Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ina - nu lua tone de hainute, mai ales pentru perioada 0-3 luni. Cresc incredibil de repede, si vei constata ca iti raman si hainute nepurtate.

7 body-uri pentru fiecare perioada mi se par foarte ok, si vei mai lua probabil si atunci, daca constati ca mai ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77
Mai intreb o data, poate stie totusi cineva, sunt bune de ceva produsele Bubchen pt bebei?

Nu stiu, nu am folosit...sorry!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina sa.ti spun chiar numarul de schimburi nu tin minte, ia si tu cateva body, cateva pijamale , salopete pt 0-3 luni si restul de la 3 luni in sus, asta deocamdata, pe urma cand ajungi acasa si vezi ritmul de schimbat crestere poti cumpara mai multe, in functie de necesitati

child chicco trio for me , parca asa ii zice, are scaunul reversibil
modelul e asta
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/carucior-trio-for-me--458-p-61-c.aspx

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am prins un moment in care functioneaza mai bine forumul si profit ca sa va salut!
M-am "pricopsit" si cu 8 () bucati de virusi informatici, habar n-am de unde ca nu accesez decat site-uri safe (cel putin asa cred).
Delia13 eu am avut carut cu maner reversibil la Luca (l-am folosit pana a implinit Luca 6 luni cand l-am schimbat cu unul sport cu trei roti). L-am folosit mai mult pentru a-l tine pe Luca cu fata spre mine insa cand l-am intors nu am fost foarte multumita; il manevram mai greu.
Alina2 fain carutul!!
bebelinu2010 bun venit in randul nostru!
Denisa sper sa iasa fain culoarea! Abia astept sa-mi deschid din nou nuanta parului!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Freedelia daca nu e sfant e important atunci. Oricum oare cine a hotarat ce nume e sfant si ce nume nu e?
Culmea ca si ai mei ma tot intreba de nume sfant, desi ei pt mine au ales Denisa care nu e sfant. Nu stiu ce le-a venit acum...
Ma bucur ca sunteti toata familia acasa.

Ina eu nu stiu cate hainute am luat. Sunt in album oricum , se pot vedea. Am luat mai mult body decat pantaloni si am vazut din hainutele primite ca si alti au facut ca mine.

A folosit cineva scaun de 0-4 ani de la inceput ?
Ma gandeam sa cumpar direct scaun care sa-l foloseasc pana la 4 ani , fara sa mai iau scoica.
Am vazut ca se foloseste cu reductor, dar nu stiu daca e ok.

Am pus cateva poze cu Honey facute azi, daca nu aveti ce face si aveti chef de uitat la catei. Desi nu au prea iesit ca era prea ocupata sa alerge pe gheata
http://picasaweb.google.ro/deni757/HoneyPetic#5423261898887518162

Cred ca nu mai stau la calc. azi ca imi explodeaza capul de durere.
Sa vezi plictiseala pana adorm..

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Cred ca mi s-a ametit neuronu de prea mult aer tare si curat...am apasat pe ce nu trebuia...

SELINA, nu am luat nimic pt bebe din motive de consemnare la pat, nu de alta...ca de nu trebuia sa stau la pat era alta poveste...si asa imi tot amenint consortul ca ma apuc de cumparaturi de pe net, desi nu sunt fan, prefer sa vad si sa pipai ce cumpar...

DAYANARA,sper si eu ca daca pana acum n-am dezvoltat anticorpi sa n-o fac de acum in colo, mersi, sper sa fie ok vad joi rezultatul...

CORIMAMI,m-am gandit sa-i zic verisoarei mele sa-mi trimita produsele cu pricina si apoi vad eu daca or sa fie bune sau nu, daca n-or sa-mi placa o sa iau altceva. Mersi oricum de ajutor

SENSIBILA-imi place numele, mumos rau

BEBELINU2010 bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc
Ma seaca ce incet merge DC-ul..

Ramona, 30+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira
Yaia - inteleg ca nu sunteti inca hotarati sa ramaneti definitiv in FI? Mie mi-ar place sa ajung pe acolo, dar doar cativa ani, dupa asta cred ca mi-ar trebui o cura zdravana de soare (gen AU ) ca sa-mi revin. Am inteles insa ca Helsinki e foarte frumos vara, si in general Finlanda e superba.
Iti poti gasi un job rezonabil daca stii doar engleza?

Nu. Deocamdata lucram aici, avem casa si ne-am stabilit aici, dar putem pleca oricand se iveste ceva mai bun in alta parte. Da, vara e super aici, nu e mai cald de 25-30 de grade si verile sunt veeerzi si placute aici.
Cu jobul depinde de domeniu. In IT doar cu engleza iti gasesti destul de usor, dar nu acum, in criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DAYANARA multumesc de informatie, nu stiam de modelul acesta de la chicco, dar vad ca si asta are pret apropiat de peg perego. Of, finantele astea si acum i-au apucat si pe astia sa diminueze salariile in invatamant!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da , daca scaunul e de la 0 luni, poate fi folosit, dar la inceput pana se specifica in functie de kg, se foloseste cu spatele la directia de mers,si cu reductor, uite de exemplu
http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/voiture_iseos_neo.htm

acolo la instalare iti arata cum se foloseste

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
daca nasc in martie, pot sa sper la o vacanta in GRECIA in octombrie? eu as rezerva de pe acum ca e ieftin, dar sotul face scandal, ca nu e cazul sa calatorim cu un copil de 6-7 luni, care trebuie alaptat, etc.

Noi am fost in Romania cnad Tudor avea 6 luni si a fost foarte bine. Si anul asta vrem sa mergem in vara o saptamana intr-o tara calda, dar undeva in Europa. Si Bebedoi nu va avea mai mult de 6 luni. Cand alaptezi e usor, sa vezi cand pleci la drum cu copil abia diversificat si ai borcane, ibric, iaurturi, fierbator, patut, scoica, carut...daca mai incepi si cu olita... Dar asta pe noi nu ne tine acasa.

Mergi la inceput