Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 18
piggy spune:
Neatza mamici,
Va ofer si eu o
in dimineata aceata si va urez tuturor un an plin de realizari, iubire si sanatate!
La Multi Ani cu dedicatie frumoaselor Laura si Simona!
Noi suntem bine, Ilinca creste, vorbeste si ea o gramada, spune povesti, canta (varianata ei este -nani, nani pulu mama - cred ca recunoasteti originalul
)...
De la porcosul de Craciun a facut o mica alergie cu bubitze dar vad ca au inceput sa ii treaca. Cu mancarea suntem la minim (adica tot portii de 170 grame papa, asta este).
Avem si o veste
asteptam o surioara sau un fratior...sunt in sapt 7 de sarcina, se pare ca in jur de 25 august o sa nasc prin cezariana, of course ca si prima oara![]()
Va pup pe toate scriitoare sau doar cititoare din umbra
si le urez sarcina usoara burticilor
PS Felicitari Alysh pentru micul Luca - superb nume si se potriveste f bine cu numele de familie
Dani m-am bucurat f mult sa aflu ca totul e bine si cu sorela micutza
Doamne ajuta!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
gabitzam spune:
Bravo, Piggy! FELICITARI !!! Doamne ajuta o sarcina usoara, o nastere si mai usoara si un pui frumos si sanatos! 

Alaturi de SEBI
simonacip spune:
Neata dragelor.
Am fost azi si i-am luat exudatul faringian lui mati, imi trebuia la cresa...El mai tuseste cind si cind dimineata, isi drege gitul. Sper sa nu fie nimic
Multumesc din nou fetelor pentru urari 

ALina, La multi ani fericiti si sanatosi!!!
Sis, imi pare tare rau de Mirci, dar nu te mai deprima sis, va fi bine. Sunt problemele tale e adevarat si ti se par mari, dar mai bine esti optimista si trece mai usor.
Mirci se va face bine, nu te mai gindi la asta..
Piggy, ma bucur tare de veste, sa fie bine sa dea DUmnezeu. Pe 25 august am o sora,e zi buna[
8D]
Josaerika, bine ca v-a trecut, nasol cu raceala asta, si pe mine ma doare gitul si tusesc. Sper sa nu ia careva ceva de la mine.
Simonix, pai de data asta si eu zic ca nu mai scapi nevazuta.
Sa stii ca la noi e vreme frumusica, cu soare, asa de primavara. La voi e mai nasol cu vintul ala, pare si mai frug..>Aveti zapada?
Adriana, sanatate multa si voua. Poate nu e nimic, sa dea Dumnezeu.
Dani, eu as cam vrea sa-l obisnuiesc la olita, sa scapam definitiv de pampersi...Dar nu stiu cum sa-l conving sa stea. Poate la cresa sa aiba mai mult succes ca-s mai multi...dar ele cica mai la primavara...ca e prea frig acum. Dar in cresa e o caldura de lesini...Bine ca ai gasit solutia cu pampersii mai ieftini. La cit ii iei? si cite bucati sunt?
Belleane, ce gest frumos din partea ta!!!Eu stiu pe cineva mai amariti asa dar ea abia a nascut de Sfintul vasile. EU le-am mai dat tot lor de pe la David ca au si un baiat mai maricel(3 ani). Mici am cam dat, mi-am oprit si eu citeva mai bune pentru Bebetrei.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
inais spune:
Alina draga! Sa ai parte de sanatate, sa iti ajute Dumnezeu ca tot ce ti-ai/v-ati propus pe mai departe sa se indeplineasca si sa va vedem cu doi Scotzishori cat mai curand! 
Laura sanatate multa lui Mirci. Si tie multa putere! Incearca sa termini treburile, dar mai important este sa ai grija si de pitic si sa te menajezi si pe tine...sa nu uiti asta, da?! Ce spuneai tu de colostru cu probiotice? Pentru ce este mai exact?
Piggy felicitari si tie pentru sarcina!
Sa ai parte de o nastere usoara si de un bb sanatos si mancacios!!
Mai ce de mamici de un bb care s-au hotarat la al 2-lea. Nu incetez sa ma minunez! Deja le-am pierdut sirul!! Gabi sau fetele care ati mai trecut printr-o generatie de pitici...Simona, Aelita...asa a fost si la prima generatie? Pe la varsta asta a piticilor no.1 (ca sa zic asa) incepea sa apara "generation next"
de pitici? Intreb si eu sa stiu cam cum e trendul. Sau acum e legat de marirea indemnizatiei? Oricum ar fi copilasii sunt niste mici minuni, asa ca unu, doi, trei...vrem si noi. Cu primul e mai greu. Probabil restul vine de la sine! ![]()
Merg sa schimb buburuza. Legat de olita am avansat si noi. Stam acolo, din pacate spune pipi dupa ce face. Da' fix dupa ce face.
In scutec vreau sa zic. Dar o mai intreb pe parcursul zilei si o mai pun pe oala...deci o mai prind cand si cand.La kk e mai simplu. Stiu cand face si o pun. Ea asociaza oala cu procesul...dar inca nu e pregatita sa si ctrl. toata "chestiunea".
Exersam...
Edit: Avem o noua combinatie de Nuuu si Da in repertoriu: DA-NU, DA-NU, DA-NU...Exemplu: "Iasmina vrei sa mergem la culcare?" "Da, Nu, Da, Nu, Da, Nu..." si fuuuuge razand!
Deci va dati seama ca ne distram!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
piggy spune:
Gabi, Simona, INais multumesc frumos pentru urari
La Multi Ani Alina si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Laura multa sanatate lui Mirci..acum am citit de problemele micutzului
Acum ca tot a amintit Inais...stie cineva cum se calculeaza indemnizatia pt bb2? dar indemnizatia aceea de prenatal/postnatal?
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
YLARI spune:
Buna dimi fetelor!!!!
LA MULTI ANI, ALINAAAAA!!!!! Sanatate multa-multa iti doresc! Te pup si pe tine si pe Scortzy!!!!
Piggy ce veste minunata ne-ai dat si tu! Sanatate multa, sarcina si nastere usoara!!!! 
Laurita imi pare rau ca Mirci a suferit iar cu decalotarea, pup baiatul!!!
Simonix, poate te vezi si cu noi daca vii in aprilie!
Simonacip sper sa iasa ok exudatul!
Io... sunt varza de oboseala. Eva e in forma, ieri am scos-o in parc, i-a placut tare mult caci avem jucarii noi pe acolo si le-a calarit pe toate.
Va pup pe toate fetelor!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Reallaura spune:
Alina la multi ani, scumpa, sa fiti fericiti si sa vina bb 2 cu mare bucurie si la voi!!!
Piggy felicitaaaari, wow, o sa fim cu 6 copilasi data viitoare in Riviera! Super!
SImonix, Ylari, Piggy, Inais multumesc de incurajari. Azi sunt mai bine. Ieri plangeam 
Inais colostru cu probiotice e un praf care se da pentru flora intestinala. Inca se banuieste ca e infectie locala, prin contaminarea cu fecalele. Asa o fi. uuuf. nu stiu ce sa mai cred. vedem peste o sapt.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Bravo, Piggy! FELICITARI !!! Doamne ajuta o sarcina usoara, o nastere si mai usoara si un pui frumos si sanatos! ![]() ![]() ![]() Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Felicitari Piggy, sa ai sarcina usoara si inca un copil minunat ca Ilinca ta!
Am sunat-o pe Alina, sa ii urez La multi ani - printesa ei a vb la tel. cu mine!! DUpa 5min mi-a dat alina sms, ca Sara prin casa face: ALO. CLEO?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
Simonix mercic muuult pt raspuns!
Piggy felicitari!!!!!!!!!! Sarcina usoara!
Gabitzam tu de unde ai luat aquadoodle si cu cat? E tot asa ca al lui Simonix ca dimensiuni?
anuta-maria spune:
Buna fetelor si un la multi ani intarziat.
Am vazut strigarea lui Luminel si am zis sa va scriu si eu un pic, ca doar va citesc aproape zilnic.
Imi pare rau pt. Mircica al Laurei, am vazut ca are ceva probleme. Cel mai dureros pt. parinte e sa vezi ca puiul tau e bonlavior. Vladut de cand le-am dat la cresa a stat de 2 ori in spital cu laringita si mai tot timpul a avut cate ceva si pot spune ca nu am avut liniste. Acum nu il mai duc la cresa, am zis ca il tin pana la gradi, nu are rost sa-i stric sanatatea. se pare ca este el mai sensibil si cred ca nici asistentele nu se ocupau cum trebuie de ei.
Am vrut sa-l dau la cresa sa fie in colectivitate sa aiba si el tovarasi de joaca, sa se imunizeze un pic (nu am stiu ce ma asteapta) si sa am si eu un pic de timp(dar nu a fost asa).
Am vazut ca sunt din ce in ce mai multe mamici care sunt gravidute. Felicitari si o sarcina si nastere usoara.(cine stie cand mai scriu)
Am mai vazut ca sunt copilasi care vorbesc, bravo lor. Vladut nu vrea deloc sa vorbeasca si nici pe olita nu vrea sa stea, in schimb vrea sa manace singur si il las mai putin la ciorba.`
Trimit asta repede ca e vladut pe spatele meu si e pericol:D
http://picasaweb.google.com/amhapenciuc