nu a facut deloc..incercari esuate...nu isi poate indoi piciorusul ca sa pasesca..e mic ink:D dar oricum incearca..daca il tin de mana face f corect chiar si 10 pasi..apoi oboseste..oricum nu il fortam k este tmp:D

zice mama, papa, apa, baba, baie, tata rar, dada...tipa la catel (*un pechinez salbatic..catea..) o urmareste prin casa..dar e rea si il cam composteaza de manute..insa el tipa mai tare si e cu gura la urechi..apoi il linge pe manute..dar oricum asa face si cu noi:P

se urca si se da singur jos din patul nostru..are 4 dintisori (dar asta stiati deja:P)

trage de tit ce apuca..dar este atras in primul rand de cabluri spre teroarea nostra..

de mancat cere din ce in ce mai mult..si nici nu mai stim ce sa-i dam..am cam ramas ce-i drept la un meniu de bebei..
pate ma mai ajutati voi cu ceva sfaturi..

8-9 lapte 3 240ml
11-12 fructe cu branzica si bibe de suc de fructe (castran plin)
15-15 30 legume cu carne pui sau vita sau ou
18-18 30 iaurt cu fructe sau biscuiti
20-20 30 lapte de noapte 240ml

la masa de prans variez mancarica..si iaurtul il mai inlocuiesc cate-odata cu gris cu lapte (dar nu-i prea place)

am citit ceva de dovlecei copti cu scortisoara si de legume la cuptor..o sa incerca..
si am mai si citit ca ar rebuii sa schimb masa de fructe pe care o am la 11 cu cea de legume? oare de ce?

hai k am sa mai citesc si vad eu cum fac..papa mancarica si de la noi..piureu, zacusca pe painik i-am dat, ciorbita de rosii, cu bors..ii plac f mult!

felicitari plimbaretilor! am vazut filmulete si poze!

va pup si va dorecs un an minunat!

15-16 legume cu carnita vita sau(

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Bravo Leeloo ca ne-ai mai scris, .

Tudor al tau e nemaipomenit dc sta asa mult in picioare rfara sprijin si se mai si ridica!!!

Cu masa, mai incearca un pilaf semi-sarbesc, spanacel, semi-sufleuri, zic semi ca se fac niste mici modificari, de exemplu, la pilaful sarbesc, fiind pt bebe, eu nu as cali ceapa, ci as fierbe-o precum carnita, la sufleu, nu as pune albus, doar galbenus, etc... Dar am o indoiala la zacusca [desi eu sunt mama ei ], nu e ok pt bebe, chiar dc e facuta din legume, insa la cat ulei si ceapa prajita e acolo... in plus are sare, apoi si legumele fiind calite in ulei, inainte sa inceapa sa foarba, iar e prea greu pt ficat, eu stiu ca SI pt oamnei mari e considerata o mancare grea!!!

Cu facultatea, cat mai ai?

Legat de nunta, ce va atrage la acea data, 12-le sau luna iunie? Ca poate alegeti 12 septembrie, parca si ziua ta e pe atunci, nu? Fiind post, e mai discutabil, sigur, la masa puteti avea mancare si-si, dar parca la biserica, fiind post, eu personal nu prea asociez postul cu distractia, ca deh, in mintea mea [v-am mai zis ca nu mi-am incheiat reflectia personala cu privire la religie, inca scriu la o carte pe tema asta] postul e o perioada de rugaciune, de ne-infrumusetare cosmetica, de amor nu mai zic, de acceptanta a mortii, si cumva a tristetii, chiar dc preotii zic sa fim fericiti postind... Dar e doar parerea mea, voi, dc va simtiti ok cu alegerea, si dc va simtiti binecuvantati asa, intre voi doi, asta e cel mai important .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hello anca! mi-a placut raspunsul la intrebarea cu barza si bebe3

zacusca i-am dat asa cateva inghitituri..mai mult de gust..nu a fost o masa alcatuita din zacurca pe paine:P..cu calitul ai dreptate..mai gru pt mine k parca nu-mi iese mancarea ca lui alin..eu il rog pe el sa-i faca..k atunci tudor papa f bine..si eu am mai multa rabdare sa ii dau sa pape (desi nu avem probleme niciodata cu el) si sa-l adorm sau sa ma joc cu el mai in liniste..k alin il trace il fataie..il agita..se bucura e el tare cand sunt doar ei doi..

data de 12 ma atrage..tudor e nascut pe 12, alin e pe 7 eu pe 5 ..impreuna fac 12..ne-am cununat pe 12, eu sunt nascuta la ora 12..avem multe persoane dragi imprejurul nostru care au legatura cu cifra 12..si chiar pe data de 12 (2002 noiembrie) ne-am cunoscut..

iunie..pt k atunci pica 12 intr-o sambata..si stim sigur ca lumea u a plecat ink in vacanta..pt k este mai cald..

legat de post..daca preotul nostru cu care am facut botezul este deacord..este un om deosebit (biserica din piata amzei) atunci noi nu avem nimic impotriva ca este in timpul postului...credinta vine din suflet parerea mea..nu trebuie aratat prin posturi si suferinta sau mai stiu eu ce..decat daca sufletul tau o cere..oricum nu cred ca DD asta vrea de la noi..:)

multe pareri pe aceasta tema si nu as vrea sa se faca un subiect...

va pup ma duc la nani..si pt k a trecut postul..sper sa nu fi intrat in altul:P ma duc sa ma prostesc cu tati in liniste

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete si ghiocei,

La multi ani sarbatoritilor zilei ![/b]

Azi ...in sfarsit...facem si noi vaccinul pentru 6 luni-adica Di-Te si antipolio la 15,15 suntem programati la dr ca sa nu stam pe holuri cu ceilalti bolnavi.Sper ca totul sa fie ok

Astept surpriza.... ..care cred ca-i pe drum

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza! Intru repede sa ma vait si sa justific lipsa...

Mi s-a stricat acumulatorul de la laptop si am ramas fara baterie...sunt pe Sub Pamant SRL... Am reusit sa mai incarc cu bateria de la Cata dar el i-a laptopul la serv si nu imi lasa acumulatorul acasa. Am facut comanda pe net dar vad ca mai am de asteptat. Dar si cand voi avea din nou acumulator...rup internetul in doua. Aa, am uitat sa spun ca laptopul e usor bolnav adica nu sta fara incarcare decat max jumate de ora (asta e, asa cum e imi fac treaba cu el).

Sa fac un usor raport ca nici nu stiu de cand nu am intrat:
Ieri am pus coletele pt Gige si Georgiana.

Am ramas cu o restanta de anul trecut la Ilinca. Raresu suge degetul nonstop....stiu ca m-ai atentionat odata intr-un mesaj. Adica, intre doua linguri de mancare el mai baga un deget, cand se joaca un deget in gura si prefera sa aduca jucaria la gura ca sa foloseasca mana din gura decat sa o dea jos...si sa isi foloseasca ambele maini la joc. Deci,...crede-ma cand am spus ca sunt disperata stiu ce spun...adica nu se justifica suptul...nu e nici de foame, nici de sete,...Aa, nu mai spun ca atunci ii este somn NU adoarme fara deget. Degeaba i-am dat suzeta (era si normal sa o trateze ca o jucarie) ca sta cu ea intr-o mana si cu degetul in gura. Noaptea se trezeste (de fapt, nu sta cu ochii deschizi, banuiesc eu ca se trezeste) si jump...sdegetul in gura. Intelegi de ce sunt disperata...suge degetul nonstop...

Multumesc pentru urarile de ieri cand Raresu a facut 10 luni. Deja ne gandim la motz, cum il organizam.
Nu am citi din urma deci nu stiu ce s-a mai intamplat...

Intru cand mai imi permite laptopul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici,

unde-i cafeaua? unde-i cafeaua?
ca am avut o noapte fff agitata cu treziri din 1/2 ora cu plansete, probabil dintisorii - dar care, ca noua deabia ce ne-a iesit si al 6-lea si altii nu se zaresc la orizont... sau probabil acum cresc, dupa cum ne-a explicat odata ayla, mai stii

La multi ani! dragilor nostri:

Damian Calin,bebe de anncutza
Luca,bebe de Simplyana_m
Andreea-Diana,bebe de veron1ca
Radu Mihai,bebe de curea
Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae
Maya Andreea, bebe de Simina_kin

si mamicii Inna30

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput