Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 20
piggy spune:
Seara buna si de la noi..
In primul rand vreau sa va multumesc pentru gandurile bune pentru bb2 - Ylari, Laura, Cleo, Andrada, Luminel, Mihaser, Lorich, Lilly, Doloress (sper ca nu am uitat pe nimeni) - sunteti niste dragute!
Emycor vaccinul nu l-am facut nici noi...sora mea l-a facut si pana acum e ok si ieri si bona Ilincai
Lorich mama eroina esti tu cu alaptatul...eu abia asteptam sa faca Ilinca 1 an si sa o intarc
succes!
Simonix tare Robert cu desenele...ILinca face doar baloane
desi tati e arhitect dar vaz ca nu se ia![]()
Am si eu o rugaminte la mama Omida - alias Doloress - o predictie ceva cu bb2 avem?![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Alina, la multi ani si tot ce-ti doresti!
Piggy, felicitari! Sarcina usoara!
Belleane, f frumos gestul tau, sa dai totul. Si eu as fi vrut sa mai dau din lucruri, insa chiar cuiva nevoias, insa nu am stiut cui. Mai auzisem ca poti duce la spitale si se vor da mamicilor sarace.
Am ajuns si eu cu fetele azi la dermat. la Medsana, la doct. Popescu (Inais merci inca odata pt. recomadare, chiar mi-a placut de el).
Nu mai spun Larei
- i-a povestit cate in luna si-n stele, la un mom. dat il intreaba f. serios, asa fara legatura cu ceva anterior: "Domnule doctor, v-ati tuns?"
- m-am terminat de ras.
La final, dupa ce d-nul doct si Lara s-au chinuit sa-i puna caciula ANnikai, Annika ii spune cu un glascior dulce:" Pa-pa, mama!". Iar rasete . Lara: "cum sa fii tu mama, ca doar esti baiat, trebuia sa-ti zica tata" . A fost o vizita la doct. f amuzanta (cum ar spune tot Lara)
Ideea e ca au o mica dermatita, cauzata de piele f. uscata - trebuie hidratate bine si mi.a prescris cateva emulsii/creme etc
Pt. chestia cu regurgitarea am inteles ca ar trebui totusi tot la un medic pediatru (deci Inais, punct ochit
- ai avut dreptate). Sa vedem daca ajungem la Dragomir, mi-e cam departe in Cotroceni.
Andrada, eu am vazut Aquadoodle la Minublu din P-ta Dorobanti; nu mai stiu pretul, insa stiu ca m-am gandit ca e scump, ca de altfel toate jucariile mai aratoase; da asta-i piata
Adriana
Doloress spune:
Adriana si noi ne luptam cu dermatita. La noi functioneaza Mustela Stelatopia. Am indraznit sa i-o opresc la un moment dat si bubitele au reaparut.
Il dau din doua in doua zile, eu nu prea sunt de acord cu produsele cosmetice, nu conteaza ce firma, dar nu am ce face.
Piggy pai imi trebuie mai multe date,
cum te simti, ai greturi, ce feeling ai tu?
Tocmai am ghicit iar sexul viitorului bebe al unei verisoare de-a sotului. O sa aiba inca un baietel tot prin primavara, toti verisorii lui au cate un bebe, si acum vad ca s-a dat startul la bebe2. Pacat ca suntem toti imprastiati in toata lumea, nu prea or sa aiba ocazia sa se joace impreuna.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Reallaura spune:
Lumionel, piggy, Lilly, Doloress
Suntem mai bine. A si mancat binisor azi, sunt incantata.
Cleo cu mine nu a vrut sa vorbeasca Scortzishoara
nU i-a placut vocea mea. Asta e. Sper sa ne imprietenim noi...Poate daca i-l prezint pe Mirci 
Adriana, Doloress sanatate multa. sper sa scapati de dermatita!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
alina_anto spune:
Abia am reusit sa o adorm pe Scortzy si am intrat repede sa va trimit multi multi 
si sa va multumesc tuturor pt urarile frumoase!!!!!

Acum fug la nani
.Noapte buna!!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
aelita spune:
PIGGY felicitari ! o sa fii in odisee cu mine,la iulie-aug.
Si la mamicile din generatia Sofiei au aparut multi bebei nr 2.
la mine nu e nici o indemnizatie,nu primesc alocatie lunara pt niciunul.
nici concediu de maternitate platit.
LILLY nu am auzit...nu am idee nici de unde se inchiriaza masinile.vii aici si vrei doar scaunul ,sau cum?nici nu stiu ce ai putea sa cauti...alquiler =inchiriere,sillas=scaune ,sillitas =scaunele,coche =masina.e ce-mi vine in cap.ma uit si iti spun daca gasesc ceva,daca nu te rog mai aminteste-mi si maine,sa mai caut,sa nu uit.
am gasit ceva:
vezi www.elbebeviajero.es/" target="_blank">aici
dai clic pe "sillitas del coche" si iti apar acolo toate grupurile de varste,11 eur/zi,47eur/saptamana,99eur/luna.
alzador e inaltator pt mai mari.
tot acolo ai "silla para paseo" care e carutul .ai pt dormit,pt mancare,pt baie,pt excursie si alte articole.Sper sa iti fie de folos.poti sa mai cauti cu cuvintele cheie si alte siteuri.
Danicris spune:
Buna dimineata, fete-cucuiete. Poftiti la
.
Alina, multa sanatate, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani. 
Simonix, cred ca e misto joaca voastra pe minge, sa-i spui lu’ tati sa va faca poze sa va vedem. 
Laurita, multa sanatate lui Mircica. 
Piggy, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. 
Simonita, sa dea Dumnezeu sa nu iasa nimic la exudat. Scutecele sunt 45 lei, pachetul are 56 buc. 
Lori, bafta cu intarcatu’ ! 
Adriana, misto vizita voastra la medic, ce haioasa este Lara ! 
N-am mai apucat sa scriu ieri, am fost iar la foc continuu. Se apropie doua audituri si am la hartoage de facut ... bleah. Da' le-am programat unu' dupa altu' sa scap mai repede.
Zilele astea ne agitam cu inscrierea la cresa, este una buna unde toata lumea vrea sa ajunga. Ce sa zic, e misto, am vazut-o, e o cladire proaspat renovata, mobilier nou, arata foarte bine insa fara recomandare nu te baga nimeni in seama. Am gasit un fir, sa vedem ce rezolvam, Doamne ajuta.
Vladuc s-a facut un puturosel, cand iesim la plimbare numa' in carucior sta, nu stiu cum sa-l pacalesc sa mearga mai mult pe jos. Ceva idei imi dati si mie ?
Va imbratisez si ma intorc la auditurile mele, sa mai apuc sa fac ceva pana se trezeste pustiulica. Papaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
27+
piggy spune:
Adriana, Dani, Aelita 
Aelita o sa ma inscriu si eu la delfinasi dar cred ca prin februarie...o sa am timp mai mult ca incep servicul la 1 ![]()
Danicris succes cu auditul!
Doloress pai treaba cu bb2 sta cam asa- nu am cine stie ce greturi, am o foame de lup si o sete la fel, as dormi non-stop, am avut ceva insomnii si feeling ...parca as zice baiat desi mi-ar placea mult o fetita
astept verdictul...

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Luminel spune:
Salutare!
Cristiana s-a trezit dimineata cu pleoapa dreapta umflata
...de fapt de ieri am obs ca avea o bubita mica-mica, cat varful de ac chiar la radacina genelor, dar nu era umflata...ce pot sa-i fac? sa-i dau cu ceva sau s-o las in pace sa-i treaca singura...mie deja mi se pare ca incepe sa dea inapoi, poate si din autosugestie...oricum, n-o doare...merci anticipat.
Dani, spor la treaba! cum procedezi cu scutecele astea sa le procuri? par convenabile 
Adriana, sanatate la fetite!...si Cristianei ii apar mereu bubite dar numai pe obrazul drept...si pe coapse...
Lorich, bafta la intzarcat!
Emycor, eu nu am facut vaccinul ca, vorba lui Badea, n-am nerv nici timp sa stau la coada si oricum nu intru in contact cu multa lume...posibil baiatul meu sa-l faca la scoala (maine face 16 ani
)...
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj