Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alysh ti-am zis eu! Sa-ti traiasca, sarcina usoara in continuare, mama mandra de baieti! Era si pacat sa dai hainutele alea superbe de la Vlady!

Danicris cu intarzaiere, La multi aaaaniii! Sanatate multa si fericire alaturi de familia ta!

Lorich bine ai revenit! SI eu sunt temrinata cu tztaza, am reusit sa i-o tai in timpul zilei, acuma vede ca e toata cu plasturi si nu mai zice nimic, se duce la joaca. Dar noaptea la culcare, nici o sansa. Si in ultima vreme trezirile repetate de 4-5 ori pe noapte sunt tot mai frcvente. Ma trezesc si ma apuca niste nervi, imi vine sa ma tot duc, am incercat sa-i dau suzeta, apa , ceai, lapte, nimic, se apuca de urlat TZATZA, TZATZA ca ne aude tot cartierul. NU stiu ce ma fac, al meu sot lucreaza noaptea, nu am cu cine sa-l las.
Radeam cu Gabi de Craciun, vazuse la tv o imagine cu doi batranei cu casa plina de nepoti, si zicea ca asa o sa fim si noi, batrani si o sa aranjam casa si o sa-l asteptam pe Patrick sa vina cu copii lui la noi. SI cica o sa intre Patrick la vreo 30 de ani asa in casa si o sa faca Tzatza, tzatza!

Multi pupicei bolnaviorilor! sa se faca toti bine, trebuie sa ma intorc la munci...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Si-a revenit forumul

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Scrisesem un ditamai mesajul si l-am pierdut

Acu' o iau de la capat...

Simona, sa porti sanatoasa hainutele, sunt frumoase dar..."scump, doamna, scump, dincolo era mai ieftin" (in piata la tarabe, poate)

am citit si eu pe net de colorarea pileii in portocaliu de la prea multi morcovi (nu stiam ca si de la mandarine se poate)...nu e grav, dar in concluzie, ce e prea mult, strica (chiar daca e benefic)... Mati.

Magdone, imi pare rau de intoleranta Oliviei (eu credeam ca e totuna cu alergie la lactoza) dea Domnul sa fie doar temporar.

Desiree, ca de obicei, simpatica "ochioasa" iar hainutele foarte aratoase, sa le poarte sanatoasa!
Simpatica si papusa Renee, imi aduce aminte de papusa mea preferata de cand eram mica, Bobu, tot neagra si pe care o pupam de i se rupsesera buzele (era din plastic din ala dur)

Apropo de lapte, Cristiana bea prea mult, daca ar fi dupa ea ar bea 1 l / zi...numai azi a baut pana acum 450 ml...la culcare mai bea iar 250-300 ml...iar iaurtul si branza sunt "basca"...

Lorich, wellcome back...cu fortze proaspete...te-a rasfatat mamica?

Laura cum mai e Mirci?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi m-a rasfatat cat cuprinde, mai important a stat non stop cu Robert, am iesit si noi cu prieteni la un cico, ba chiar am avut si eu parte de o intarcare de-o zi, ( a mea nu a lui Robert), am stat fara el o zi intreaga si am zis ca mor, parca imi lipsea inima din corp, non stop imi imaginam ca e trist, ca plange... a fost ciudat, mi-am dat seama ca aveam nevoie sa fac asta mai des sa ma "desensibilizez" un pic. Si am facut-o cat de des am putut Doamneee cat de legata sunt de el!!! Cordon ombilical? Neah, nu l-a taiat nimeni, sunt legata ca inainte de a-l naste. Si sa vezi ce "dance of joy" mi-a facut si el cand am ajuns acasa. Nici lui nu i-a fost foarte usor fara mine, dar mai usor decat mie. Moamaaa cat am scris. Daca ai intrebat din politete...te-ai ars

Alysh drum bun, sa ne "revedem" sanatosi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cuscra Luminel, da, am fost la Parpalici, am asteptat 3 ore fix dar e intr-adevar super dragutza, m-as muta la ea ca mi-a placut mult de tot.
Atunci ramane Vlad pt Cristiana si Luca pt Ilinca lui Laurita, daca ne accepta si ea
Ah, si nu, nu plecam cu Vlady, plecam asa, en amoureux

Doloress, pupam mama Omida , desi intr-un timp nu vroiam sa ti se implineasca prezicerea asta, acum m-am consolat, de fapt, nu, sunt chiar bucuroasa

Lorich, acum ma apuc sa citesc mesajele tale ca am vazut ca ai scris ceva
Ah, Lorich, m-ai facut sa plang cu "parca imi lipsea inima din corp",
exact asta simt eu acum un gol imeeeeeeeeeeens, il ador, ma gandesc la toate tampeniile din lume, exact cum spuneai, ma intreb mereu daca va fi fericit, i-am dat soacra-mii toate instructiunile pt jocurile lui, i-am facut capu' patrat in seara asta...e greu...dar necesar sa mai iesim si noi, off

ALI, mami de Vlady si 16+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali scumpa mea, zbor usor , calatorie frumoasa si te asteptam cu mare drag inapoi. Felicitari pentru baietel, o sa fie Vladi cel mai fericit. SI eu la fel, daca asa ne incuscrim!! iee De cand asteptam momentul! multi cu dor
Lorich ma bucur ca te-ai relaxat la mama ta si ati mai avut si voi timp de voi. M-ai cam ingrijorat cu nettacinul...acum nu mai e nimic de facut, ooof
Luminel suntem mai bine parca. luni mergem la grigore alexandrescu dupa tratament pt piocianic si sper sa scapam si de muci ms de intrebare. ce bine ca Cristiana papa asa mult. Mirci mananca cu povesti, din pacate. Nu ma asteptam la asa ceva...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 24+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Lorich, n-am intrebat de complezenta...mi-am adus aminte ca inainte de Craciun abia asteptai sa mergi sa te rasfete mama ta si, marturisesc, te invidiam...pe mine nu mai are cine sa ma rasfete (decat sotul)...dar ma bucur pentru tine ca te-ai simtit "ca la mama acasa"...si taie cordonul ombilical, e baiat mare "cozonacul"...valabil si pentru "cuscra"...nu stiu daca doar mi se pare mie dar parca mamele de baieti de pe aici sunt mai "disperate" dupa odraslele lor decat cele de fete...poate instinctual, cele de fete se pregatesc pentru momentul cand oricum le vor parasi fetele...nu stiu daca m-am facut inteleasa
Bine, eu vorbesc...care n-am lasat-o pe Cristiana niciodata mai mult de 3 ore cu cineva in afara de taica-su...n-am avut cu cine si nici incredere...

Laura, e si el bolnavior, normal ca nu mai mananca...Cristi a mancat bine de mica dar in vara, cand i-au iesit caninii si se mai pricopsise si cu giardia, a avut vreo doua luni in care nu mia manca nimic, nimic...decat lapte si pe ala cu pauze...ajunsesem un pachet de nervi...dar si-a revenit si acum mananca (ptiu sa n-o deochi!)

Ca tot vorbiram de mancare, se zice ca un copil trebuie sa aiba pe zi 3 mese principale si 2 gustari...voi chiar reusiti sa respectati regula asta? La Cristiana gustarile sunt cele doua mese de lapte...pai daca ea se scoala la 10, ii dau atunci micul dejun, apoi candse culca de amiaza baga un bibe de lapte, cand se trezeste mananca masa de pranz (care de obicei e pe la ora 3-4 sau chiar 5, depinde cat doarme) apoi masa de seara si iarasi un bibi la culcare...unde naiba sa-i mai bag si gustarile?!?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Radeam cu Gabi de Craciun, vazuse la tv o imagine cu doi batranei cu casa plina de nepoti, si zicea ca asa o sa fim si noi, batrani si o sa aranjam casa si o sa-l asteptam pe Patrick sa vina cu copii lui la noi. SI cica o sa intre Patrick la vreo 30 de ani asa in casa si o sa faca Tzatza, tzatza!

tare de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

tare de tot!

SI tu Doloress .- plasture, plasture

ALysh, sa-ti traiasca baiatul mai, super nume Luca. Si concediu placut sa aveti, sa te intorci cu povesti.
Lorich, bine ai revenit. Ne-ai adus aer proaspat si odihnit. Ma bucur ca te-ai mai desprins. E mare lucru si cu desprinsul asta...si n-o zic doar asa..Si sa stii ca si eu sunt pe jumatate verde fosforescenta pentru ca David e un sclifosit si jumatate. Nu maninca nimic frate, isi face sila singur. vrea doar supa cu galusti si snitele...
Luminel...cam scump, asa zic si eu..sunt de acord cu tine. Cit despre excese, si aici ai dreptate...dar cum sa ma inteleg cu haplea al meu??Care nu vorbeste dar pe de alta parte stie sa ceara cu degetul intins si lamentindu-se pina isi vede scopul...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am zis sa va las o cafelutza mai mare sa v-ajunga o saptamana Dar poate o mai improspateaza cineva!

In juma' de ora plecam, va puuuuuuuuuuuuuuuuup!

ALI, mami de Vlady si 16+ cu Luca

Mergi la inceput