Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Vai Gianina scuze...,
iar am intrat si n-am dat nik de baut sa-mi fie rusine uitati cat vreti
si drept recompensa:
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
dodo-pui - se accepta, asa ca ma autoservesc cu portie dubla
nu stiu ce am ca nu reusesc sa vad nici filmuletul lui aris, nici ce ai postat tu
tare mi-ar place sa ne vedem cand vii in bucuresti
stiu ca-i tare scump dr la care mergeti, sa-mi spui daca pot sa te ajut cumva ca tare as vrea
sa ai marsupiul la tine pt bebe ca nu stiu unde ai reusit sa-ti faci programarea dar daca ai norocul sa nu-i mearga liftul sunt muulte etaje de urcat si coborat
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui millie Buburuza mea vrea sa plece la plimbare http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?action=view¤t=05012010032.flv[/left] |
bravo, bravo, bravo, plimabri cat mai placute fara accidente
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Azi la 10 luni are 9 kg si 75cm, 6 dinti si inca 2-4 care il chinuie si nu mai apar. |
dragos si gabi se vorbesc sa nu se depaseasca in greutate si lungime
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Gianina34 spune:
aris - multumesc mult
sper sa ma mobilizez in wk sa vad ce-mi iese (ochii cu certitudine ca trebuie sa stau cu fundul in sus sa frec)
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Gianina34 spune:
novus - am pus pozele la semnatura
bine-nteles ca sunt pozele de la 8 luni si nu de la 9 cum am scris acolo - aveam in cap pozele cu luana la 9 luni si asa am ramas setata
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Gianina34 dodo-pui - se accepta, asa ca ma autoservesc cu portie dubla nu stiu ce am ca nu reusesc sa vad nici filmuletul lui aris, nici ce ai postat tu tare mi-ar place sa ne vedem cand vii in bucuresti stiu ca-i tare scump dr la care mergeti, sa-mi spui daca pot sa te ajut cumva ca tare as vrea sa ai marsupiul la tine pt bebe ca nu stiu unde ai reusit sa-ti faci programarea dar daca ai norocul sa nu-i mearga liftul sunt muulte etaje de urcat si coborat |
si eu sper sa ajung..pe 28...adica sa am banii(200 pentru consultatieI+B si 300 drumul(toti 4-caci singura nu am curaj cu ambii)).si DA mi-ar place sa ne putem vedea
De carat e mult mai simplu(Isabella a castigat un sling la un concurs-si de atunci nu ne mai despartim de el)
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Wow, ce viteza are Timeea!! Super! Sophiphi e mai lenesa, dar poate peste 2 luni va avea si ea ceva tentative de mers, cine stie?
Chiar: anamariame si Gaza, ca fetele voastre-s mai de-un leat cu a mea: Eva si Gazulina stau in patru labe, cu fundul ridicat? Ca Sophia se ridica mult in bratze dar fundul tare rar si-l sincronizeaza, si numai pentru cateva secunde.
Magdyi, Bianca i-a pus in borcanel sa-l mai smechereasca fiindca se saturase de mancarea ei; are Vladimir castronele si farfurioare ca am vazut pe youtube. Dar mie nu mi s-ar parea o tragedie nici daca unui bebe i-ar placea sa manance din borcanel decat din castronel, ce ar fi asa de grav?!
Tufete, eu cu ciocolata neagra nu prea ma-mpac; asa ca o sa mananc doar cate un patratzel la cateva zile. Oricum mie dupa o zi doua de dieta de-asta imi dispare nevoia de dulciuri, chiar nu sufar.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
anamariame spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Wow, ce viteza are Timeea!! Super! Sophiphi e mai lenesa, dar poate peste 2 luni va avea si ea ceva tentative de mers, cine stie?Chiar: anamariame si Gaza, ca fetele voastre-s mai de-un leat cu a mea: Eva si Gazulina stau in patru labe, cu fundul ridicat? Ca Sophia se ridica mult in bratze dar fundul tare rar si-l sincronizeaza, si numai pentru cateva secunde.Tufete, eu cu ciocolata neagra nu prea ma-mpac; asa ca o sa mananc doar cate un patratzel la cateva zile. Oricum mie dupa o zi doua de dieta de-asta imi dispare nevoia de dulciuri, chiar nu sufar.mami de Sophia-Diana (Sophiphi)8luni |