Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 19
Luminel spune:
salut!
inca o
...felicitari Piggy, sarcina usoara si bb sanatos!
Laura,
Mirci...sanatate, si tie putere sa treci peste! (ma bucur ca esti mai bine psihic!
)
Alina_Anto, sanatate, fericire si noroc!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
mihaser spune:
salut!
la multi ani mami de Scortisoara!
Cleo ti-am zis eu ca esti populara! :)
Piggy felicitari pentru bebe! Sarcina usoara!
Va pup!
gabitzam spune:
Andrada, eu am un Aquadoodle din cel cu trenuletul Thomas. Are doua chestii, unul este carioca aceea cu apa, iar a doua e un fel de rola cu apa, care face niste sine de tren. iar trenuletul Thomas are un senzor si merge pe urmele de apa facute cu rola aceea, e foarte fun. Din pacate i-a rontzait Raducu amandoua chestiile si nu mai poate fi folosit, se mai joaca cu trenuletul cand si cand. Iar covorasul este foarte mare, cam 1 metru cred. Uite www.mothercare.com/dp/B000KKSOOE/ref=wl_it_dp/278-5386167-7167506?_encoding=UTF8&coliid=I1K9HOD8JHD6RV&colid=2SO4RT2EKGVN0&mcb=core" target="_blank">acesta este modelul. Eu l-am luat de la Mothercare de afara cand am mai comandat pe net. Dar am impresia ca l-am vazut la MiniBlue. Nu stiu sa-ti zic cat este pretul aici.
Alaturi de SEBI
Luminel spune:
Anuta_Maria si Jozsaerika, bine ati revenit! Sanatate tuturor! si felicitari pentru copilasii vorbareti!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
emycor spune:
salutari!!!!
vai.....de mult nu am mai semnat condica......dar am trecut la semnaturi in conci adevarate....din ianuarie m-am reintors la servici. Rares a ramas cu mama, cu care era mult obisnuit asa ca aproape ca nici nu isi da seama cum trece timpul pana vin acasa.
acuma.....sa ma scuzati daca ati mai discutat, dar vroiam sa va intreb daca voi va faceti vaccinul pentru gripa noua....
pupici la mamici, copii si burtici
emycor mami lui RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/RARES1AN#
Lorich spune:
Simonix si eu am primit minge din aia de Mos; ba chiar are si un cadru cu niste sfori ceva nu prea stiu pt ce muschi...
si, da tot cu Robert lucrez la ea.
Anuta bine ai revenit si trecut pe la noi! Vladut e mareee si frumos! Aveti sufrageria la fel de plina ca a noastra de jucarii! Imi pare rau ca n-a mers cu cresa, e frica mea cea mai mare, ca se va imbolnavi si va sta prin spitale....da' om videa
Emycor bafta la scarbiciu , ce noroc are Rares si chiar si tu ca poti sa-l lasi cu mami tau. E maaaare lucru! Mai semnezi si la noi condicuta, da?
Piggy sarcina usoara si bebel sanatos si la termen si mancacios si necolicos si ce maivrei tu 
Alina la multi ani sanatosi si fericiti! Sper sa te prin la un tilifon 

Noi am inceput day one cu intarcatul de zi; a adormit destul de repede cu mama, o s-o tinem asa pana sambata, ca apoi sper sa nu mai ceara de la mine ziua, la nopti nu vreau inca sa ma gandesc.
Va pup, sanatate tuturor si analize ok pt Mati
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
simonacip spune:
Multumesc fetele pt urari, sper sa iasa bine rez. la exudat.
Inais, la odiseea mea trecuta nu a fost asa aglomeratie la bb 2. cred totusi ca si indemnizatia...
Anuta maria, imi pare rau ca nu s-a adaptat puiul...SI Matei se imbolnaveste, dar face parte din imunizare, e si vremea asta, sper la primavara sa fie mai bine.
SImonix, Lorich, spor la aparate
. Cu greutate e mai bine, nu??Mai eficient.
Lorich, spor la intarcat. Bravo! E o decizie buna!
Emycor, nu. Noi nu facem niciun vaccin.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Lilly79 spune:
alina La multi ani!, sanatate, noroc si tot ce-ti doresti 

piggy felicitari!!! Sarcina usoara si-un bebe sanatos.
simonix hai mai, si Robert chiar deseneaza cercuri in care pune ochii, nasul, gura? Bravooo, aveti un artist in familie. Julia nici nu mai vrea sa puna mana pe creion, eventual ca sa-l arunce.Cred ca am complexat-o ca nu poate colora cum ma vede pe mine.
laura saracutul Mirci.Tinem pumnii sa treaca repede-repede.
aelita tot am vrut sa te intreb si-am uitat.Stii cumva daca exista in Spania firme de inchiriat masini care inchiriaza doar scaun auto pt copii? In Romania am gasit cautand pe net, dar spaniola nu stiu si habar nu am cum sa caut
Eventual poti sa-mi spui cum sa caut pe google? Merci mult.
lorich bafta multa cu intarcatul.
emycor nu facem nici un vaccin.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
YLARI spune:
ALO, CLEO??? Ce faza tareeee, am ras de m-am prapadiiiit!!!
Emycor, nici noi NU ne vaccinam, nici parintii mei. Fratele meu, cumnata si socrii lui s-au vaccinat deja.
Anutza_maria , fetelor, nici Eva nu vorbeste fetelor, mor de nervi, nu altaaaa.......... De inteles intelege tot si interactioneaza dar nu spune decat Da, mama.. si cam ataaat...... 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Alina_anto La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de Scrortisoara frumoasa si repede bb2! Mai treci pe la noi.. 
Piggy felicitari!!! Bravo, sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
Laurita imi pare rau de Mirci ca a suferit atat!
Imi inchipui si in sufeltul tau ce a fost!
Anuta bine ai revenit pe la noi, imi pare rau sa aud de statul in spital... of, e greu pana se imunizeaza.
Emycor nici noi nu am facut vaccinul si aici au fost multe cazuri. Pare securitar, insa mi se pare totusi prea putin testat.
Simonix wow, si eu ma minunez de micul artist. Al meu mazgaleste ceva intr-un colt si ochii ii pune in celalat colt de pagina. ![]()
"Your children know more about you then you know about yourself"