Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

cam pe ultima suta de metri, LA MULTI ANI, DANI!!!! sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de familia ta si de toti cei dragi

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

"Neata" si de la noi

Am vazut pozici frumoase de Iasminutza, perdele superbe de Simonix si pozici de Robert si filmuletz de Vlad cel istet

La noi nimic nou, decat ca a nins azi, in sfarsit! L-am trezit pe daddy sa-si bea cafeaua si sa o scoata pe Victoria la zapada, si mi-a zis ca daca tot nu am vrut in Cuba, sa o scot eu la zapada dupa care si-a baut cafeaua si a iesit afara cu ea dupa ce mi-a spalat vasele de aseara ramase in ghiuveta din motive de pura oboseala (a se citi lene). Urasc sa ma trezesc la o bucatarie murdara, dar mai las si eu de 2-3 ori/an...
Am facut pozici afara, le descarc si pun sa vedeti. Am desfacut bradul azi... ce goala arata sufrageria fara brad...

Tiii, ca aproape uitam: FELICITARI BRAFATEL PENTRU BB! sARCINA USOARA, DRAGA MEA SI UN BB SANATOS!

LA MULTI ANI DANI!!!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Magda incearca cu lapte de soya... imi pare tare rau sa citesc de intoleranta voastra; dar sa speram ca e ceva temporar doar. Daca nu, ce sa faci, asta e, renunti la lapte; Victoria nu are intoleranta, si tot nu-l bea; papa cu cereale, dar sa bea? Nici gand. Ii dau multivitamine (Flintstones, chewables, jumate /zi) si Vitamina D .5ml/zi. Poate trece

_

Mergi la inceput

Am pus si noi pozici noi; cine vrea sa ne vada:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5420020247958977954

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mai devreme am zis sa intru repede-repede, sa apuc sa-i spun lui Dani la multi ani. acum poate reusesc un mesaj...
in primul rand sa-i spun lui Dani ca m-am simtit flatata cand am vazut ca te gandeai la Teo si Andra. inca n-am incarcat poze de sarbatori, dar o fac si pe asta si pun link
mie imi place sa ma uit la pozele cu M&M si tocmai i-am vazut pe vlady de alysh (si teo numara, dar nu spune 6, ci sare direct la 7 ), pe raducu de gabitza si pe iasmi de inais(si teo a primit de la masul masuta de la chicco si-i place tare mult), dar si pe simonix cu jumatatea la revelion la alra (mie mi-a ramas gandul la friptura aia dementiala si la cartofi ). simonix, sa-ti fie de bine perdelele si sa nu-ti para rau de bani, mai ales ca au iesit foarte frumoase
imi pare rau de mirci cu analizele virusate. mama lor de oratanii, ce tot cauta la copiii nostri?
nu in ultimul rand, multumesc tuturor de incurajari. la birou e (inca) bine, ca nu au trecut decat 2 zile. inca nu realizez ca de acum ma tot duc acolo (bine ca am unde), parca-s in vizita...
acum fug, ca trage de mine. si mai aveam ceva de zis...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dani, La MUlti Ani sanatosi si fericiti!!! Scrisesem un mesaj cu urari inainte de a merge la sala, si m-am luat cu astia mici si...vad ca nu-l trimisesem. Asa ca revin acum cu urari intirziate si pupici

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Acu am reusit sa-l culc si sa scap. CUm ma scol din pat simte si se trezeste, o iau de la capat...d-aia nu mai apuc sa fac nimic.
Am fost azi sa schimb ghetutele lui Mirci, pai am dat 2 mil pe ele si s-au dezlipit intr-o luna!! Ca mi le lipesc ei in 2 zile...poftim?? m-am si enervat, adica nu au rezistat de noi si rezista lipite. M-am certat cu alea, cu seful, pana mi-a dat banii. Maine sa vad unde gasesc altele, ca nu prea sunt.

Danicris capricoarnooo, sa fii fericita, sanatoasa si tu si toti ai casei!! Un an fara griji si stres!
Desiree da mai, e frumoasa ce sa mai zicem?? SI-mi place papusa neagraa, vreau si eu pentru Ilinca!
Luminel stiam de actorul de la Cronica, era internat si in coma la MAtei Bals. Chestia e ca avea si alte probleme de sanatate, obsezitate,era cardiac. etc. A murit de septicemie. Doamne Ajuta sa scapam cu bine de porcaria asta. I-am spus lui Bogdan sa se vaccineze sa nu ne aduca ceva de prin spital, Doamne Fereste! Initial nu am fost de acord, dar acum nu stiu...
Chinabulina succes cu serviciul! ce greu trebuie sa fie! Gogo cu cine sta?
Belleane vaaai, cum sa-i faca gentamicina injectabil pentru febra? Imi vine sa mor cand aud, au mai si tacut din gura!
EU ma feresc de asta, tare mi-e ca ne paste iar branula, Doamne Fereste pentru piocianicul asta nenorocit.
Oricum, ce s-a facut, s-a facut, sanatate ELenei! Si sa va fie de bine excursia, si mie mi-a placut taaaree Viena. E ca o poveste.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 24+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Laurita papusa neagra e renee, e preferata Victoriei, nu mai mergem niciunde fara Renee, nici macar la culcare :) E cadou de la parintii nasei, ia-u adus-o acum un an din Antigua, cand au fost in croaziera. Sa ma fereasca bunul Dumnezeu sa o prapad pe Renee ca am maaaare bai cu Victoria... O iubeste pe Renee mai mult decat pe oricare alta papusa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele. N-am dormit deloc bine azinoapte. I-am oprit morcovii lui Matei si vad ca tot are palmele si talpile portocalii. Nu stiu ce-o fi asta, dar m-a pus pe jar...Azi merg cu el la dr...poate tb sa-i fac niste analize.
Belleane(saracutza Elena!)
Magdone(pe burtici, renunta la serviciu daca poti)
Sis, foarte bine ca ai luat banii inapoi. CUm sa nu fie ghetutze? Sunt si inca la reduceri.
Desiree, albinutza Victoria, e fisneata, imi place de ea!
China, si fie-ta numara???? Nu ma mai joc, si parca mai era o fetitza desteapta pe aici...ce-i asta?

noh, va las, nu am stare cu gindul la Matei. SPer sa nu fie nimic grav.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata scumpele !!

Nu lipsesc de la programul de insomnii

Saru'mana si celorlalte fete care s-au uitat la pozici si ne-au admirat.

Laurita, speram sa fi fost gresite analizele :(. Acu' iar tre sa alergati pe la medici, off, scumpul Mirci, mi-e mila de el. Si dor. De cand nu ne-am vazuut, parca niciodata n-am facut pauza asa mare

Simo, vad ca esti pe-aici. Imi pare rau de Mati, dar poate totusi nu e nimic grav....papa multi morcovi? Daca da, asta poate fi o explicatie. Mai cauta pe net poate gasesti info, sa ne tii la curent, te rog mult.

ALI, mami de Vlady si 16+

Mergi la inceput