Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
Luminel spune:
am facut o ciorba de rata de tara...oare as putea sa-i dau si fetei? fara carne...
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel ...dar o masa la ea dureaza cate 1 ora si...abia mesteca si uneori sta cu mancarea in gura degeaba...trebuie sa insist sa inghita, ma si enervez pe ea, mai tip...cam asa decurg mesele la noi...la voi cum este? (va intreb pe toate) |
Lumi, la noi nu dureaza chiar cate o ora, dar chestia cu tinutul mancarii in gurita ma dispeeeeera si pe mine. Ma enervez intotdeauna si nici nu vreau sa-l fugaresc prin casa cu mancarea, cum am ajuns sa fac la Andrei. El nu cere niciodata sa manance, daca ii dau bine, daca nu iara bine. Ba mint, cere prostii de le vede la frate-su, pufuleti, biscuiti, napolitane...
Alaturi de SEBI
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
Simo, te cred si te inteleg; mai patesc si eu cu Cristi asa...sper ca nu te-a deranjat remarca mea Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
DOamne Fereste..nicidecum
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Lorich spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, in special unui Mircisor dragut foc!
Am fost la plimbarica in parc, parea mai bine din casa, adica sunt cam 6 grada (o gramada de grade), dar un vant urat in parc si Robert alerga de parca era scapat din parnaie. Am vazut si una bucata Raducu molfaind la un covrig cu prietena lui, Nadine.
Inais poate ne vedem in wkd, da! Poate vorbim la telefon, daca gasim un moment propice.
Luminel nu vad de ce nu (cu ciorba de rata). E de la tara, e mai sanatoasa decat puii din comert care sunt oricum super super grasi! Eu i-as da si carne, pieptul ala e nebunie curata. N-ai stat fara Cristi>3 ore? Hahah..hai mai ca eu statusem mai mult de 3 ore, dar intr-adevar doar lasat cu tati sau cu mama mea, in altcineva n-am avut incredere inca. Se tot oferea socrela, dar ea e omul gen soacra lui Belleane care prefera sa se dea desteapta si sa te "protejeze" de info gen copilul plange, copilul are febra etc. Nu mersi!
Esme ce frumos ai relatat tu acolo! Ma bucur ca per total a fost bine.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Luminel spune:
citat din mesajul lui Luminel am facut o ciorba de rata de tara...oare as putea sa-i dau si fetei? fara carne... Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
Ma gandeam ca poate e prea grasa si greu digerabila fata de pui, dar m-am uitat in tabelul cu diversificarea si am vazut ca se poate da de la 5 luni...si ai dreptate Lori, fiin de la tara, e mai "curata" decat puii cumparati, umflati cu hormoni...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzam
Lumi, la noi nu dureaza chiar cate o ora, dar chestia cu tinutul mancarii in gurita ma dispeeeeera si pe mine. Ma enervez intotdeauna si nici nu vreau sa-l fugaresc prin casa cu mancarea, cum am ajuns sa fac la Andrei. El nu cere niciodata sa manance, daca ii dau bine, daca nu iara bine. Ba mint, cere prostii de le vede la frate-su, pufuleti, biscuiti, napolitane... Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
nici Cristi nu cere de mancare, tocmai de aia eu insist sa manance...nu-mi vine s-o las "in boii" ei...am obs. ca daca insist mananca, daca nu, face foamea...
Lilly79 spune:
La multi ani celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui
alysh concediu placut in Viena.Felicitari pt baietel.
doloress vad ca ai ghicit f bine ce se ascunde in burtici.Dupa ce raman gravi, te intreb ce se ascunde in burtica mea
mihaser si Julia are cateodata o energie si face numai boacane.Ultima distractie: indeasa piesele de puzzle, carti subtiri sau ce mai gaseste pe sub biblioteca.Si sa vezi distractie cand ma chinui eu cate-o juma de ora sa le scot de-acolo.Se baga in biblioteca sub televizor, si cand se ridica mai da cu capul si zice "buba" si vine la mine sa-i dau pupic.Dar nu ma asculta sa nu se mai bage acolo ca iar se loveste..Se invarte in casa cu mainile pe sus, si-atata se invarte pana ameteste si tipa si alearga de parca avem 5 copii in casa, nu unul
luminel Julia a inceput iar sa pape dupa o perioada cand lua 2-3 lingurite si gata.Si mananca singurica cat ii trebuie.Ii pun in fata castronelul, lingurita, furculita, eventual paine daca-mi cere si se descurca ea.In timpul asta mananc si eu sa-i fac pofta, sau spal vase.Cand se satura imi intinde frumos castronelul si imi spune "poi"=inapoi.Si supica mananca singura, dar o mai ajut, ca altfel ar fi jumate pe jos, si jumate pe haine, iar la ea in burtica mai putin.Sa vedem cat o va tine ca Julia are perioade si perioade .
Nu cred ca dureaza mai mult de 20 minute o masa.Eventual cea de fructe cand imi cere si cereale si tot ciuguleste acolo la ele.
Nici Julia nu cere de mancare, decat biscuiti, pufuleti sau ciocolata () si apa cand ii este sete.
aldaesme ma bucur ca v-ati simtit bine.Si ce fetita cuminte ai Asta cu punctele negative din tara, le cunoastem prea bine
inais cunoastem si noi pe NU f bine.Si sa vezi cum zice si Julia "da, da" cand vrea ceva si numai ca nu topaie de fericire cand vede ca i se indeplineste dorinta.Dar cand e de mers la nani(problema noastra), cand o chem la schimbat de scutec, spalat pe dinti, pe maini, etc e nuuu.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Luminel spune:
citat din mesajul lui Lilly79 mihaser si Julia are cateodata o energie si face numai boacane.Ultima distractie: indeasa piesele de puzzle, carti subtiri sau ce mai gaseste pe sub biblioteca.Si sa vezi distractie cand ma chinui eu cate-o juma de ora sa le scot de-acolo.Se baga in biblioteca sub televizor, si cand se ridica mai da cu capul si zice "buba" si vine la mine sa-i dau pupic.Dar nu ma asculta sa nu se mai bage acolo ca iar se loveste..Se invarte in casa cu mainile pe sus, si-atata se invarte pana ameteste si tipa si alearga de parca avem 5 copii in casa, nu unul luminel Julia a inceput iar sa pape dupa o perioada cand lua 2-3 lingurite si gata.Si mananca singurica cat ii trebuie.Ii pun in fata castronelul, lingurita, furculita, eventual paine daca-mi cere si se descurca ea.In timpul asta mananc si eu sa-i fac pofta, sau spal vase.Cand se satura imi intinde frumos castronelul si imi spune "poi"=inapoi.Si supica mananca singura, dar o mai ajut, ca altfel ar fi jumate pe jos, si jumate pe haine, iar la ea in burtica mai putin.Sa vedem cat o va tine ca Julia are perioade si perioade . Nu cred ca dureaza mai mult de 20 minute o masa.Eventual cea de fructe cand imi cere si cereale si tot ciuguleste acolo la ele. Nici Julia nu cere de mancare, decat biscuiti, pufuleti sau ciocolata () si apa cand ii este sete. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Lilly, sa vezi ce e la noi sub pat...
Julia mananca supa singura?!!!!! pai Cristi cred ca n-ar baga o picatura in gura...ea intoarce lingura cand o duce la gura si varsa tot...poate ca nu e bine, dar eu n-am nerv s-o las sa manance singura si se se faca... "ca porcii"
belleane spune:
pentru toate Ioanele si toti Ionii si in special un pup dulce si mic pentru Ioan mic de Reallaura.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
aelita spune:
La multi ani IOANELOR si IONILOR!
din ce mai fac ai nostri,Andres mananca singur,dar bineinteles ca da mult pe el si prefer sa ii dau,mai ales ca asa mananca repede,10 minute si gata.
ii aliniez in scaunele lor,si le dau lingurite in mana,iar eu cu altele le dau si eu.
asa ii termin pe amandoi odata.pana va ajunge urmatorul sa manance piure,Andres va manca bine singur,asa ca i-am rezolvat
de cateva zile zice >"mami" ca putea sa zica doar mama.acum cateva saptamni a inceput sa zica "tati" si "papi",ca la fel putea doar tata,silabe egale.
acum zice asa cu drag mami.
Sofia cand a inceput dupa "mama" sa zica "mami",le incurca si ma striga "mimaaa".
pe Sofia o striga acum AIA.inainte zicea DADA.
il intreb :
-cu cine a plecat tati?
-AIA!
-Si Andres cu cine a ramas acasa?
-mama !
ANIMALE pe care le numeste Andres:
papapa=girafa
momo=mono in spaniola=maimuta
talta talta=saltamontes=lacusta(si el cand sare striga talta talta=salta)
naina=gaina
dii=calul
oau oau=catelul(cam asa zic copiii ,un fel de ham ham "romanesc")
multe le invata pe afara,si apropos ca aici cateii nu fac ham ham ci oau oau,mai sunt si alte animale care fac altfel decat stim noi,si copiii astia ai mei invata de afara.
intr-o zi facea Sofia "coac coac" si eu zic:"asa face broasca,nu?" si ea zicea:"nuuu boaca! asa face ratza!"
pt ca aici ratele cica fac coac coac(am auzit apoi la desene si eu)si eu ce fac daca la mine ratza face mac mac??
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)