Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Vai Gianina scuze...,
iar am intrat si n-am dat nik de baut sa-mi fie rusine uitati cat vreti

si drept recompensa:

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Leeloo, e vorba de dovleac cu scortisoara, nu dovlecel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dodo-pui - se accepta, asa ca ma autoservesc cu portie dubla
nu stiu ce am ca nu reusesc sa vad nici filmuletul lui aris, nici ce ai postat tu

tare mi-ar place sa ne vedem cand vii in bucuresti
stiu ca-i tare scump dr la care mergeti, sa-mi spui daca pot sa te ajut cumva ca tare as vrea
sa ai marsupiul la tine pt bebe ca nu stiu unde ai reusit sa-ti faci programarea dar daca ai norocul sa nu-i mearga liftul sunt muulte etaje de urcat si coborat

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie
Buburuza mea vrea sa plece la plimbare http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?action=view¤t=05012010032.flv[/left]

bravo, bravo, bravo, plimabri cat mai placute fara accidente

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001
Azi la 10 luni are 9 kg si 75cm, 6 dinti si inca 2-4 care il chinuie si nu mai apar.

dragos si gabi se vorbesc sa nu se depaseasca in greutate si lungime

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

aris - multumesc mult
sper sa ma mobilizez in wk sa vad ce-mi iese (ochii cu certitudine ca trebuie sa stau cu fundul in sus sa frec)

avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

novus - am pus pozele la semnatura
bine-nteles ca sunt pozele de la 8 luni si nu de la 9 cum am scris acolo - aveam in cap pozele cu luana la 9 luni si asa am ramas setata

avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dodo-pui - se accepta, asa ca ma autoservesc cu portie dubla
nu stiu ce am ca nu reusesc sa vad nici filmuletul lui aris, nici ce ai postat tu

tare mi-ar place sa ne vedem cand vii in bucuresti
stiu ca-i tare scump dr la care mergeti, sa-mi spui daca pot sa te ajut cumva ca tare as vrea
sa ai marsupiul la tine pt bebe ca nu stiu unde ai reusit sa-ti faci programarea dar daca ai norocul sa nu-i mearga liftul sunt muulte etaje de urcat si coborat

si eu sper sa ajung..pe 28...adica sa am banii(200 pentru consultatieI+B si 300 drumul(toti 4-caci singura nu am curaj cu ambii)).si DA mi-ar place sa ne putem vedea
De carat e mult mai simplu(Isabella a castigat un sling la un concurs-si de atunci nu ne mai despartim de el)

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, ce viteza are Timeea!! Super! Sophiphi e mai lenesa, dar poate peste 2 luni va avea si ea ceva tentative de mers, cine stie?
Chiar: anamariame si Gaza, ca fetele voastre-s mai de-un leat cu a mea: Eva si Gazulina stau in patru labe, cu fundul ridicat? Ca Sophia se ridica mult in bratze dar fundul tare rar si-l sincronizeaza, si numai pentru cateva secunde.
Magdyi, Bianca i-a pus in borcanel sa-l mai smechereasca fiindca se saturase de mancarea ei; are Vladimir castronele si farfurioare ca am vazut pe youtube. Dar mie nu mi s-ar parea o tragedie nici daca unui bebe i-ar placea sa manance din borcanel decat din castronel, ce ar fi asa de grav?!
Tufete, eu cu ciocolata neagra nu prea ma-mpac; asa ca o sa mananc doar cate un patratzel la cateva zile. Oricum mie dupa o zi doua de dieta de-asta imi dispare nevoia de dulciuri, chiar nu sufar.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Wow, ce viteza are Timeea!! Super! Sophiphi e mai lenesa, dar poate peste 2 luni va avea si ea ceva tentative de mers, cine stie?Chiar: anamariame si Gaza, ca fetele voastre-s mai de-un leat cu a mea: Eva si Gazulina stau in patru labe, cu fundul ridicat? Ca Sophia se ridica mult in bratze dar fundul tare rar si-l sincronizeaza, si numai pentru cateva secunde.Tufete, eu cu ciocolata neagra nu prea ma-mpac; asa ca o sa mananc doar cate un patratzel la cateva zile. Oricum mie dupa o zi doua de dieta de-asta imi dispare nevoia de dulciuri, chiar nu sufar.mami de Sophia-Diana (Sophiphi)8luni
Nope, nu face nici Eva din astea. In schimb se deplaseaza in fund, asta v-am spus, nu?Si are o jucarie de care se tine bine si da sa se ridice, dar nu reuseste sa ajunga in picioare, asa ca ramane in aer cu funduletul la 5 cm de podea si se pune pe urlat sa vin sa o salvez, ca nu stie sa se lase inapoi in fund, cine stie ce crede ea, c-o fi la inaltime mare Cat despre cioco, nici eu nu servesc. Azi nu mai stiu ce sa mananc, asa ca pana la ora asta nu am servit nimic, ceea ce nu-i bun deloc.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput