La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Am vazut ca e la moda sa ai blog, asa ca m-am hotarat sa incerc sa-i fac si eu unul lui Patti, dar.........nu stiu cum Lala, am vazut ca tu ai ajutat mai multe fete........fa-o si pt. mine, te rog. ALEXIA - petrecere 2 ani Alexia la1 an si 11 luni PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Iubita trebuie pur si simplu sa iti deschizi un blog pe http://www.blogger.com/home urmand pasii de acolo.
Daca doresti sa ai un design personalizat intra la blogul de la semnatura mea si o sa gasesti acolo la pagina de contact adresa mea de mail.
Si vorbim ce fel de design vrei.
Ok ?
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
irlandeza spune:
Lala, tocmai citeam pe blogul tau, am vazut si ceva care sa-mi placa, intre timp am facut si o adresa de blog, asa se zice ?
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
nemary spune:
cu mii de scuze pentru intarziere, vreau sa urez si eu La multi ani clopoteilor sarbatoriti in ultimele zile:
Anthony Gabriel, Sacha Dimitris, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan Paul, Yasmin-Elena, Daciana Medeea, Eric Alexandru, Razvan!
La multi ani!
Lala_D, Laura_Ioana, Adiagrozav 
LA MULTI ANI! si sarbatoritei de azi, Ana Maria!
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
27+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
ramonab spune:
Ceau!!!
Mada
ai uitat sa dai pantalonii fetei.Of of mami, cum poti sa lasi fata numai in rochita si ciorapei?
Irlandeza, am vazut si eu pozele cu Pati cea cu ochii ca niste astrii
Ii sta bine cu breton
.
Monica, condoleante.
Ceska, bafta sa obtii locul de munca pe care-l doresti.
Cat despre B, o sa se obisnuiasca pana la urma la gradi, tot se obisnuiesc, unii mai greu altii mai usor.
Miri, cred ca ai uitat sa ne dai linkul catre poze.Nu-i bai, te intelegem.![]()
sa treaca repede harababura asta.
Am sarbatorit si noi ieri ziua piciului.POZE daca doriti, pe bolg.
A fost frumos, a primit multe cadouri si a fost cel mai fericit cand a vazut cata atentie i se acorda asa deodata de la atata lume.![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
nemary spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta mda .. nu putea ea ramane mai prejos .. a facut ce a facut si a luat-o pe eva sa se culce cu ea .. e vorba de soacra. poate adoarme inaintea evei si cade fata din pat ca jar mananca .. aseara, mama a mutat patul langa o comoda si bine a facut caci eva s-a mutat, in somn, dintr-o parte in alta si ar fi ajuns pe jos, in mod cert daca nu avea drumul blocat. Doamne .. mare ti-e gradina. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Elle, eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme, Daria doarme singura in patul nostru care este muuult mai inalt decat al ei si nu a cazut niciodata din el. din contra, daca se trezeste cumva peste noapte se da singura jos si vine la noi. pune-i niste perne langa pat sau o pilota si chiar daca va cadea o data-de doua ori pana la urma se va obisnui. ai incredere si in fata ta, care de acum este mare.
Mari
sunt tot mai mare
Daria
codrutaa spune:
| citat din mesajul lui ramonab Ceau!!! Am sarbatorit si noi ieri ziua piciului.POZE daca doriti, pe bolg. A fost frumos, a primit multe cadouri si a fost cel mai fericit cand a vazut cata atentie i se acorda asa deodata de la atata lume. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Ramo, tare frumos cretzucul vostru! Si a avut pertecere pe cinste. Iar succesiunea de poze la diferite varste - suuper! Baietelul asta a fost frumos de cand s-a nascut!
miri_mik spune:
saliu saliu...
n-am uitat sa va dau linkul, doar ca incarcam pozele in momentul respectiv.
http://family.webshots.com/album/576269605PlFfDm
irlandeza... papusha ta tot papusha me apreferata e! are niste ochi... n-ati incercat sa trimiteti un portofoliu pe undeva?
roli, nu cred ca e d ela sarcina.. pe bune. n-am vomat niciodata de cand sunt gravida, in afara de saptamanile cu balonul. depresie d ela mine putere nu fac, dar ori sunt de o rautate si de o salbaticie iesita din comun ori... eu pe mama la mine n-o mai aduc:(( si ma gandesc ca altele ar fi recunoscatoare sa le aiba pe langa ele, dar eu sunt depashita si de cheltuielile cu ea, si de conversatia d edoi lei care vrea s-o faca cu mine, si de depdendenta ei de mine... si ma gandesc cum sa gasesc solutia potrivita ca pe cand merge acasa sa ia pe cineva cu ea sa sta cu ea, dar e grue de suportat. cel putin pt mine. un exemplu, mik, si aparent inofensiv, care vine dupa 4 sapt de mici episoade acumulate: eu dimineata nu sunt cea mai sociabila fiinta, nu cu terti. imi pup copiii, imi inghiontesc barbatul. micii se uita la tv cat isi beau laptele, io-l sacai pe al meu pana ne bem cafeaua. ieri dimineata, bruno s-a trezit la 6 si a trantit usa d ela camera lui - clar si vizibil intentionat, si l-a trezit si pe sacha. m-am infuriat, m-am rostogolit din pod la el si l-am certat. i-am spus sa stea frumos in pat pana se trezeste sacha, nu sa-l trezeasca el. bun... au mai stat ei cuminti o juma de ora, unul cu o carte, celalat cu laptele, fiecare in camera lui. coboara sotul, ii culege. peste alta juma de ora, cobor si eu - mie imi trebuie 10 min sa-mi revin cu respiratia cand urc si cobor- in drum spre baie, trec prin bucatarie. maica-mea, cu buna dimineata, eu nu zic nik, merg la baie, si cand ma intorc:"chiar trebuie sa te certi de buna dimineata?" mai fetelor, imi venea s-o strang de gat. unu la mana pt ca incerc sa n-o trezesc cu copiii la 5-6 dimineata in fiecare dimineata, apoi pt ca are intotdeauna ceva de comentat, si trei pt ca fiind dimineata cu somn agitat de burta agitata chiar n-aveam chef de povesti....
ashea, ca tot veni vremea de dormit: care dintre clopoteii vostri se da jos din pat si se ulmca pe jos pe plapuma? sacha asa se trezeste in fiecare dimineata. se culca pe jos in fata ushii....n-are nik, decat ca... cred ca peste noapte ingheatsa saracu:))) desi doarme cu pijama cu talpitse...
bon, ies, s-a semnalat un caca moale. inca asteptam pana maine sa-l ducem la analize.trebuie sa intrerup sesiunea de "rupte" din sufragerie ca mai au putin si-si rup gatul amandoi:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
nemary spune:
Miri, eu cred ca mai degraba a fost o indigestie. in rest cum te mai simti? eu nu prea mai pot dormi noaptea, daca ma trezesc adorm foarte greu. sper ca a rezolvat sotul tau problema cu serverul, iar Sasha este mai bine. pupam dulce toata familia. si nu am gasit pozele pe webshot, ultimele sunt cele de la Craciun.
Irlandeza, am vazut pozele de la petrecerea Patriciei, foarte eleganta domnisoara ta si foarte schimbata, se vede ca nu mai e bebelush.
Ramona, am intrat pe blog sa vad pozele cu printul vostru. foarte frumos tortul si petrecerea. sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. mie imi pare ca el seamana cu soacra ta, ma insel?
am fost vineri la control, totul este bine cu bebelina, a ajuns la 1 kg. colul este inchis, eram putin speriata pt.ca am avut acum cateva seri niste dureri destul de mari de mijloc, lasate spre fese. doctorul imi tot spune ca sunt de la coloana si sa dau cu Voltaren.
de maine intram in luna a 7-a. Doamne cum trece timpul, peste 3 luni o sa tin si printesa a doua in brate, abia astept, cu toate ca stiu ca ma asteapta luni foarte, foarte grele si obositoare.
Mari
sunt tot mai mare
Daria
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui miri_mik irlandeza... papusha ta tot papusha me apreferata e! are niste ochi... n-ati incercat sa trimiteti un portofoliu pe undeva? |
Nu am incercat, aveam un cont pe un site englezesc, dar pana la 2 ani, si nu ne-a contactat nimeni. Cred ca erau neseriosi sau tepari......
Nu-i rea ideea, doar ca trebuie sa platesti o gramada pe portofoliu, si ea e in crestere, se schimba figura destul de repede.
Fain tort, l-ai facut tu ? Parca asa spuneai, tare talentata esti.Si la voi e zapada? Toata Europa e sub zapezi.
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Ramona, e superb tortul, si ati avut si invitati destui, dar copilasi? Si ce cretulic e, tare dragalas.
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

e vorba de soacra. poate adoarme inaintea evei si cade fata din pat ca jar mananca .. aseara, mama a mutat patul langa o comoda si bine a facut caci eva s-a mutat, in somn, dintr-o parte in alta si ar fi ajuns pe jos, in mod cert daca nu avea drumul blocat.