Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 11
Luminel spune:
Iar merge forumul ca 

Laura, Ylari, Lori si celelalte
, pe unde umblati dragelor? sper ca sunteti bine?!?!
Apropo, ma gandeam ca poate ar fi bine sa se mai faca o strigare...poate multe fete doar citesc dar nu mai indraznesc sa scrie (stiu in experienta
)..ce ziceti?
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Multumim de aprecieri! 
Simonix imi pare rau de baietelul turbulent care il agaseaza pe Robertel! Cine stie ce probleme o mai fi avand pe-acasa. Eu ieri am fost pentru prima data geloasa. Nu a mai vrut sa vina acasa de la gradi, a facut o scena cand l-a luat. Acasa prima data a cerut tzatza, cand nu i-am dat a inceput panarama, si s-a intors la usa si facea numai Bye-bye! Are si doi copii noi, printre care o fetita de varsta lui pe care tare o mai iubeste, cica numai in jurul ei sta, la culcare se duce si o calareste, o ia de gat. Mare iubaret de baiat mai am. Seamana cu tac-su care a zis ca el se gandeste la femei de cand se stie. ![]()
Lily stiu ca e greu, insa o sa fie bine, ai sa vezi! Cum o vad eu pe Julia, sigur o sa-i placa printre copii. 
Danicris ma bucur ca totul e bine cu bebelina! Tare as vrea un bebe vioi data viitoare! La Patrick nu simteam absolut nimic. Cand mi-au descoperit diabetul de sarcina ma puneau sa-i numai miscarile, daca treceau nu stiu cate ore fara o miscare trebuia sa merg de urgenta la spital. Eram disperata, stateam concentrata la maxim cu mana pe burtica, doar doar oi simti ceva.
Luminel nu te stressa cu Cristiana, fiecare bebe cu ritmul lui, ea poate este buna la altceva, este mai intaintata motric, mai indemanatica. Uite Patrick de exemplu nu prea vorbeste cine stie ce, si se vede ca vrea si nu poate efectiv, repeta, si nu ii ies de nici o culoare. Insa e tare indemanatic, are motricitatea fina foarte dezvoltata, de exemplu pune niste margelute mici intr-o punguta mica, ceea ce nu toti copii de varsta lui reusesc.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Doloress spune:
Simonix voiam sa-ti mai zic ca nici Patrick nu papa nimic pana la gustarea de dimineata!
Cu mare greutate ii mai strecor o bucatica de branza dimineata, nimic mai mult. Nici lapte nu bea, numai ultima runda de tzatza.
Luminel ca bine zici cu strigarea, mi-e dor de niste fete cum ar fi Iulia, Socrate Micaela as enumera eu mai multe fete, insa trebuie sa ma intorc la munci...
"Your children know more about you then you know about yourself"
leeloo2004 spune:
Uite ca am auzit strigarea lui Luminel si am bagat si eu capul pe aici sa vad ce mai faceti…si sa va doresc si eu un 2010 linistit, cu sanatate si cu multe impliniri!
Noi suntem bine, ne-am mutat in casa noua inainte de Craciun asa ca baietii au acum spatiu sa alerge, sa sara, sa tipe, sa se manifeste fara stresul ca deranjeaza vecinii...
Abia asteptam primavara ca sa se bucure si de curte... Ne-am luat si ciine - bucuria lui Tudor care il smotoceste in toate felurile, noroc ca tine la tavaleala...![]()
Daca vreti sa ne mai vedeti - gasiti poze noi aici.
Va pupam pe toate si ne gindim la voi cu drag!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Victoria_mami spune:
In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor pentru complimente si felicitari! Victoria repeta aproape orice cuvant aude, asa e, dar sunt si cuvinte pe care nu vrea sa le repete, cum ar fi "Yes". La noi si yes si no, sunt no! ![]()
Leeloo felicitari ptr. casa noua si ptr. baieteii tai frumosi.

Dani, ma bucur sa aud vesti bune de la eco.
Sincer, eu nu-mi amintesc cat era de miscatoare Victoria... tre sa recitesc ce scriam pe atunci, ce mi-a trimit Gabitza sa vad cum era... 
Chiar asa, unde-s restul fetelor?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Simonix spune:
Doloress - cred ca la Robertix sunt doua probleme: una este ca intr-adevar il deranjeaza urletele, tzipetele, copiii care fac asa - avem niste prieteni cu un copil mai salbatic - dupa ce a tipat de cateva ori la el (a urlat de fapt), Robert efectiv nu il suporta, cand ne ducem la ei in vizita incepe sa planga de la usa, fara ca baiatul respectiv sa faca nimic. De Craciun au venit la noi si totul a fost bine, s-au jucat frumos ambii baietzei (separat), dar spre sfarsitul serii invitatul a urlat nitel si l-a speriat pe Robert care a plans pana a vomat. Noi nu putem deloc ridica vocea la el, daca ii spun NU E VOIE trebuie sa o spun foarte bland, caci daca vorbesc un pic mai tare incepe sa faca crize. In schimb daca vorbesc normal, e ok. Uneori insa vrea sa faca ceva mai periculos si panicata ii strig mai de la distanta sa nu faca chestia aia - ei bine, nu o face, dar se sperie mai rau ca mine
Deci chiar ca e sensibilos la faza asta.
Apoi, nu ii plac oamenii, animalele ciudate ... nu stiu cum sa zic, de exemplu se sperie de oameni sau animale cu parul / blana infoiat/a
Uneori in autobuz incepe sa planga daca se uita la el vreun negru sau chiar vreun alb cu parul mai nepieptanat
E cam penibila faza, ca omul respectiv saracul ii zambeste, e dragutz, dar din ce zambeste mai tare, din aia Robert plange mai rau. La fel si la TV, se sperie uneori. E un fricos 
Si mie imi pare rau de Natael, ca e cam respins. Tipa de la cresa crede ca este asa turbulent din cauza ca doarme putin, imi povestea despre programul lui si efectiv doarme fff putin, fata de Robert, de ex. Si de aia devine urlacios etc. Parintii lui il lasa f mult la Naima, se ocupa mai putin de el.
In rest si al meu s-a mai detasat un pic de mine, s-a apropiat de bunica, ea il ia acul de la cresa, de exemplu.
Dani - Robert a fost super miscator :) Asta mi-a placut la nebunie :) Am vut prietene insarcinate care cand ma auzeau se tot minunau, ele nu isi simteau la fel bebeii. Oricum e frumos sa ii ai in burtica, mi-e si mie dor 

Leeloo - ai doi baieti minunati
iar casa e superba ;) Mi-a placut tare.
Ah, mai voiam sa zic ca al meu l-a invatat pe DA
De fapt da din cap DA. Si minte
Il intreb: "ai fost cuminte??" El: DA (da din cap) Si uite ca la tot spune DA acum ![]()
![]()
Pupici 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Micaela06 spune:
Buna mamicilor,
Am auzit si eu strigarea si am intrat sa spun prezent si sa va urez un An Nou plin numai cu bucurii! Sa avem copii sanatosi si cu restul ne descurcam noi.
Doloress sunt aici ascunsa dupa monitor. Ti-am vazut piticul frumos si smecherash
nici mandra mea nu sta la tuns, nici la salonu de fitze, nici la mine, desi in rest e cocheta nevoie mare. Ce frumoasa e zapada la voi, la noi si zapada e murdara...
Desiree, mereu ma minunez de fata ta ce ochi frumosi are
si felicitari pentru micuta vorbareata.
Luminel nici a mea nu zice prea multe inteligibile, au timp sa ne zapaceasca de cap.
Dani sa stii ca daca e zgubilitica in burtica asa e si afara
cel putin la noi asa a fost, la ecografii se minuna dr de cat se misca si acum e la fel.
Leeloo ce mari s-au facut baietii de cand nu ai mai trecut pe aici
, vai si ce casa frumoasa si mare ai, sa o stapaniti sanatosi.
Acum sa imi motivez si absentele, Daria a fost bolnavioara inainte de Craciun, febra 40... cica rosu in gat... cateva zile ne-am luptat cu asta, a trecut cu bine nu am ajuns la antibiotic... si ca sa avem activitate si de revelion, cu 2 zile inainte s-a ars la manuta (a bagat mana in sterilizatorul de biberoane) iar mers la spital la pansat zilnic, acum e bine se vindeca frumos, sa speram ca nu raman semne. Acum, ca ma linistisem, am gasit casa, caut banca sa imi dea credit, avem o situatie mai complicata si nu din cauza mea... dar eu tb sa gasesc solutia ca al meu barbat zici ca e poet, nu il preocupa pe el astea...materiale...
Ma duc sa mananc o ciocolata, ca doarme copilu si eu sunt stresata ![]()
Va pupam 
Lorich spune:
Lumi sunt aici,
suflu in baloane de sapun de m-am inverzit, ca-i place lui Robert la nebunie sa le prinda si ma doare ovarul stang de mor, sunt la ovulatie. Eu sunt cu test de ovulatie inclus, adica in momentul in care am ov. ma doare de abia merg; prima data cand s-a intamplat am fost la dr. mi-a zis ca asa e la mine, e super intr-un fel, dar in altul...
Leeloo sa va fie de bine mutarea, ai niste baieti foarte mari, ne era dor de ei. 
Dani ma bucur ca totul e bine cu fifitza, si mie mi-ar fi palcut un mare miscator, Robert a fost asa si asa, pluas ca placenta anterioaracica se simte bebe mai putin.
Cleo tu pe und eesti? Busy la job?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Lorich spune:
Miha offf, of si iar of.... tare mila mi-e de scumpa Dariutza; eu am la activ o arsura mare de la 1 an, cu cicatricea cat tot bratul si tare mi-e frica mereu de zvapaiatul meu catarator. Of, tin pumnii sa treaca cat mai repede, si o pup tare-tare!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Adriana_78 spune:
Simona, da punem de -o intalneala
fetelor, chiar as vrea sa ne mai vedem, sa veniti la noi, sa inauguram apart. -- astept insa sa punem si noi draperii
- ca e tare chel asa; nu mai zic inca de cutiile nedespachetate
Leeloo, felicitari pt. casa!
Vad ca si voi aveti baiat brunet si baiat blond.
Asa ma amuza pozele (ca si la Belleane) cand fratii sunt asa diferiti.
La noi, cand sunt cu Annika se uita lumea lung - parca ar inclina sa creada ca eu sunt bona.
Dani, ma bucur ca a fost bine la eco.
Eu zic ca e bine sa ai ajutor, cat de mic, at. cand copilasi sunt mici, sa-ti faci in liniste treburile
Micaela, imi pare rau de arsura Dariei. Cred insa ca se va vindeca, ca pielea lor are putere de regenerare mare, in caz ca n-a fost arsura grava.
felicitari si voua pt. proiectul casa!
Adriana