Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Iata ca am mai reusit sa scoatem niste mamici din barlog! <

Leeloo bine ai revenit! Wow ce casa frumoasa si ce de spatiu de joaca! Ti-am vazut si baietii, frumosi foc, si au crescuuuut!

Micaela spor la demersurile cu casa! Of, imi pare rau de Dariuta ca a fost bolnavioara si de arsura... Si eu mananc ciocolata numai cand doarme piticul, hihihihihi Mai mananc cat pot ca apoi raman insarcinata si vreau sa tai dulciurile si sa tin regimul de diabet sa nu ma mai trezesc iar cu sarcina cu probleme ca la Patrick.

Simonix exact asa si al meu, se sperie tare de tot ce are pilozitate mai bogata! De exemplu oamenii cu mustata sau cu barba, urla instantaneu cand ii vede. Proprietarul nostru are musteata si nu e chip sa vorbim cu el cat e Patrick de fata, desi e un tip super, vorbeste asa furmos cu el si calm. Nu ii plac animalele deloc, cand le vede asa cu par si nici nimic de plus. Cand apare la tv sau la baby einstein ale lui vreun blanos face ca toti nebunii. Numai animalele netede cu par scurt au trecere, calul, vaca, porcul.
Al meu zice DA la tot ce il intrebi, foarte foarte rar zice nu. Desi nu vrea deloc un lucru, el tot DA zice.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dani, ma bucur ca sunteti bine. Sa stii ca eu i-am scos scaunul d emasa lui Matei. ocupa mult loc, s ecam rupsese...si am renuntat, asa ca maninca la masa mare. SI asa el mar eparte din zi e la cresa...Pup burticul.
Leeloo, bine ai revenit, ma bucur ca v-ati mutat. In ce zona?Frumosi baietii..si casa...da, si casa..
Micaela, imi pare raud e neplaceri. Si ai mei au fost bolnaviori in vacanta si din pacate am ajuns la antib cu amindoiDa-mi si mie detalii despre casa, pls, in ce zona si cit? SI spor in continuare la banci si restul..>Si al meu s elasa pe tinjeala, el doar aduna banii, dar cind e de vizionari, etc se da la funs. Chiar am anulat o vizionare pt miine ca nu-i convine nici din auzite. Atsa e!M-oi descurca eu pina la urma
Adriana, aranjeaza-ti linistita casuta...si cind s-o mai imprimaverii venim...
Lorich, spor si tie la baloane, cu ocazia asta speli si parchetul si mocheta
Va pupez, ma pregatesc de sala

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Seara buna.

Luminel, multumim frumos. Sa inteleg ca si Cristiana era agitata in burtica si dupa nastere s-a potolit ?

Doloress, imi pare rau sa aud asta, n-am stiut, scuze. Bine ca totul a fost ok, Patrick a fost un luptator si, vorba ta, uite ce “galigan” este acum. Il mai imbratisez o tura ca tare imi este drag.

Leeloo, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, sa stapaniti sanatosi casa. Am vazut poze frumoase, ce mari au crescut flacaii tai !

Desiree, multumesc.

Micaela, imi pare rau sa aud de Daria ca a fost bolnavioara si s-a mai si ars la manuta. Sa dea Dumnezeu sa-i treca repede si sa nu ramana semne. Tie iti urez bafta la operatiunea “casa”, cand ne-am mutat si la noi la fel a fost, eu cu munca sotu’ cu vizionatu’, dar a iesit bine pana la urma.

Lori, multumesc.

Adriana, multumesc. Legat de ajutor, eu as prefera sa vina mama sa ma ajute doar la mancare si curatenie, iar cu copiii sa stau eu si sa-i pot scoate singura la plimbare. Mama ar veni si zilnic insa eu as prefera sa ma descurc singura cu ei. Sa vad cum va fi, e greu de spus acum, depinde mult si de felul cum este sorelina.

Simonita, saru’mana. La masa mare mai papa si Vladuc da’ nu ajunge bine, de aceea am preferat sa-i cumpar masuta de pitici, ca sa fie la nivelul lui si sa poata papa. Maine strang si eu scaunul de masa si il duc la subsol (avem acolo o camera mititica unde ducem ce nu folosim), mai eliberez bucataria, si-asa stau cu el degeaba de vreo 2 luni. Ma bucur ca esti consecventa cu sala, tin pumnii sa ajungi la greutatea dorita.

Va pup, papaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Lori ma ce sa zic, ce am vazut acolo la spital m-am ingrozit, Doamne Fereste... o clipa de neatentie si gata. A suferit mititica, cred ca a usturat-o tare, mai mult de 1 ora a durat pana am ajuns la spital, ca ne-am tot invartit sa ne ducem, sa nu ne ducem, bine ca ne-am dus... a plans pana a adormit. Cateva zile si-a protejat manuta, o tinea in sus si ne spunea uff-uff

Doloress si eu mi-am propus ca in urmatoarea sarcina sa am grija sa mananc putin si ce trebuie... cu Daria am luat peste 30kg, cad in depresie daca iau tot atat.

Simona, casa e in cartierul 23 (dupa republica, ajung repede la metrou) e in duplex, are o curticia mica-mica-mica...mica , e la gri in interior si in faza asta ma costa 110.000. Cred ca mai bag vreo 15 cu finisaje modeste (adica atat mai pot) Apoi sa strang bani sa mobilez... si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Spunem si noi cu intarziere La multi ani! Sa fie un an cat mai bun pt toata lumea, sanatate si tot ce va doriti!

Am vazut azi o gramada de poze dar nu am sa enumar ca sigur scap pe careva si nu vreau!

Micaela pupici pt Daria cat despre manutza ai sa vezi ca o va proteja si dupa ce ii dai bandajul jos dar trece repede!

Simonix ti-am vazut perdelele fffff frumoase! Parca intr-o poza a ta am vazut un aquadoodle! Are succes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna fetele

Ma vait cam mult, poate, dar nu mai apuc sa fac nimic de Mirci. Nu ma lasa sa fac nimincutza, tot timpul e dupa fusta mea.

Mihaser, Inais, Lorich, Belleane si multumim fetele de urari!
MIcaela imi pare tare rau de asta mica dupa raceala, acum arsura. ofof, sper sa fie bine!
SImonix Hai ca ma apuci cu ditamai burta in aprilie . te astept cu mare drag! M-ai mai linistit cu mancatul, si Mircea tot asa putin. Carnea si portocalele le molfaie si le scuipa, sandwichurile i le fac bucatele mici si ma rog de el sa le pape, toata ziua. Mai nou, la 11-12 e prima lui masa.
Doloress ce dulce e tuns asa, ce cumintel a stat, poate tr sa-l duc si eu pe Mirci, transpira de nu se poate! Si zici de primul acces de gelozie?? Ma intreb daca nu e mai bine sa se mai desprinda si ei nitel de noi...oof. eu nici la cresa nu am rezistat sa-l dau!
Desiree e tare micutza ta. Ca sa nu mai zic ca are mai multe lanturi la gat decat mine
Lily wow, ce tare e Julia, mananca singura...si Mirci incearca, dar nu reuseste si nici nu prea am rabdare sa-l las. Cand o deveni mai stapan pe miscarile lui
Leeloo sa stapaniti sanatosi noua casuta! Super! Baietii sunt dulci foc, au o incruntare a lor asa...imi place de ei.
Danicris si eu sunt putin panicata de cum ma voi descurca cu amandoi. Ilinca la fel de agitata e, tot timpul misca, noaptea ziua, nu are pauze
Esme bine ai revenit! ce copil ai, se adapteaza usor tuturor situatiilor, papa bine, doarme de la 9 in seara de Rev, va lasa sa petreceti cel mai tare Revelion
Luminel
Cleo ce faci mai, ca si eu ma gandeam la tine?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 24+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

BUna dragelor,

Vreau sa va urez din tot sufletul La multi ani!!Si un an nou cat mai plin de bucurii,sanatate si bebeii sanatosi s,cuminti si voiosi.

Intrasem sa vad de curiozitate ce este bebelusul Laurei,fetita sau baietel.Laura inca o data din suflet mii de felicitari pt bebelina!!!Si imi place numele!Pe mama mea o cheama Sabina!!
Nu am citit nimic din urma,spre rusinea mea ,dar am vazut ca sunt din ce in ce mai MULTE GRAVIDUTE.BNu va nominalizez ,dar va urez la toate sarcina usoare si bebei sanatosi si la termen.Si noi 'lucram'' la inca unul si sa speram ca de data aceasta sa fie totul bine!Mi-ar placea tare mult sa raman luna aceasta graviduta ca as naste in septembrie si ar fi aproape de ziua mea de nastere,iar Eric e la distanta de 2 saptamani de ziua lui tati de nastere si ar fii super ca bb2 sa fie in aceasi luna cu mine.Acum sa vedem ,cum a vrea Dumnezeu.Cat despre Eric, este din ce in ce mai mare ,strengarel,dar este un scump.Si eu si tati il adoram nu alta.
Scuze ca nu mai pot scrie,dar a intrat Alina pe mess si vreau sa vb si cu ea,care apropo va saluta si va imbratiseaza pe toate!Va pupam amandoua!!!
Ps :Gabitule ms de mesaj si scuze ca nu ti-am raspuns.pupicceee

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Andree27 succes la bb2, sa dea Dumnezeu de data asta sa iasa cum va doriti! Frumos nume are mama ta pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Se pare ca visul meu de ieri noapte nu a fost de bine: fie-mea iar isi facu un cucui in frunte; sper sa nu-I ramana cicatrice, ca la cealalta lovitura…dar n-am reusit sub nici o forma sa-I pun gheata…sange nu i-a dat, doar s-a umflat pielea …off

Doloress, de obicei nu ma stresez, dar….nu m-am putut abtine sa nu remarc precocitatea copilasilor vostrii…si a mea e destul de inteligenta, zic eu…de ex dimineata, voia sa-I pun filmul de la nunta (v-am mai zis ca asta e distractia principala a ei in fiecare zi) si cum eu nu reactionam repede, se chinuia sa duca mouse-ul pe butonul de Start, pentru ca a retinut ea ca asa deschid eu “My computer” casa pun filmul…am ramas “bouche-bee”

Simonix, ce sensibil e Robetrix! Pai Cristiana mea n-are nici o treaba, pot sa tip la ea pana ragusesc (cum si fac de altfel) si o doare “undeva”

Leeloo, welcome back…eiii, pai absenta e motivata! Sa stapaniti sanatosi casa, foarte mare imi pare…iar baietii, ce au crescut!!! Foarte frumosi…sa-ti traiasca! Si catelul e scump foc!

Micaela, bien ai revenit si tu…imi pare rau pentru problemele pe care le-ati avut… Dariutza, sa-I treaca repede si fara semn arsura si multa bafta cu casa!

Lori, nasol cu ovulatia…iti dau si tie un ca sa-ti mai treaca durerea .. si sa poti sulfa

Dani, cam asa ceva….

Laura …te inteleg foarte bine…v-am mai spus si eu ca Cristi nu se joaca singura, tot timpul trebuie sa fie cineva cu ea, noroc cu fiu-meu…

Andre27, success la proiectul bb2.

Doar ce am lansat idea unei strigari si iata cate fete au iesit din “barlog”!
Asa ca fac un apel la toate fetele care (doar) ne citesc: mai intrati cu vesti despre voi si puiutzii vostrii si, de ce nu, cu o activitate mai intensa.

Pe maine!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
...
Desiree e tare micutza ta. Ca sa nu mai zic ca are mai multe lanturi la gat decat mine

Multumesc tuturor ptr. vorbele frumoase.

Haha!
Nu, iubita, e unul singur, lantul mamicii mele, dar e lung ptr. ea, asa ca e de 2 ori si daca-ti mai spun ca de cand i l-am pus (vreo 8-9 luni) nu ma mai lasa nici sa o spal pe gat decat apa ce i se scurge cand o spal pe cap; de atins, nici gand sa lase pe cineva sa-l atinga...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput