Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

tuturor Oanelor, Ioanelor, Ioanilor, Ionilor si puiului meu iubit!
Ali merci de cafeluta, sa va simtiti bine in concediu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 24+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La Multi ANi Mircisor scump si drag!!!!!!!!!!! Sa te faci bine repede.
De asemenea, tuturor Ioanelor, Ionilor si derivatelor. Sa fiti sanatosi!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Neatza! Multam de cafea Ali...sa va priasca Viena...

LA MULTI ANI! tuturor Ionilor, Ioanelor, Oanelor si in mod special pentru Mircea Ioan...Sa fie sanatosi si voiosi!

O zi buna sa aveti!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

alysh felcitari ptr Luca cel nazdravan...lasa ca mai faceti voi si o fetita

tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume...in special dsorului Mirci!

simo ce ciudat ca trebuie sa scoti portocalele...tocmai acum in sezon! Asta e! Sanatate!

ieri ne-a disperat Eli...s-a dezbracat de haine si le-a pus in masina de spalat...ne-a nenorocit un shift de la laptop...Gagica asta e dusa bine cu mintea...Cristi e mai cumintel...are 4 ani si tot nu face asa multe boacane
am reluat activitatea sportiva...si am scapat deja de 1 din cele 2 kg puse de revel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Laura, e si el bolnavior, normal ca nu mai mananca...Cristi a mancat bine de mica dar in vara, cand i-au iesit caninii si se mai pricopsise si cu giardia, a avut vreo doua luni in care nu mia manca nimic, nimic...decat lapte si pe ala cu pauze...ajunsesem un pachet de nervi...dar si-a revenit si acum mananca (ptiu sa n-o deochi!)

Ca tot vorbiram de mancare, se zice ca un copil trebuie sa aiba pe zi 3 mese principale si 2 gustari...voi chiar reusiti sa respectati regula asta? La Cristiana gustarile sunt cele doua mese de lapte...pai daca ea se scoala la 10, ii dau atunci micul dejun, apoi candse culca de amiaza baga un bibe de lapte, cand se trezeste mananca masa de pranz (care de obicei e pe la ora 3-4 sau chiar 5, depinde cat doarme) apoi masa de seara si iarasi un bibi la culcare...unde naiba sa-i mai bag si gustarile?!?!?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

revin...Cristiana de mancat mananca, dar o masa la ea dureaza cate 1 ora si...abia mesteca si uneori sta cu mancarea in gura degeaba...trebuie sa insist sa inghita, ma si enervez pe ea, mai tip...cam asa decurg mesele la noi...la voi cum este? (va intreb pe toate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Imi cer scuze ca dau buzna dar am nevoie de voi ,adica Alex mai are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie-are si bazar aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

An Nou Fericit!!! Sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de toti cei dragi ai vostri!

Ziua Buna!

Sa scriu si eu doua randuri ca sa nu-mi pierd dexteritatea.

Am fost in "vacanta" aka vizite si oboseala in Romania. A fost mai bine decat ma asteptam din cel putin doua motive. Unul ca am facut toate vizitele obligatorii inainte de sarbatori si prin urmare am prins lumea "pe picior gresit" adica nu aveau sarmalele si carnatii gata si deci nu era nici o sansa sa ne indoape - asta a fost CLAR premeditata. Apoi fiindca am un copil MODEL care timp de 16 zile cat am stat in Romania nu a plans NICIODATA peste zi. A avut cateva nopti in care s-a trezit urland APA, APA, pe motiv ca oricat am incercat sa convingem parintii mei sa nu faca cald la ea in camera, nu a ajuns la destinatie asa ca bea biata pishcotzica cate 300ml apa in toiul noptii. In Romania e si mult mai uscata atmosfera decat aici si cumuland asta si cu caldura mare rezultatul era un copil aproape deshidratat. Sub brazi a gasit diverse chestii Lorelei, nu prea multe ca nu aveam loc sa le transportam, asa ca mai mult s-a depus in contul ei...evident ca in ambele locatii (si la socrii si la ai mei) a primit cate o jucarie si ceva hainute. Evident toata lumea ne-a admirat copila, cat de frumoasa si cuminte si desteapta si sociabila si prietenoasa si pupacioasa este . Nah ne-a unsa la suflet, dar cu mana pe inima recunosc ca asa e .

Punctele pozitive ale vizitei in Romania:
- revederea parintilor si bunicilor,
- inflorirea relatiei dintre Lorelei si bunici din care reiese ca Lorelei ii agreeaza mai mult pe bunici decat pe bunice in ambele parti,
- cateva seri in doi sau in mai multi prin baruri "dansante" deci si cateva tangouri, foxuri, rock 'n roluri care ne-au lasat cu febre musculare de mare exceptie.
- datul cu saniuta;
- intalnitul catorva dintre prietenii din studentie si/sau liceu;
- piata micilor producatori din centrul orasului - din pacate inca mica insa foarte curata si cu produse bune...asa cum ar trebui sa fie o piata de genul asta.

Puncte negative:
- stresul tuturor vanzatoarelor, minunata intrebare "n-aveti sa-mi dati zece bani, da' cautati" asta dupā ce le-am explicat ca abia ce am scos bani;
- condusul teribil si fara cunoaserea regulilor elementare de circulatie, sau incalcarea lor flagranta (despre asta revin ca e musai);
- mancarea - se gateste teribil de gras...cel putin in MM cel putin in perioada asta...am si uitat cat de gras;
- caldura mare in toate casele unde se zvonea ca ne vom aduce copilul (pe durata intregii sederi in tara Lorelei nu a purtat un body cu maneca lunga!)
- politica! (de tv nu prea am ce zice ca daca am uramrit ceva au fost doar discovery si ceva filme pe scifi)

Despre circulatie. Intre Cluj si Dej s-a facut un drum exceptional, cu cate o banda pe fiecare sens si cate o banda de avarie, nici macar lata suficient pentur o a doua masina. Ei bine acolo se circula in felul urmator. Daca te consideri prea lent si/sau daca esti camion...pe banda de avarie, cu o roata inca pe banda normala, daca te consideri gigi viteazul pe banda de mers normala cu viteza peste masura. Daca esti soferi civilizat si stii ca nu ai ce cauta pe banda de avarie atata timp cat nu esti utilitara si nu ai girofaruri si surlete si trambite si circuli cu viteza regulamentara pe banda ta vine gigi viteazul din spate si te claxoneaza, se baga in spatele tau pana te face sa incalci legea si sa te dai la o parte pe minunata banda de avarie cand de fapt el ar trebui sa te depaseasca in modul cel mai normal trecand pe banda celor care vin din sens opus dupa asigurarea de rigoare. Cel mai tare ma mira ca politistii "tre" sa isi faca amenzile din radare cand daca ar sta pe drumul ala zilnic la orice ora ar putea incasa la amenzi de sa nu aiba ce face cu banii! In rest oricum circulatia e dezastru, am remarcat ca trecerile de pietoni sunt benzi de alergare pentru pietoni ca daca nu ori te claxoneaza si opreste in piciorul tau, ori te calca (da, da si de data asta au fost X accidente de genul "o pieton accidentat pe trecere"). Sincer nu stiu cum mai e circulatia in alte zone, dar in Nord din cat de buna si calma era acu 10 ani a devenit un infern!

Pe 28 am revenit ACASA, uau ce bine...am avut si noi timp sa ne mai odihnim. Am avut un revelion genial, noi trei si un prieten foarte bun din studentie. Am dansat tangouri pe muzica haioasa a' lui Margineanu (imi place teribil omul asta, ne-am luat evident si acu' ultimul lui album si alte cateva aparitii din zona folk...chit ca BM nu e deloc bine aprovizionat cu asa ceva). Ne-am facut plan de cina de revelion, meniu frumos si scris pe carduri de care ne-am promis ca o sa ne tinem...dar deh socoteala de acasa cu cea de ...acasa nu pushca asa ca ordinea a fost complect alta in plus antreurile le-am mancat dimineata. Copila a fost parcata la 9 la somn, dupa care noi ne-am destrabalat...eu Diablo II, baietii X box. Unul dintre cele mai faine revelioane, parol! Ne-am baut la 12 sampania si am bagat un inghet la vizionat de artificii...defapt la auzit, ca de vazut nu se vede nimic din cauza padurii am mai dansat cate un tango si apoi ne-am continuat treaba fiecare la statia lui .

Si acu' inapoi la lucru Reintalnirea fetei cu cresa s-a intamplat fara incidente...nici nu avea cum altfel ca eu cred ca in vacanta i-au cam lipsit copii.

O zi buna tuturor si un an pe masura asteptarilor!

Esme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Luminel...cam scump, asa zic si eu..sunt de acord cu tine. Cit despre excese, si aici ai dreptate...dar cum sa ma inteleg cu haplea al meu??Care nu vorbeste dar pe de alta parte stie sa ceara cu degetul intins si lamentindu-se pina isi vede scopul...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simo, te cred si te inteleg; mai patesc si eu cu Cristi asa...sper ca nu te-a deranjat remarca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Am intrat scurt sa uram Laaa Muuulti Aaaaaani tuturor celor ce-si serbeaza numele astazi, de Sf. Ion! Un special pentru Mircisor cu urari de sanatate muuulta!

Lori ne vedem, ne vedem...dar stai sa ne trezim si noi intr-o dimi mai devreme si venim pe capul vostru. Asa cu trezit la 9-10...pana mancam, pana ne echipam, pana ne dezechipam ca am facut kk , pana ne re-echipam...te-ai prins tu! Ajungem cand voi dormiti. Sau poate in wkd? M-ai distrat cu cordonul ala! Taie-l ca ai un baiat mare acolo...vezi ca fetele nu-l plac mamos! Tre sa fie cool!

Esme m-ai amuzat teribil cu circulatia/condusul din Ro! Nu vrei sa stii ce-i in Bucuresti! Bravo pentru piscotica cuminte si mancacioasa si neplangacioasa!

Luminel Iasmi nu papa cu rugaminti, insa cu pacaleli (spre sf mesei). Gen...papa repede ca vine "x" la noi, etc. De fapt dra. s-a facut smechera, asteapta recompense pt ce face. Si pupic da daca ii promiti ceva ce-i place ei si e interzis...altfel mai rar. Din astea...noi insa am intrat de peste o luna in etapa lui NU. Eu una stiam ca varsta lui NU vine mai incolo...dar in fine. NU ma mai mira nimik! Am o fetita ce l-a luat pe NU in brate si gata. Incerc sa ii distrag atentia, sa nu mai rostesc acest NU, sa o deturnez cumva. Greu, dom'le! Taaare greu! dar daca vrea ea ceva...sa vedeti ce frumos si candid zice DA! Imi vine sa...

Simona m-ai distrat cu invidia vis-a-vis de desteptaciunea picilor de aici. Nu am zis eu ca toti is destepti, ca seamana cu mamele lor?! Ce vrei sa spui despre Mati??! Sa porti sanatoasa hainutele. Intr-adevar...scumpe...halal reduceri!

Daca mai vroiam sa raspund cuiva...mai revin!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Lori ne vedem, ne vedem...dar stai sa ne trezim si noi intr-o dimi mai devreme si venim pe capul vostru. Asa cu trezit la 9-10...pana mancam, pana ne echipam, pana ne dezechipam ca am facut kk , pana ne re-echipam...te-ai prins tu! Ajungem cand voi dormiti. Sau poate in wkd? M-ai distrat cu cordonul ala! Taie-l ca ai un baiat mare acolo...vezi ca fetele nu-l plac mamos! Tre sa fie cool!

ne recunoastem si noi in ce ai spus

Citat:
citat din mesajul lui inais

Luminel Iasmi nu papa cu rugaminti, insa cu pacaleli (spre sf mesei). Gen...papa repede ca vine "x" la noi, etc. De fapt dra. s-a facut smechera, asteapta recompense pt ce face. Si pupic da daca ii promiti ceva ce-i place ei si e interzis...altfel mai rar. Din astea...noi insa am intrat de peste o luna in etapa lui NU. Eu una stiam ca varsta lui NU vine mai incolo...dar in fine. NU ma mai mira nimik! Am o fetita ce l-a luat pe NU in brate si gata. Incerc sa ii distrag atentia, sa nu mai rostesc acest NU, sa o deturnez cumva. Greu, dom'le! Taaare greu! dar daca vrea ea ceva...sa vedeti ce frumos si candid zice DA! Imi vine sa...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

e precoce d-ra "carliontz"...fii-mea nu zice "nu" (ca nu vorbeste nimic, altfel...) dar in schimb da din cap...

Mergi la inceput