Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANICRIS,important e sa ai incredere in tine ,ca ai sa poti.singurul ajutor a fost sotul,a stat cred ca o saptamana acasa,apoi pleca 12-13 ore zilnic.seara ma ajuta mult,el a facut baie ambilor copii pana la 6 luni,singur.sambata si duminica uneori facea el tot cu copiii,sau cel putin cu unul din ei,schimbat,mancat..
primele luni sunt mai grele.
eu ieseam afara cu Andres in scoica,Sofia cobora scarile,stateam in fata ei sa nu cumva sa cada,sau o luam intr-o mana si pe ea.carutul in masina,puneam scoica jos,scoteam carutul,montam scoica deasupra,si Sofia pe jos.cand mergeam cu masina,el inscoica ,ea in scaunul ei,desi am iesit f rar eu singura cu ei cu masina ,de cand ii am pe amandoi.
afara,el in carut,ea la nisip,sau ne plimbam...pana a mers el in picoare la 11luni jumate am mers asa,apoi cu amandoi pe jos.cand mergem in 4 la cumparaturi-noi sambata mergem toti 4,nu lasam copiii cu nimeni-luam doua caruturi(daca e mall),daca e supermarket de mancare,el cu carutul si ea in carutul de cumparaturi,ca nu mai avem maini si de carutul ei.
si acum la fel,cu doua caruturi,desi ei se dau jos,alearga,dar cum mereu stam 4 ore,nu au cum sa reziste atat pe jos.
cand ii dadeam lui sa suga,o alintam pe ea,ii cantam,o mangaiam,asa el credea ca i le spun lui si adormea,ea ei...si asa ii impacam

nu stiu...daca mai vrei sa stii alte detalii care te framanta,imi spui .

8+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, poftiti la .

Aelita, iti multumesc din suflet pentru mesaj, mi-ai dat asa multa incredere ... asa cum am spus, pot apela la mama, eventual la o femeie care sa ma ajute, insa tare mult imi doresc sa ma descurc singura. Ma gandisem sa-mi cumpar un wrap, sa o tin pe sorelina in wrap cand iesim la plimbare, iar pentru Vladuc sa iau caruciorul, el nici acu' nu merge singur mai mult de maximum 1 ora jumate, oboseste si se cere in brate. Pe de alta parte, daca sorelina ar avea colici, iarasi ar fi greu s-o tin toata ziua in brate, sa ma ocup de Vladuc si sa mai fac si restul in casa. Nu stiu, sunt multe semne de intrebare insa cred ca o sa ma adaptez situatiei la momentul respectiv.
Si eu am noroc cu sotul meu care ma ajuta. Simplul fapt ca seara dupa 7 cand vine de la serviciu se ocupa de Vladuc si ma lasa sa respir si sa ma culc devreme pentru mine conteaza enorm, sunt convinsa ca ma va ajuta si dupa nasterea fetitei.
Te-as mai intreba cum ai procedat cu ei legat de somn. La noi acum este asa : Vladuc ziua doarme in patul nostru (mi-e teama sa-l mai ridic in patut), iar noaptea in camera lui, in patut, il culca sotul si dimineata tot el il da jos. El se frichineste mult, imi e teama sa-i scot o laterala ca sigur ar pica noaptea din patut.
Initial ma gandisem sa-i cumpar lui Vladuc pat de 1 persoana si pe sorelina sa o culc in patutul lui insa acum am alta varianta in cap, sa cumpar tot un patut si sa dorm cu sorelina in sufragerie, ea in patut, eu pe canapea. Ma gandesc ca in felul acesta nu intervin in nici un fel in rutina lui Vladuc. La tine cum a fost ?
Iti multumesc frumos inca o data ca mi-ai dat curaj.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!!!
Ma mai primiti si pe mine????
Of, mie nu imi mai ajunge timpul de nimic, toata ziua robotesc.
Soacra-mea v-am zis, e operata, sta numai in pat ca nu se poate da jos, iar eu sunt sora medicala, bucatareasa, spalatoreasa... sclava Isaura...
Am citit un pic, felicitari Leeloo ptr casuta, Micaela n-am inteles daca si voi ati cumparat-o sau daca doar ai gasit ceva care iti place, dar iti urez bafta maxima. Pot sa spun ca si noi avansam cu acest proiect, aproape avem toate avizele, in curand o sa depunem documentatia ptr PUD si apoi gata, autorizatia de constructie si poate din martie-aprilie, asa cum ne-am si propus, dam drumul la constructie. Yupiiii, numai in casa mea ma visez!!!!
Mama mai are putin pana la operatia de tiroida si a inceput sa se/ne streseze, sper sa trecem cu bine si peste acest hop!
Eu sunt consecventa cu regimul si sunt tare bucuroasa din punctul asta de vedere, ca de obicei imi trece repede N-as putea sa spun ca in kg am dat mult jos, dar simplul fapt ca mananc mai sanatos si mai ordonat, am renuntat fara nicio problema la dulciuri si la paine, eu zic ca e d bine. Miscare nu fac ca nu vreau. Eu am facut gimnastica de performanta la viata mea si dupa ce m-am lasat, satula de antrenamente am zis ca nu mai alerg nici dupa tramvai. Stiu ca nu e bine dar m-am facut puturoasa.
Cu bebe 2 am fost tare dezamagita acum de sarbatori, chiar pe 25 am facut testul si a iesit negativ, peste 2 zile au venit si uratii, asa ca mi-am cam luat gandul. Evident ca sper sa se intample, eu tot ce pot sa fac e sa incerc in continuare, dar a trebuit sa imi indrept atentia catre altceva, caci in ritmul ala ma distrugeam. Am suferit foarte mult...
Fetelor va pup pe toate si cand o sa mai am timp o sa va mai scriu, altfel va citesc in fiecare zi sa stiti. Pupici tuturor.

Azi ma duc la shopping, a luat al meu prima de Craciun si a zis ca imi cumpara ceva, ce vreau eu. Yupiiiiii

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor!!!!
Ma mai primiti si pe mine????
Of, mie nu imi mai ajunge timpul de nimic, toata ziua robotesc.
Soacra-mea v-am zis, e operata, sta numai in pat ca nu se poate da jos, iar eu sunt sora medicala, bucatareasa, spalatoreasa... sclava Isaura...
Am citit un pic, felicitari Leeloo ptr casuta, Micaela n-am inteles daca si voi ati cumparat-o sau daca doar ai gasit ceva care iti place, dar iti urez bafta maxima. Pot sa spun ca si noi avansam cu acest proiect, aproape avem toate avizele, in curand o sa depunem documentatia ptr PUD si apoi gata, autorizatia de constructie si poate din martie-aprilie, asa cum ne-am si propus, dam drumul la constructie. Yupiiii, numai in casa mea ma visez!!!!
Mama mai are putin pana la operatia de tiroida si a inceput sa se/ne streseze, sper sa trecem cu bine si peste acest hop!
Eu sunt consecventa cu regimul si sunt tare bucuroasa din punctul asta de vedere, ca de obicei imi trece repede N-as putea sa spun ca in kg am dat mult jos, dar simplul fapt ca mananc mai sanatos si mai ordonat, am renuntat fara nicio problema la dulciuri si la paine, eu zic ca e d bine. Miscare nu fac ca nu vreau. Eu am facut gimnastica de performanta la viata mea si dupa ce m-am lasat, satula de antrenamente am zis ca nu mai alerg nici dupa tramvai. Stiu ca nu e bine dar m-am facut puturoasa.
Cu bebe 2 am fost tare dezamagita acum de sarbatori, chiar pe 25 am facut testul si a iesit negativ, peste 2 zile au venit si uratii, asa ca mi-am cam luat gandul. Evident ca sper sa se intample, eu tot ce pot sa fac e sa incerc in continuare, dar a trebuit sa imi indrept atentia catre altceva, caci in ritmul ala ma distrugeam. Am suferit foarte mult...
Fetelor va pup pe toate si cand o sa mai am timp o sa va mai scriu, altfel va citesc in fiecare zi sa stiti. Pupici tuturor.

Azi ma duc la shopping, a luat al meu prima de Craciun si a zis ca imi cumpara ceva, ce vreau eu. Yupiiiiii

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Off, biata de tine..si cu Eva si cu soacra la pat! cred si eu ca ti-e greu si n-ai timp... Sotul nu te ajuta? SA-ti dea D-zeu putere sa treci peste toate...multa sanatate, la toata familia! sshopping placut!Sa porti iubita ce-ti cumperi!...iar cu bb2, cand ti-o fi scris, se va intampla si asta!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, repede ca doarme piticania.

lelloo, welcome bec, sa va fie debine casa. CE COPII FRUMOSI AI!

simonix, apoi sa vezi ce pisica blanoasa am... o fi si puiul tau, si Patrick al lui Doloress alergici la par

adriana, unde anume v-ati mutat? ca eu lucrez pe Barbu vacarescu, in cladirea COmpetrol, vis a vis de parcul Verdi. Poate cand iesi cu fetele in parc - cobor 15 min sa va vad si sa va pup

Lilly, emotii cu gradinitza am avut si eu. Dar uite, ca Marei i-a prins f. bine, in 3 luni s-a ingrasat 1.400 gr!!! , are si obiceiuri f. frumoase. Ce mai..suntem f. incantati. Si noi si pediatra.
Mananca f. bine cu ceilalti copii, din prima zi am rugat educatoarea: noi daca numannca la o masa, nu o fortzam, nu e nicio prpoblema,la urmatoarea masa rade tot. Si uite ca are un ritm f. sanatos. Si se joaca f. frumos, aseara ne-am vazut cu o verisoara mai mare cu 3 luni, a luat-o de manutza f delicat, si sa o duca nu stiu unde - a innebunit pe toti cu gestul asta!!

Andree27, succes la bb2. Sa fiti sanatosi ca asta e tot ce conteaza. Pupa pe Alina de la noi.

Luminel, si fiica mea e cu cucuie. Desi io nu am vise din astea . O sa aiba capul in coltzuri

aelita, vreau sa te pup si sa iti doresc o viatza minunata, la fel ca mesajul pe care ni-l dai. Esti fericita, esti calma, esti senina, ca o luna plina, si aureola fericirii voastre se rasfrage si asupra mea.
Sa ne dai poze cu tine cu burtica, si piticii tai.

pupam si pe sclava Izaura. Mi-am adus aminte si cantecul, aga zunga unghe... Cati copii ai acum de ingrijit? 3? punem si sotz/socru/motan?
Felicitatziuni pt slabit - faptul ca mananci mai sanatos e si un exemplu catre copil si sotz.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Dani nu vreau sa te sperii, insa va fi greu cu 2...Aelita vad ca e mai oropsita decat mine...eu cred ca am sotul alaturi mai multe ore sa ma ajute...plus ca mai apare mama din 2-3 luni in 2-3 luni cate 2-3 sapt ca sa mai pot sa mai respir...Sincer ma incurajez cu gandul ca mai e putin si vor fi amandoi la gradi! Acolo le place si sunt bine ingrijiti. Daca nu ar fi fost la gradi unul dintre ei m-as fi descurcat...dar mult mai greu. Sa iti povestesc cum sunt noptile noastre de weekend...de exemplu aseara: ne-am bagat in pat dupa ce o ora am stat in camera lor sa adoarma...era deja 10 sau 10 jumate cu un dus de caciula s-a facut 11 noaptea...Dupa vreo 2 ore s-a trezit Cristi urland...ca el vrea pisu...inevitabilul s-a produs. S-a trezit si sora-sa urland si ea de urlatele lui...Pana la urma nu stie nimeni cum Eli a ajuns in patul nostru (azi dimineata am constat ca dormea pe perne!). Cristi s-a trezit de la ora 6 dimineata...ca in fiecare weekend si pana la 8 cand ne-am trezit noi a facut n siroape...si mizerie in bucatarie cat cuprinde. A zis ca el nu mai doarme ca i-a fugit somnul. - dar numai in weekend ii fuge asa somnul ca in rest abia ajunge la gradi la 9...mananca mereu cu intarziatii

Sa-ti povestesc si continuarea zilei? Ce inseamna 2 ore cu ei la Mall...asta cu 2 parinti..ca singura cu ei 2 nu am curaj sa merg...si eu sunt destul de curajoasa de fel!

In concluzie e minunat sa ai 2, dar si al dracului de greu daca nu te ajuta nimeni...Am o prietena care trebuie sa nasca zilele astea o fetita...si mai are 3 baieti! Gandul ca ea rezista pe baricade ma imbarbateaza si pe mine!

Va pup ca m-am intins!

Mergi la inceput

ylari keep up the good work! Si eu am reinceput mersul la aerobic...si am faut o febra

Mergi la inceput

leeloo bine ai revenit! sa stapaniti sanatosi casa! sunt foarte frumosi flacaii!
Te rog daca ai timp sa citesti aici. O mamica de-a noastra are pb cu fetita si stiu ca si voi ati avut parte de ceva peripetii cu seniorul. Poate o poti incuraja cumva!

andreea eu sunt nascuta la 3 zile de Cri si nu e asa fain...sa-ti spun ca prietena mea cea mai buna a uitat de ziua mea si a venit cu cadou decat ptr el? ...oricum spor la bebeleala!

micaela imi pare rau de Dariuca! spor la cautat finantari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mihaser, si eu am febra....Azi am mincat prost insa c aam avut musafiri si am mincat cu ei As vrea de miine sa ma apuc.Prietena ta are 3 baieti si mai face unul?? wow. Bravo ei, sa-i traiasca sa fie sanatosi!!
Ylari, spor la shopping! Am bagat si eu azi o tura, cu Sis, am fost la Kiabi. Am luat cite ceva

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Alex@sara acum am citit si eu despre problema ta, bafta cu operatia si Doamne ajuta, sunt convinsa ca totul va decurge fff bine!
Leloo superba casa! Mi-a placut ffff mult mai ales baia cu faiantza rosie si grinzile! In ce zona stati?

Mergi la inceput