Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 10
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Cateva pozici din ianuarie, piticul la sanius, piticul dand la lopata si piticul tuns: http://family.webshots.com/album/576219455QNhAZW Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Your children know more about you then you know about yourself" |
Am uitat sa-ti zic imi place mult si fetzishoara smechera din a 2-a poza, aia cu 100% Good, 10% of the time
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lilly79 spune:
pt toata lumea ca vad ca nu v-ati trezit
desiree nu-mi vine sa cred ca repeta Victoria tot ce ii spui.Pai Julia nu vrea sa repete nimic.Ea zice cuvinte noi doar atunci cand ne aude pe noi vorbind si i se par scurte si interesante
doloress ce baiat mare si frumos ai.Tare mult imi place poza cu Patrick infofolit bine in care i se vad doar ochii si e nins pe caciula, fular
Anul asta e lung, asa ca pana incepem proiectul bb2 mai este, asa ca voi apela la calitatea ta de medium mai incolo
Se apropie incet-incet momentul cand va merge si Julia la gradinita.2 luni jumate vor trece pe nesimtite si gata, va fi si fata mamii gradinareasa.Mi-e groaza de momentul asta de pe-acuma.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Adriana_78 spune:
Buna ziua!
Incet-incet ne intram in ritm, ma simt mai bine, "incerc sa uit Viena" si-mi zic ca e super OK si-n Buc
Si Annika repeta tot ce ii spun si dupa vizionarea clipul cu Vlady de Alysh - exersam si noi de zor numaratul pana la 10 - si ne iese f. bine
Simona, m-am gandit la ziua de 10, si uite ca aseara am avut un vis lung cu tine.
Iti dadeam cadou de ziua ta o geaca rochie - nu stiu exact unde eram, parca la noi, am stat mult de vorba, tu erai cu Mirci insa, nu cu Mati
Apopo morcovi - sa stii ca si Lara devenise portocalie de la sucul de morcovi, insa dupa ce am rarit.o cu el, si-a mai revenit si nu a trebuit sa-i administrez ceva special (gen medicam)
Adriana
Simonix spune:
Neatza si de la noi
In primul rand, am doua restante: un LA MULTI ANI celor care au fost sarbatoritzi ieri si apoi un alt LA MULTI ANI pentru Dani pe care o simpatizez mult de tot Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti :)
Noi suntem bine, avem o saptamana full la cresa, nu ma asteptam Pe aici e fff frig si cred ca au murit si virusii :) Robert inca se smiorcaie la cresa, dar cred ca e din cauza unui copilash mai turbulent de acolo... Imi pare tare rau de el, imi povestea tanti ca baietzelul respectiv, care are un look mai exotic (este negru si are parul valvoi si fatza mai mare asa), este si cam agitat, urla, se arunca pe copii, arunca pernele, se baga in dulapi, nu sta cu sosete, de ex, da iama in ceilalti etc. Iar Robert cica e "delicat" "ca un ingerash" imi zice, e sensibil si nu suporta sa vada chestii agitatoare pe acolo. Asa ca nu il inghite pe Natael, tipa cica incearca sa faca activitati cu ei toti si daca Natael se apropie de Robert, asta pleaca. Ieri tragedie: Natael a atentat la luna lui Robert, LOLO a lui - cica Robert a urlat cat a putut, fara sa planga, efectiv urla, cu ochii maaaari, era rosu, tanti s-a speriat ca nu mai respira Am rugat-o sa aiba MARE grija sa nu mai lase luna in raza de actiune a lui Natael.
In schimb robert e prieten mare cu baiatul doamnei - se joaca asa de frumos, la plecare il pupa de 1000 de ori, in timp ce saracul Natael se uita la ei si nu il baga in seama ... sper ca atunci cand mai cresc sa nu fie asa exclusivisti
Esme - sa va fie de bine calatoria in tara, cu bune si rele Noi mergem de Paste, am luat deja beletzi - de pe 3 pe 13 aprilie. Poate vedem si ceva M&M romani Si poate o vad pe Laura cu burta hihi. O sa vreau sa il serbez pe Robert in tara, apoi o sa ii mai fac un party si in Belgia De-abia astept pe Lorelei fata model noi cand o vedem ?? Ca poate il molipseste si pe Robert
De fapt nu am de ce sa ma plang, in ultima vreme a fost cumintel si a mancat mai bine, a depasit 11 kile 400 (maaare mirare) si s-a saltat nitel pe curbe. El nu mananca asa diversificat si de mult, dar ma bucur ca nu mai da inapoi cu greutatea. Noi avem doua mese de lapte ( in total 500 ml), nu avem mic dejun, deci el dimineata sta de la 8 pana la 11 si ceva cu burtica goala, apoi legume si carne, apoi la 3 o fructa si pe la 6 mancarica de seara, in functie de ce avem (legume, fructe, iaurti). Si mai ciuguleste de la noi din farfurii pe la 7 si ceva iar la 8 laptele de seara si nani. E un copil care nu plnge de foame, nu il intrereseaza mancarea, daca i se da, bine, daca nu, ghinion, nu l-am auzit plangand ever de foame, nici cand era mic. Mama uneori e suparata ca nu e mancacios dar noi toti am fost la fel si uite, suntem bine merci, nu avem probleme de sanatate si e ok.
Desiree - felicitari pentru vorbareatza frumoasa :) si ELEGANTA Minunat ca stie deja atat de multe
Robertel vorbeste foarte putin, cum zice si Doloress cred ca asteapta sa se faca ordine in caputzul lui oricum e super cand mai tranteste cate o perlutza din asta, de-abia astept sa vorbeasca, sa ne intrebe etc Eu nu il invat nimic, la modul ca fara cifre, culori, litere etc Doar animalele le-am invatat impreuna, avem un joc frumos si il adoram amandoi. Restul le va invata la gradi etc.
Gata, fug la munci :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Luminel spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Hah! Se pare ca se poate edita mesajul doar de vreo 2-3 ori... ultimele cuvinte nu aparusera: Chelsea Paul babalsh - bubbles nu mai stiu... piece cheese please Va pun un filmuletz... ca uit multe Poze: Cateva noi de aici: http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5424165789606967346 si filmuletul: (imi cer scuze ca e asa lung... 4 minute, dar sunt multe cuvinte...) http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5424169805451305202 Am uitat sa ma laud Victoria isi face baita singurica adica ii dau un wash cloth si se ridica-n picioare in cada si se spala singurica, apoi sta jos si isi spala piciorusele Atat mi-e de draga Am dat in limbarnita. Va mai pun filmuletul si ma duc, va las, ca v-am facut capul patrat cu atatea mesaje. _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
dulce foc
si Cristi se spala singura...iuhuuuuuuu
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna ziua! Incet-incet ne intram in ritm, ma simt mai bine, "incerc sa uit Viena" si-mi zic ca e super OK si-n Buc Si Annika repeta tot ce ii spun si dupa vizionarea clipul cu Vlady de Alysh - exersam si noi de zor numaratul pana la 10 - si ne iese f. bine Simona, m-am gandit la ziua de 10, si uite ca aseara am avut un vis lung cu tine. Iti dadeam cadou de ziua ta o geaca rochie - nu stiu exact unde eram, parca la noi, am stat mult de vorba, tu erai cu Mirci insa, nu cu Mati Apopo morcovi - sa stii ca si Lara devenise portocalie de la sucul de morcovi, insa dupa ce am rarit.o cu el, si-a mai revenit si nu a trebuit sa-i administrez ceva special (gen medicam) Adriana |
Apropo de vise, azi-noapte am visat ca eram mireasa...stie cineva ce inseamna asta?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
simonacip spune:
Hello fete.
Desiree, cit de multe spune victoria..V-am vizionat si pozicile!
Doloress, l-am vazut si pe Patrik, e simpatic foc, cum sta el la tuns. EU l-am tuns singura pe Mati tocmai ca mi-a fost teama sa-l duc la coafor....nu cred ca statea.frumos la sanius.
Adriana macar in vis stam si noi de vorba Cred ca-i cazul sa punem de-o intilnire...pe luna viitoare asa-i?? Mai uiti si tu de Austria. Ce bine ca vorbeste si Annika.
Matei, ca si Julia(Lilly) nu vrea sa repete nimic. Lilly si cind zici ca incepe? De la 1? S_ar putea sa fi surprinsa si sa-i placa. Uite Matei e foarte cuminte. Acum dupa vacanta a plins vreo 2 zile si gata. Daca mai aude vreun copil care plinge, parca ar incepe si el, dar mai mult asa de fason. Imediat ce intra in grupa se linisteste. E cuminte, ce sa mai zic. mai mult plinge acasa cu taica-su..cind tb sa plec eu la sala.
Simonix, te asteptam, poate ne vedem mai multe...macar acum in al 12 lea ceas. Doar avem si copii mari de-acum..Auzi, Natael acesta o fi gelos dragul de el, poate ca nu prea e bagat in seama si tocmai d-aia reactioneaza la luna
Luminel...eu visez fel de fel de nebunii. Mi-am propus sa nu le mai bag in seama. Sunt doar niste vise.SI m-am visat si eu mireasa odata...
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Luminel spune:
citat din mesajul lui simonacip Luminel...eu visez fel de fel de nebunii. Mi-am propus sa nu le mai bag in seama. Sunt doar niste vise.SI m-am visat si eu mireasa odata... Simona, mami de baieti "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Simona, si eu visez fel si fel de tampenii, in fiecare noapte, si de obicei nu le bag in seama, dar visul asta m-a marcat, parea asa de real...si eram asa de stresata, cum nici la nunta mea n-am fost...
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Simonita, sa porti sanatoasa hainutele, imi plac mult bluzitele de vara, as vrea si eu genul acesta.
Lori, multumesc frumos, astept pozele sa-l vad pe Robert-ochi-albastri.
Alysh, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate lui bebe Luca, frumos nume ai ales. Ia sa vezi ce mandra o sa fii de flacaii tai ! Drum bun si sa ai grija de tine.
Doloress, iti multumesc din suflet. E foarte tare Patrick cu tzatzaaaaaaa …
Luminel, pai nu te bucuri ca bea mult laptic ? Vladuc bea maximum 400 ml/zi. Asta acum, ca imediat dupa intarcat nici 150 nu reusea, foarte greu a fost pana s-a obisnuit. Eeeee, stai linistita ca o sa vorbeasca foarte curand si Cristiana, ia sa vezi atunci ce-o sa te nauceasca.
Mihaser, felicitari pentru reluarea sportului si kg pierdut.
Mircica de Laurita, la multi ani, pui frumos.
Esme, bine ai revenit. Chiar copil model, Lorelei, pup cumintica. Nu ne arati si niste poze ? Multumim. Legat de bunici/bunice, Vladuc are aceeasi preferinta, bunicii, pentru ca bunicile cum il prind il iau in brate, il pupa si lui nu-i prea place.
Desiree, felicitari pentru micuta vorbareata.
Doloress, ai avut bafta ca a stat la tuns, eu l-am dus la tuns pe la 1 an si atunci a stat cumintel insa tura urmatoare a facut un scandaaaaaaaaal si am plecat cu el plans si netuns. I-am cumparat masina de tuns si acum il aranjez eu, da’ tot se lasa cu plans si cu par peste tot. Da’ macar suntem acasa, ne bagam repede in cada la spalat. Foarte frumoase pozele, sa-i fie de bine tunsoarea lui Patrick.
Simonix, multumesc din suflet. Nu este nevoie sa-ti spun ca si eu te simpatizez foarte mult, o stiai deja, nu ?!? Vai, ce povestesti de copilul acela ! Are dreptate tanti ca Robertel este delicat si finut si normal ca nu suporta agresivitatea celuilalt copil. Imi pare atat de rau ca tre’ sa se confrunte cu asa ceva … il imbratisez cu drag. Bine ca are totusi un prieten bun in baietelul educatoarei.
Aelita, voiam sa te intreb pe tine ca ai copiii nascuti la distanta mica daca ai avut ajutor imediat dupa nastere, cum te-ai organizat cu ei, cum ieseai afara cu amandoi … cand ai putin timp te rog sa-mi spui cum a fost. Ideea este ca mi-as dori sa ma descurc singura si incerc sa gasesc solutii pentru asta. Multumesc frumos.
Aceeasi rugaminte o am si la Mihaser. Multumesc.
Ieri dupa cum stiti am fost la echo, am vazut-o pe sorelina lui Vladuc, are 980g, parametri normali, cu 3 zile mai mare decat varsta calculata conform UM, foarte “miscatoare” asa cum s-a exprimat doctoreasa. Vladuc nu era asa agitat in burta, sorelina ma sperie cateodata cu miscarile pe care le face, plus ca se misca foarte mult, ma intreb cand doarme. Doctoreasa mi-a spus sa nu-mi fac probleme, asa este ea, mai vioaie.
Astazi am comandat masuta cu scaunele, am gasit o firma care fabrica din lemn masiv, plus ca ne doream sa fie rotunda si exact asa am gasit. Nu-l mai pot cocota in scaunul de masa si as vrea ca incet-incet sa pape singur la masuta lui, sper sa reusesc. El oricum in momentul asta mananca singur ce e de mancat cu furculita, cu lingurita insa e jale, o intoarce si varsa tot, sper sa invete curand.
Va pup si va doresc un week-end frumos. Papaaaaaaaa …
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+
Luminel spune:
Dani, ba da, ma bucur, cum sa nu...dar exact asta voiam sa subliniez ca, fata de alti copilasi de pe aici, ea bea mult, prea mult chiar...(uite ca e si ea mai rasarita la ceva)
MA bucur pentru vestile bune de la echo...se pare ca asa sunt fetele, mai vioaie in burtica...dupa ce se nasc se mai potolesc
Sa stapaniti sanatosi masuta si scaunelele...de cand zic csa-i iau si eu lui Cristi...dar n-am ajuns...
Deci a mea nu e singura care intoarce lingura...yesss!
Rasfatzel