Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelinu2010 Buna burticilor si La Multi Ani !!! Sunt o burtica noua pe aici avem 27 sapt si am vrea sa stam si noi la taclale cu voi .Sper ca ne primiti si pe noi !! ![]() |
Bine ai venit!
Sarcina usoara in continuare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Noi am fost in Romania cnad Tudor avea 6 luni si a fost foarte bine. Si anul asta vrem sa mergem in vara o saptamana intr-o tara calda, dar undeva in Europa. Si Bebedoi nu va avea mai mult de 6 luni. Cand alaptezi e usor, sa vezi cand pleci la drum cu copil abia diversificat si ai borcane, ibric, iaurturi, fierbator, patut, scoica, carut...daca mai incepi si cu olita... |
Asa am plecat noi atunci, cu casa dupa noi.
Irinei tocmai ii incepusem diversificarea (m-am incapatanat eu sa o incep la 5 luni, pt ca urma sa ma reintorc la servici si vroiam sa vad eu cum merge cu lingurita), incepusem sa-i bag si lapte praf... mama, cate am luat dupa noi.
Portbagajul plin plus cutia de bagaje deasupra
Magdone spune:
Fetelor va urez si eu LA MULTI ANI PE 2010! UN AN NOU CU MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII! Sa dea Domnul se ne aduca anul asta ce ne dorim mai mult, un bebelus sanatos si mancacios!
Asa e ca nu mai e mult? nu stiu voua, dar mie mi se pare ca sarcina asta a zburat nu alta, asa repede a trecut. Deja de la inceputul lui martie ma gandesc sa stau acasa, ca nu mai pot, mi-e deja foarte greu.
Vad ca vorbiti despre scaun de masina, noi am folosit scoica la ambii copii si a foarte bine si practic pentru ca luai copilul din masina cu tot cu scaun si nu trebuia sa-l mai transferi in carut, poate dormea si-l trezeam asa ca a fost f bine.
acum vreau eu sa pun o intrebare apropo de carucior, desi nu cred ca o sa-mi cumpar inainte sa nasc. Mamicile cu mai multi copii de care carucior recomandati pentru 2 copii, de genul www.strollers.com/InSTEP-11-AR825-AAA1125.html" target="_blank">asta sau www.strollers.com/Safety-1st-01668LGA-SFT1104.html" target="_blank">asta?
ma gandesc care e mai practic de umblat cu el prin oras, magazine pe masina, etc. Daca aveti ceva sugestii, va multumesc mult.
Noi in rest cumparaturi pentru bebe nu facem deloc inainte, orice ar fi baiat sau fetita tot cu hainele de la Olivia il imbracam
glumesc, dar oricum nu cumpar mai nimic inainte.
va pup si merg sa mai citesc din urma, acum cat mai pot ca la servici nu prea e aglomerat.
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ina_3040 acuma eu ca prostul intreb alea 7 schimburi constau in: 7 body-uri ce se inchid la fund, 7 pijamalute (body cu tot cu picior), 7 pantalonasi, etc??? sper sa nu par stupida dar incerc sa imi asigur necesarul macar pt primele 3-4 luni acum ca sunt preturi reduse. si atunci sa iau minim 7 seturi din astea pt nou-nascuti, 7 pt 3 luni etc? nu prea stiu cum sa ma calculez, sau sa astept sa vad cat e de mare bebe la nastere si sa iau apoi? |
Cele de 3 luni merg si la nou nascuti, ca poti indoi putin maneca bodyului. Nu cred sa-ti trebuiasca 7 pijamale, ca nu ii schimbi pijamaua in fiecare seara, cel putin daca nu erau accidente, eu o puneam 2-3 seri. Dar pijamale am folosit cand era deja mai maricel. Ca nou nascut nu am folosit pijamale, dupa baita puneam body si pantalonas cu piciorus si la culcare.
Daca as fi in locul tau, as lua un set de vreo 7 body-uri marimea 56, vreo 7 marimea 62, pantalonasi vreo 7 perechi si sosete. Asta e necesarul la inceput. Hainutele de scos afara, vreo 2-3 seturi sa ai, paturica, o caciulita.
Eu imi amintesc la Tudor ca atunci cand au aparut reducerile, am luat tot ce am gasit frumos si ieftin, chiar si marimi mai mari. Ca ei cresc oricum repede si le-am folosit in primul an oricum.
Happy shopping!
freedelia spune:
Tot nu m-am mai culcat -- e asa liniste ca mi-e drag sa stau treaza. SI m-am gandit sa va spun despre aventura care ma asteapta joi. Merg la dentist. Cred ca am mai scris pe undeva ca mie imi este o frica atat de cumplita, ca fac atacuri de panica, lesin, mi se inclesteaza gura, etc. Asa ca mereu stau pana nu se mai poate -- acum nu se mai poate, ca am 2 dinti, unul in stanga si unul in drapta, care ma dor cumplit zilnic. Doctorul unde am mers ultima oara, acum 3 ani, nu mai este, asa ca am mers la alt doctor, m-a vazut, am decis ce imi face (pe langa dintii aia doi, care vor ncesita opturatie de canal dupa nastere, mai am inca vreo 4-5 carii mici).
Ei, si joi e ziua cea mare, cand ma duc la doctor sa ma drogheze (cu nu stiu ce narcotic si diazepam) si apoi ma duc la dentist ca o floare, sa ma tortureze in timp ce eu plutesc in nori... Si asa mor de frica, dar macar asa pot sa ma autosugestionez ca e ok si o data ce sunt drogata nu mai stiu nimic...
Sa imi tineti pumnii...
Honey -- nu numele este sfant, ci numele ii apartine unui sfant, iar conform traditiei ortodoxe, daca porti numele acelui sfant, el este protectorul tau. Nici eu nu am nume de sfant, ca ai mei s-au "sfintit" cand avem io vreo 5-6 ani, nu le aveau cu biserica atunci cand au avut copilul...
Acum chiar ma duc sa ma culc ![]()
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Magdone Mamicile cu mai multi copii de care carucior recomandati pentru 2 copii, de genul www.strollers.com/InSTEP-11-AR825-AAA1125.html" target="_blank">asta sau www.strollers.com/Safety-1st-01668LGA-SFT1104.html" target="_blank">asta? |
Eu as opta pentru prima varianta, la al doilea e greu pentru cel ce sta in spate, nu vede mai nimic si se plictiseste, am vazut copii pe aici care plangeau in spate.
honeybaby spune:
Roxana- asa arata ce-am vazut si eu.
Pe de alta parte e bine si cu scoica ca o poti lua cu tine, desi nu ma vad sa tot montez / iau scoica in fiecare zi sau la doua zile cand plec undeva cu masina.
Si asa ma gandesc ce o sa mai mut la scaun dintr-o masina in alta.
Aici chiar nu pot sa ma hotarasc. O sa nasc si nu am cum sa trasport copilu cu masina.
am vazut ca multi recomanda sa pui copilul in fata in primele luni,tot cu spatele la directia de mers normal.
Voi ati facut asa? sau bebe a stat in spate ?
Intr-un fel mi se pare mai usor, pt ca in spate nu vad . Daca se ineaca sau regurgiteaza si eu nu vad.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Bebeluna e clar anti pisici. Daca iau o pisica in brate si pisica toarce o impinge si inghionteste pana o dau jos. Si ea nu e un bebe agitat, misca nu zic ca nu, dar nu foarte mult. Dupa ce dau pisica jos gata, se opreste.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
| citat din mesajul lui CoriMami Buna, daca nasc in martie, pot sa sper la o vacanta in GRECIA in octombrie? eu as rezerva de pe acum ca e ieftin, dar sotul face scandal, ca nu e cazul sa calatorim cu un copil de 6-7 luni, care trebuie alaptat, etc. 29+ Elisa ValentinaMami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag! |
[bCori] , si eu vreau sa merg in August si mi se pare foarte usor in concediu cu copil asa de mic...Doar ca sotu nu e de acord sa mergem in alta tara cu bebe...trebuie sa ma multumesc cu o locatie de la noi, cat de cat aproape de Bistria
Briza felicitari pentru grasun..lasa nu fi suparata ca nu s-a "tras" in poza...mai e putin si il vezi "live"
Oana[/b] mersi ca ne spui si noua noutatile despre Andra si Dianami..Ma bucur sincer pentru Andra, ca in situatia ei, e f. bine ca bebe e mai mare.
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 31 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
asteropipan spune:
BEBELINU 2010 bine ai venit alaturi de noi.sarcina usoara si pana la termen.
HONEYBABY cand vin in tara o sa vin sa va vizitez
. honey e deja febletea mea ,dar si PETIC e superb.si cred ca e si f bun.am si eu acasa in tara un albastru de prusia (gri normal cu ochii verzi) dar pe care-l enervezi numai daca te uiti la el
daca pui si mana sigur te trezesti cu zgarieturi
e un tampit dar il iubesc mult.numai ca e bebe lui mami meu.e peste tot dupa ea.![]()
despre scaunul auto - la carut dupa cum ai vz avem de la 0-13kg pe care o sa-l pun in masina mea.si am zis ca mai i-au unul de la chicco pt 0-18kg pt masina sotului.ca si noi ne gandeam cu groaza la schimbat scaun+suport in fiecare zi....
pupici la burtici 
30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed