Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Neatza, poftiti la fete cucuiete.
Alysh, MsBB, Magda, Georgiana, Desiree, Simonita, Laurita, va multumesc din suflet, fetelor, pentru urarile frumoase.
Simonita, multa sanatate lui Matei, sa ne spui cum mai este.
Alysh, iar insomniaca ?!? Pe mine m-a trezit Vladuc, plange mititelul de la caninii aia, of, sa-i vad iesiti odata.
Ieri n-am iesit din casa, toata ziua am trebaluit, dar azi neaparat iesim, sper sa fie vremea ok asa cum s-a anuntat. Va pup, papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+
gabitzam spune:
Magda, dar daca mananca alte feluri de lactate eu cred ca n-are intoleranta la lactoza. Cum se manifesta? Doar ca nu bea lapte? Nici Andrei al meu n-a baut pic de lapte dupa ce l-am intarcat, doar cu cereale il pacaleam, dar manca branza dulce si iaurt.
Desiree, ce rochite si hainite frumoase are Victoria. Iar papusa neagra este super-super, cred si eu ca o iubeste.
Alaturi de SEBI
simonacip spune:
UUUf, fetelor, am fost tare speriata. AM vb cu dr. Mi-a spus ca e beta-carotodermita. Sa-i opresc morcovii si portocalele. A mai avut un caz, un baietel de 6 ani.
Va pup, fug la biserica sa dau Slava Domnului!!!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Dar manca Mati atat de multi morcovi si multe portocale?? E suficient daca le opresti sa trebuie sa-i dai si ceva tratanment?
Oricum, bine ca esti usurata acum si ca va fi bine
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
Servus, fetele-dragele.
O imbratisare speciala pentru MsBB, imi place foarte mult felicitarea, iar mesajul imi place si mai mult.
Simonita, ma bucur ca este ok Matei. Acu' sa ne spui ce ti-ai cumparat ieri ca erai hotarata sa dai iama in magazine.
Maine avem zi grea, plecam de la 6.30 spre Buc. ca am analize la 9, iar de la 12 merg la echo. Da Doamne sa fie bine ! Nu stiu daca mai intru azi ca am ceva de lucru pentru la serviciu, plus epilat si aranjat, asa ca va imbratisez cu drag si revin maine cu vesti. Va pup, papaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+
simonacip spune:
Gabitzam, maninca f multe mandarine, portocale si morcov. Ca sa-ti faci o idee, maninca seara 4-5 una dupa alta si tot cerea. Ii deturnez atentia ca sa nu manince prea mult...Iar morcovii...din vina mea cu regimul. Mincam eu, hop si el...deci macar un morcov pe zi minca, in afara de ce gasea in supa si mincarica...Eu din prima m-am gindit la asta, stiti ca v-am si spus ca banuiesc ca e asta, era prea mare coincidenta sa se intimple asta chiar acum cind a stat cu mine acasa si stiu ca a mincat cu predilectie mandarine si morcovi. Plus ca el are pielea sensibila, v-am spus eu cind l-am nascut ca e cu pielea marmorata,adica fff deschisa si imediat se vede la el.
Dani asteptam vestile pt miine, fa-te frumu pt bb. Sa n-ai emotii ca e totul bine sunt sigura!Ieri mi-am luat o camasa din DIka, fff misto, desi mi s-a parut cam scumpa 1 mil(era redusa de la 1 mil600). Si 2 bluze mai largutze pe talie si colorate, de vara. N-am fost f multumita de preturi si nici de hainele din oras, serios...Plus ca...am luat camasa nr 40(si la Dika au nr nemtesti, inainte incapeam in 36:(((). Si nu, nu mi-au crescut sanii. Pocneau nasturii pe burta.Uite,am pus poze cu hainutele
Plec sa-i ridic de la gradi/cresa...Va pupez. Mai scrieti si voi sa am si eu ce citi cind ma intorc
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Lorich spune:
Ne-am intors si noi!
La multi ani si un an mai bun tuturor!
Am ajuns cu bine la mama si inapoi, multumesc lui Doamne Doamne ca nu suntem raciti (ca anul trecut), am avut sarbatori destul de linistite si frumoase, Robert s-a schimbat mult in astea 2 saptamani, e si mai greu de "stapanit" dar si mai dulce si a inceput si el firav sa mai spuna cate un cuvintel.
Am citit pe sarite asa cum am putut din urma, dar am vazut absolut toate pozele, copilasi minunati si care umplu casele si inimile parintilor de bucurie!
Sincer, ma asteptam sa gasesc vesti de la mai multe mamici de m&M care de-a lungul timpului nu au mai avut timp de forumeala, dar asta este! Ma bucur ca Melly nu ne-a uitat si a trecut pe la noi cu urari si vesti.
Am gasit doua noi burticute, Bratafel si Aelita, sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare, copilasi sanatosi, ca frumosi stiu ca vor fi!
Am vrea sa mai zic una alta, dar sigur nu-mi amintesc tot. Incerc anyway...
Inais carliontzata e din ce in ce in ce in ce mai frumoasa, mai dulce si mai scumpa!!! Ceva sanse sa ne vedme si noi?
Dani bafta la dr. maine! Si La multi ani pt ziua ta!
Desiree faza cu papusa neagra e foarte interesanta; la cursurile First bebe spuneau ca e bine sa aiba o papusa neagra, pt a afla ca sunt si alte culori de persoane.
Doloress ce ne facem maica cu micii vampiri? Ca am zis si io ca hai , ca ajunge sa incepem treptat, adica sa nu mai primeasca ziua, inainte de nani si s-a lasat cu asa un plaaaans, ieseau secretii din toate orificiile, cred ca si din urechi ii ieseau...ca m-am lasat si am zis sa aman pana vine mama sa-l culce ea ziua cateva zile, poate va fi mai usor! Sa-l fi vazut cand am cedat si i-am dat cum ofta cu tzatza in gura, cum o bodoganea acolo...uooofff
Laurita sper ca sunteti mai bine cu tot si toate, oribil rezultatul asta cu pioceanic, cat despre nettacin, stiu ca trebuia sa-i pui mai multe zile, chiar daca a trecut, ca la orice antibiotic daca-l intrerupi prea devreme risti sa-i cresi rezistenta microbului sau ceva de genul asta. Pup Mircicu', mare, mare s-a mai facut!
Magdone spre sa fie doar temporara problema Oliviei cu lactoza, Doamne ajuta!
Gata...s-a resetat neuronul, erau multe de pove, dar am uitat, o sa pun si pozici cand descarc, dar oricum Robert nu sta sa-l pozezi nici legat... asa ca voi pune poze cu bucati de Robert cand am putin timp.
Edit: (normal) Simona in primul rand sunt verde fosforescenta pt ce mananca Mati, eu nu pot sa -i bag un clin de portocala in gura, cu greu o feliuta de morcov...apoi, cum ai intrerupt cu betacarotenul cum va trece, fara tratament, fara probleme, nu e boala, ci doar un exces care se vede pe piele, dar nu face niciun rau. Si sa le porti sanatoasa pe hainute, da?
Edit (iar): Dana FELICITARI pt doctorat! Ai muncit mult si acum a venit si rezultatul- doamna doctor! Esti de admirat!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Magdone spune:
Neatza fetele!
Multumesc pentru gandurile bune
Desiree, pai iti dai seama ca asta bea acum lapte de soia, deocamdata o mai las asa sa vedem.
Gabitza, faza e ca intoleranta asta la lactoza se manifesta diferit de la om la om, cel putin asa am citit si eu pe net. Unii pot manca branzeturi, iaurt, dar lapte nu, altii pot bea chiar un pahar de lapte, dar nu 2, e foarte ciudat. Cred ca trebuie sa ne dam seama exact cat poate Olivia sa bea/manance, trebuie sa o observam in timp. Deocamdata nu pot sa-i dau lapte, doar branza, iaurt, kefir am vazut ca-i prieste f bine (are continut f scazut de lactoza), dar nici cu astea nu trebuie sa exagerez, tot asa trebuie sa urmaresc cantitatile. Om vedea, deocamdata vrem sa incercam cu lapte fiert bine sa vedem, ca tot asa ne-a zis doctorul ca prin fierbere se descompun proteinele respective si sunt mai usor de digerat.
Aaa, inca o chestie, intoleranta nu e totuna cu alergie la lapte, cand ai asa ceva nu poti manca/bea nici un fel de lactate, asa ca zic merci acum ca e numai asta. Off.
Aelita, nu stiu daca ti-am urat, felicitari pentru burticuta, sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Alysh spune:
Hello fetele,
Vreau doar sa-mi verifica semnatura
si sa va spun ca in noaptea asta plecam la Viena, sper sa ne intoarcem cu bine si sa fie totul ok. si sa va gasesc cu bine pe voi si pe bebei.
Va pup muuuuuuuuuuult de tot!
ALI, mami de Vlady si 16+ cu Luca
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Hello fetele, Vreau doar sa-mi verifica semnatura si sa va spun ca in noaptea asta plecam la Viena, sper sa ne intoarcem cu bine si sa fie totul ok. si sa va gasesc cu bine pe voi si pe bebei. Va pup muuuuuuuuuuult de tot! ALI, mami de Vlady si 16+ cu Luca |
Cuscra, deci ti-a confirmat si Parpalici ca e cu "cuc"?! felicitari, sa-ti traiasca sa fie sanatos; o sa fii socra cu doua nurori...I-ati ales si numele...imi place Luca...
Plecati cu tot cu Vlady la Viena?
Drum bun si vacanta placuta!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj