Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

ate, ce bine ca intrii in concediu! odihna placuta! ca o sa avem nevoie. oricum acum e frig si gheta afara, numai bine de stat la caldurica.

denisa, si eu de 2 nopti dorm greu. ba m-am trezit la 5 dim si n-am mai dormit deloc, iar a 2-a noapte nu puteam sa dorm nici la 1 noaptea. dimineata nu iti zic cum eram de chiauna, plus ca am si acte o gramada pt contabilitate de facut, deci nu puteam sa lenevesc. am bagat un 3-1 ness cu lapte si mi-am mai revenit. acum sa vedem la noapte.

ser la punga de unde se ia? as vrea si eu ca ala la sticlute mi se pare prea scump. eu mai imi pun in nas cand e uscat si sticlutele alea se termina repede, mai ales daca deschizi una, nu poti sa o tii multe zile, chiar daca folosesti putin, si uite asa se duc toate.

oanka, multa sanatate sotului, sa se recupereze repede, si tu ai grija de el si de tine. a... si de cutu mic. cred ca e un scumpic.

sensibila, multumesc de info cu preturile, si eu ma tot gandeam cat se da, mai ales ca vreau sa ma apuc sa pun deoparte, sa umplu plicul, si sa-mi fac idee de un total, cred ca ajung pe la 3-4000 cu totul...

asteropipan, mi-a placut mult caruciorul! mai ales culaoarea, asa vesela. sa-l folositi cu placere.

freedelia, ce bine ca ti se intorc sotul si baiatul, sa fie iar casa plina, si copiii veseli!

dayanara, wow ce raspuns de la cei cu maioneza! super. si eu am mancat de la borcan, una de la remia fff buna, e acrisoara, nu e gretoasa si merge super la salate. si nu e nici prea sarata, mie chiar mi-a placut mult. mai am si acum, in frigider, daca mi-e pofta. dar la cata am mancat prin salate, imi cam ajunge. tu ce faci, te-ai hotarat cu caruciorul? sau mai asteptati?

briza, felicitari pt rezultatele bune la eco! si pt bebe mare, cu o saptamana! da, chiar asa sa doarma el la intalnirea cu mamai? pai asa se face???

selina, pai tu ai muuuuulte de la primul bebe, esti norocoasa, inca cateva body si gata trusoul

ramy, sper sa iti iei totusi cate ceva pt bebe pana la urma, macar cat sa stai mai linistita, si sa le alegi tu, macar un pic. bafta la analize!!!

bebelinu, bine ai venit! sarcina usoara in continuare, si asteptam sa ne scrii si sa ne povestesti despre tine!!!

child, super ca esti in concediu, o sa ia timp de odihna, papa si forum!!! desi te cred ca te cam plictisesti. si eu la fel, daca n-am ceva de facut trece timpul asa de greu... eu oricum lucrez pe calc de acasa si e bine asa. mai lucrez, mai fac pauza de odihna, e f bine. nu stiu cum o sa fie dupa aia, cu bebe, cum o sa mai pot sa lucrez, dar va trebui!

vio asteptand pe bebe 24+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, eu l.am tinut in spate, dar am vazut multe mamici care.l tineau in fata, singura chestie e ca la scaunul din fata daca pui scoica tre sa dezactivezi airbagul...oricum cred ca si asta scrie in instructiuni

poate.i plac pisicile si se bucura cand il iei pe petic in brate :)
la honey cum reactioneaza?

vio, ii ziceam si inei mai devreme, m.am decis intr.o oarecare masura , dar tot ma mai uit si dupa altele, stokke, quinny, concord neo - cam astea ar fi
si sa raman la al meu ar trebui sa schimb husa in alta culoare ....sa vedem

asteropi bine ca esti ok acum si eu stiu ca antitetanosul e sigur in sarcina

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

CHILD si eu oscilam la inceput intre peg-perego sau chicco.plus ca in nov cand am plevcat din tara din vacanta am vz la cora oferta pt chicco 3 in 1 la 12 milioane.ceea ce mi s-a parut super ok.si chiar am vrut sa-l cumpar sa-l iau cu mine.dar a zis sotul ca si aici e la acelasi pret. WRONGGGGGGGG. aici am gasit cu 500euro chicco iar cel pe care l-am luat e 700euro peg-perego. bine acum depinde si de model.dar am ales in final peg-perego pt ca o groaza de oameni mi-au spus ca e mult mai sanatos(teapan,solid) decat chicco si plus ca se gasesc inlocuitoare in caz ca se rupe ceva,mult mai usor ca la chicco.stiu si eu acum....dar intradevar mi se pare mai solid.
acum intradevar depinde si de buget. noi am avut si noroc ca l-am gasit pe asta peg-perego la 500euro numai ca e model 2008 nu 2009.

REBIANA 27

PUPICI

30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ina referitor la dilema ta cu hainitele, ti-as recomanda sa nu ii cumperi de pe acuma multe hainite pentru 3 si 4 luni, pentru ca evolutia lui bebe poate fi surprinzatoare...La sora mea de ex. i-a crescut bebelina asa mult(in lungime) incat nu i-ai fost bune hainele coform marimilor .
Dar pentru inceput-prima luna-eu zic ca 7 schimburi sunt putine...Eu zic sa calculezi ca ai nevoie de 2 schimburi pe zi(un schimb= pantalon+body, sau salopetica intreaga, sau body maneca scurta, pantalon plus bluzita, plus sosetele). Sapte schimburi ajung 3 -4 zile. Sigur ca poti spala hainitele imediat cand il schimbi, dar te va lua lenea de multe ori

Honey astept sa vad poze cu noul look. Si eu am fost azi la coafor si mi-am facut o freza care sa-mi faca fata mai lunga...ca prea se rotunjise, si frizura "bob" nu mai mergea

Aster am nasoala aventura ta cu catelusii..dar si aia ce rai sunt...sa muste ei mana care le da de mancare...Rusinica!!

Intrebare de cateva zile am acid de imi vine sa o iau la fuga...Nu am schimbat nimic in alimentatie..ar fi posibil dintr-o data sa nu mai suporte organismul meu fructe??? Sau o fi de la dulciuri?? Vreau sa elimin cauza, dar poate ma ajutati voi cu vreo idee...

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 31 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

BORDEANCAVIO ma bucur ca ti-a placut carutul.

DANAYARA ai dreptate in privinta scaunul auto pus in fata.neaparat trebuie pus pe off airbagul.ca altfel in caz de accident nu e sigur pt bebe. eu tot mai bine cred ca e in spate .si doamne fereste de ceva nu mai stau eu sa gasesc loc de stationare.parca ma vad ca opresc in mijlocul drumului.
in legatura cu antitetanosul ,vai ,am tras o sperietura si cand a zis dr ca trebuie sa-l fac am intrat repede pe google sa vad ce si cum.dupa care am plecat linistita sa il fac.

pup

30+
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, vai ce-mi place poza aia cu petic cu burta in sus! asa grasan pare.

freedelia, multa bafta la dentist joi, lasa, ca trece si scapi. decat cu durerea, mai bine sa scapi. daca te si "anesteziaza" inainte, e foarte bine, ca nu simti.

anca, eu am aciditate de la fructe, mai ales citrice, si uneori si de la muraturi daca sunt mai acre, cu otet. evit citricele mai ales seara, si sucul imi face rau (lamai, potocale...) desi imi plac si sunt f bune. si otetul la salata, chiar cel balsamic imi cam face rau.

vio asteptand pe bebe 24+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragele mele, va trimit un mare pt toate sfaturile legate de hainute, m-am mai dumirit si eu, ma ajuta foarte mult sfaturile voastre. vreau sa profit ca sunt aici reduceri in ianuarie si gasesc lucruri bune la jumatate de pret. insa prietenele imi zic sa nu iau multe ca nu le poarta, si ma gandeam ca o sa il tin pe bebe dezbracat? asa ca o sa ii asigur mai multe schimburi, o sa iau cred marimea 54 ca sa aiba in prima luna ca apoi mai merg eu la shopping... si fac ca si Yaia mai iau si mai mari ce gasesc frumos si ieftin.

va pup si va urez o seara placuta.

Ina 28+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

BABYANGEL saracii catei nu au nici o vina ca ei saracii au reactionat asa de flamanzi ce sunt.a fost prostia mea ,dar nici nu ma asteptam ca nu era prima oara cand le dadeam asa . e asta e s-a intamplat.sperietura a fost mai mare pt ca acum sunt gravida si imi era teama pt bebe ca altfel cred ca nici nu bagam in seama o mica julitura,taietura nici nu stiu cum sa-i spun.la cate zgarieturi am "mancat" eu de la motanul meu ce am patit azi e nimic.ca durere si rana.

pup

30+
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- masina mea e mai veche din 97 si nu are airbag decat la sofer.
Honey ar fi incantata sa stea bebeluna in spate, asta inseamna ca ea vine in fata.
Nu cred ca ii plac pisicile prea le bumbaceste. La Honey nu reactioneaza decat deca se impinge prea tare in burta. Cu torsul are ea o problema.... si cu telefoanele care suna. Daca ne suna la unul mobilul cand ea doarme incepe sa miste. Cred ca se sperie.
asteropipan= te astept in vizita. Ideal asa ar fi si pt mine sa avem si scoica pt o masina si scaun pt cealalta. dar... as vrea sa reduc la minim cheltuilile si sa termit cu casa. Daca prin minune terminam cu casa si stam bine cu banutii asa facem, luat si scoica si scaun.
Vio- petic e o aschie de pisica: slab, mic si pofturos.
Anca- noul look pe mine nu ma incanta. Mi se pare prea deschis parul pt pielea mea alba. Poate cu macheaj arata mai bine.
Sa-ti fie de bine si sa ne arati poza cu noua tunsoare.
Cand o sa-mi fac si eu curaj sa ma tund oare.?!

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
am vazut ca multi recomanda sa pui copilul in fata in primele luni,tot cu spatele la directia de mers normal.
Voi ati facut asa? sau bebe a stat in spate ?
Intr-un fel mi se pare mai usor, pt ca in spate nu vad . Daca se ineaca sau regurgiteaza si eu nu vad.

Nu e voie sa pui copilul pe scaunul din fata dreapta DECAT daca scoti airbagul, altfel, in cazul unui accident, Doamne fereste, airbagul zdrobeste copilul cu tot cu scaun, este foarte periculos. Si de altfel locul din dreapta fata e cunoscut ca 'locul mortului'. Cel mai recomandat e dreapta spate, ma rog, scaunul din spate dinspre trotuar (ca ma gandesc ca in insule se circula invers).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput